Tegelplus > Blog > 60x120cm Keramische tegels > TOP 3 BADKAMER TEGEL TRENDS VAN 2022

TOP 3 BADKAMER TEGEL TRENDS VAN 2022

By Tegel Plus

In deze video leggen we kort uit waarom keramische tegels de beste keuze zijn voor de wand en vloer van de badkamer. De Top 3 badkamertegeltrends van 2022 zullen we later onthullen en toelichten.

Top 3 badkamer tegel trends van 2022

Keramische tegels zijn een ideale oplossing voor de wandbekleding van de badkamer en de badkamervloer. De redenen om voor de keramische tegel als badkamertegel te kiezen, zijn legio. Enkele van de belangrijkste redenen zijn de volgende:

1. Keramische tegels zijn niet-poreus materiaal.

2. Keramische tegels zijn waterdicht.

3. Keramische wandtegels en vloertegels zijn vlekbestendig en chemisch bestendig.

4. Keramische wandtegels en vloertegels zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken.

Nu we begrijpen dat keramische tegels een ideale oplossing zijn voor de badkamers, delen we de top 3 badkamertegeltrends van 2022 met je.

1. Metro keramische tegels

Subway Keramische tegels zijn al eeuwenlang een klassieke keuze. Het aantal opties dat we krijgen in de keramische wandtegel van de metro is eindeloos. Er zijn meerdere kleuren, oppervlaktetypes, patronen en legpatronen beschikbaar in de metro keramische tegel. In 2022 keert de trend van de metrotegel terug en wordt het behoorlijk populair voor de toepassingen van wandtegels in de badkamer.

Metro keramische tegels

Subway Ceramic-tegels zijn verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren zoals wit, grijs, bruin, beige, zwart en pastelkleuren zoals roze, babyblauw, mintgroen enz. Subway-tegels zijn ook verkrijgbaar in felle kleuren zoals geel, rood, koningsblauw en oranje.

Subway keramische tegels kunnen op meerdere manieren worden geïnstalleerd en dat geeft zelfs de standaard witte metro keramische wandtegel een zeer interessante uitstraling. U kunt de metrotegel in de reguliere horizontale stapel of in de verticale stapel plaatsen. U kunt de metrotegel ook met een offset aan de horizontale of verticale zijde plaatsen. Je kunt de metrotegel stapelen in het diagonale patroon of visgraatpatroon of zelfs een 2×2, 3×3 of 4×4 patroon.

U kunt gratis advies krijgen over de verschillende manieren om een ​​metrotegel te installeren in de tegelplus showroom of u kunt ons mailen of bellen en wij zullen u begeleiden en u een gratis exemplaar van onze installatiegids sturen.

Je kunt ook je favoriete witte marmer zoals calacatta marmerlook keramische tegels of statuario marmerlook keramische tegels in de keramische metrotegel krijgen. De zwarte marmerlook keramische metrotegel die nu verkrijgbaar is bij tegelplus kan je ook in het matte oppervlak krijgen.

Andere patronen zijn de geometrische, bloemen-, natuursteenlook en de keramische metrotegel met glaslook, die ook een interessante look voor uw badkamer geven. Je kunt de gedessineerde keramische metrotegel natuurlijk gebruiken als decor of op een muur van de badkamer.

2. Hoogglanzende keramische tegels

Zwart marmerlook keramische tegels zijn in de trend voor het jaar 2022 en deze zwartgekleurde keramische tegels en andere donkergekleurde keramische tegels kunnen alleen mogelijk zijn met de hoogglanzende keramische tegels.

Hoogglanzende keramische tegels

Hoogglanzende keramische tegels kunnen meestal voor wandtegeltoepassingen zijn. Je kunt het natuurlijk matchen met de matte keramische tegel voor de vloer. Zwart marmer zoals nero marquina, sahara zwart, pietra donkergrijs en saint laurent kan worden geproduceerd in de hoogglanzende keramische tegels.

Dit marmer geeft een zeer premium en stijlvolle uitstraling aan uw badkamer en kan worden gecombineerd met de witte marmeren matte keramische tegels of betonlook grijze keramische tegels als vloerbedekking.

Hoogglans keramische tegels zijn verkrijgbaar in formaten als 60x60cm, 80x80cm, 60x120cm en 80x160cm.

 3. Eén ontwerp, twee oppervlakken: gepolijst voor wandtegels en mat voor vloertegels

De derde en nieuwste trend voor de badkamer in 2022 is het concept om hetzelfde ontwerp te krijgen voor zowel de wandbekleding als de vloer. De keramische wandtegel is echter van gepolijst of glanzend of lappato-oppervlak en de vloertegel is van de matte tegel om de antislipeigenschap te geven die nodig is voor de badkamer toepassingen.

Eén ontwerp, twee oppervlakken: gepolijst voor wandtegels en mat voor vloertegels

Nu kunt u uw favoriete marmerlook keramische tegels of betonlook keramische tegels of zelfs de houtlook ceramic tegel in meerdere oppervlakken zoals gepolijst of mat. De witte marmeren en grijze marmerlook keramische wandtegel in het gepolijste oppervlak zijn bijzonder in trek met een bijpassend hetzelfde design als de matte keramische vloertegel.

U kunt ook de gepolijste keramische tegels als wandbekleding hebben en voor de vloer kunt u hetzelfde ontwerp krijgen, maar in een mat oppervlak en in gesneden mozaïekvormen zoals zeshoek, vierkant, achthoek en punt, vlechtwerk en nog veel meer.

Naast deze 3 toptrends voor de badkamermuur en -vloer in 2022, worden tegenwoordig ook enkele andere producten zoals porseleinen platen die de volledige hoogte van de badkamer bedekken, keramische geperste mozaïeken en biophilia designtrends populair.

Laat ons in het commentaargedeelte weten wat jouw favoriete badkamertrend van 2022 is.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.

Als je deze video leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en deel deze video met je vrienden, familie of iedereen die misschien op zoek is naar de beste keramische tegels voor hun volgende project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Item added To cart
X