Tegelplus > Blog > 60x120cm Keramische tegels > WELKE MATEN IN TEGELS ZIJN POPULAIR VOOR DE BADKAMER

WELKE MATEN IN TEGELS ZIJN POPULAIR VOOR DE BADKAMER

By Tegel Plus

Op dit moment is de markt overspoeld met verschillende maten keramische tegels en dus is het soms een beetje verwarrend bij het kiezen van de juiste maat keramische tegels voor uw badkamer. In dit bericht zullen wij van tegelplus proberen de basisprincipes van het kiezen van de juiste maat voor uw nieuwe badkamer te behandelen. Blijf bij ons op de hoogte!

Waarom zijn keramische tegels het meest populaire wand- en vloer materiaal voor badkamers?https://www.instagram.com/reel/Cc0C87xF44b/

badkamer tegel

Keramische tegels zijn het meest ideale product om te gebruiken voor de vloer- en wandbekleding van de badkamer. Keramische tegels zijn waterdicht omdat ze bijna geen water absorberen in vergelijking met de porseleinen tegels. Keramische tegels zijn ook chemisch bestendig en een gemakkelijk te onderhouden optie beschikbaar in de markt recht. 

Maar om de perfecte badkamer look te krijgen moet je weten verschillende factoren, zoals de look die u wilt bereiken of als, het oppervlak dat u moet gebruiken voor de badkamer en de grootte die u moet kiezen voor uw volgende badkamer. 

Het uiterlijk van de badkamer hangt helemaal af van de keuze van u of uw binnenhuisarchitect. Voor wat betreft het oppervlak adviseren wij de matte tegel voor de vloer en de gepolijste of hoogglans tegel voor de wand. Matte keramische tegel voor de vloer zal geven dat slipweerstand als de vloer nat wordt in de badkamer en de gepolijste keramische tegel voor de wandbekleding, want het zou makkelijker te onderhouden en ook het zal er aantrekkelijker uitzien in het algemeen, maar u kunt elk type oppervlak te gebruiken als de wand tegel.

https://www.instagram.com/reel/Cc0pzMQFtHj/

De meest voorkomende maten voor de keramische tegel te gebruiken in de badkamer kan worden onderverdeeld als volgt :

1. Metro Keramische Tegels voor Badkamer

Metro Keramische Tegels is een van de oudste manieren om uw badkamer te ontwerpen. Vroeger was het uit noodzaak, maar nu is het meer om een retro tintje aan uw badkamer te geven. De meest populaire manier om een metro keramische tegel te gebruiken voor een badkamer is de klassieke witte in normale oppervlak en afschuining oppervlak. 

Met de hulp van digitale druktechnologie, is de metro keramische tegel nu beschikbaar in veelvoudige patronen en de inzamelingen zoals de glaslook metro keramische tegel, houtlook metro keramische tegel, marmerlook metro ceramische tegel en de pastelkleurige metro keramische tegel. 

Badkamertegels

Echter de effen kleur metro keramische tegel is de meest populaire met de meerdere tonen van grijzen, blauw en beige. Het beste deel van de metro keramische tegel voor de badkamers is de verschillende legpatronen u met de metro keramische tegel kunt doen. Het kan de gewone horizontale of gewone verticale patroon of visgraat of 2×2 of 3×3 of 4×4 baksteen patroon. Er zijn vele manieren om te spelen met de legpatronen in de metro keramische tegels voor de badkamer. Het belangrijke deel is ook het kiezen van de correcte grout kleur om de metro tegel aan te passen of te complimenteren. 

2. Middelgrote grootte Keramische Tegel voor Badkamer

Medium grootte keramische tegel voor de badkamer is de meest populaire grootte op dit moment in de markt. De belangrijkste twee maten zou 30x60cm of 12 “X24” en 30x90cm of 12 “x36” zijn. In die twee grootte, zijn er veelvoudige patronen, oppervlakten en toepassingen. 

Badkamertegels

30x60cm en 30x90cm keramische tegels voor de badkamer zijn verkrijgbaar in mat, glanzend, metallic, houtsnijwerk, glans, suiker en lappato afwerking. Deze tegels zijn meestal verkrijgbaar in twee oppervlakken : 1. Effen oppervlak en 2. Decor. Decor zijn over het algemeen met een speciale textuur ontworpen om de patronen van een bepaalde collectie aan te passen. 

De meest populaire kleur zou wit zijn (alweer!) in een effen glanzend of mat oppervlak. De witte kleur is ook beschikbaar in het decor met verschillende oppervlakken of reliëfs. 

3. Groot formaat keramische tegels voor badkamer

Groot formaat keramische tegels worden steeds populairder tegenwoordig, vooral de rechthoekige formaten zoals 30x120cm of 60x120cm voor de wandbekleding en de bijpassende kleur in het vierkant formaat zoals 60x60cm en 120x120cm. 

Badkamertegels

De meest populaire afwerking voor de wandbekleding is de gepolijste oppervlak, hoogglans, en het snijwerk toepassing maar je kunt hetzelfde ontwerp voor de vloer te krijgen in de matte oppervlak. Het oppervlak van de vloertegel moet altijd een matte afwerking met anti-slip eigenschappen voor veiligheidsdoeleinden. 

4. Keramische tegels voor de badkamer

Het nieuwste product voor de wand- en vloerbekleding van de badkamer is de keramische plaat. De keramische plaat is populair in de productie met de hulp van de nieuwste machines en uitvindingen. 

Badkamertegels

Het belangrijkste voordeel van de keramische plaat voor de badkamer is de langere maat kan direct worden gebruikt als de hoogte van de badkamer. Keramische platen zijn verkrijgbaar in 8 meter tot 10 meter hoogte, die direct kan worden gebruikt in de badkamer voor de wandbekleding toepassing. 

Keramische platen kan geven de natuurlijke marmeren van het natuurlijke materiaal kijken en met de hulp van de digitale afdrukken en de oppervlakte applicatie-technologie geeft een zeer realistische uitstraling.

5. Bonus Product : Keramische Mozaïeken voor Badkamer

Keramisch mozaïek is een van de meest populaire badkamer bekledingsmaterialen in Noord-Amerika, maar tegenwoordig is het ook steeds in trend in de Europese en oosterse markten. Het belangrijkste voordeel van de keramische mozaïek in de badkamer is te wijten aan zijn uiterlijk en ook de anti-slip eigenschap geeft het wanneer gebruikt in de vloer toepassing.

Badkamertegels

Hiermee kunnen we onze lijst van de meest populaire formaten van keramische tegels gebruikt voor badkamer toepassingen afronden. 

Hoop dat deze post u geholpen in het geven van een aantal unieke ideeën en trends om uw ideale badkamer te creëren. Wij raden u ook aan om door onze website te gaan voor beoordelingen, foto’s van klanten, en getuigenissen, evenals een gids voor het kiezen van andere tegels zoals voor de vloer of badkamer. 

U kunt ons bellen op +32484417414 of u kunt een bezoek brengen aan onze showroom te Dilsen-Stokkem in Limburg, België en u kunt ons contacteren via onze email www.tegeplus.be

Badkamertegels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Item added To cart
X