Tegelplus > Blog > 60x120cm Keramische tegels > GEPOLIJSTE TEGELS VS MATTE TEGELS: WELKE OM TE KOPEN?

GEPOLIJSTE TEGELS VS MATTE TEGELS: WELKE OM TE KOPEN?

By Tegel Plus

Gepolijste tegels versus matte tegels: welke te kopen?

Een nieuw project maken of het renoveren als het om vloeren gaat, kan verwarrend zijn. Vooral als je veel opties op de markt hebt, zoals Glossy, Matte, Highgloss, Sugar, Lappato, enz. Maar de meest populaire tegels zijn Glossy en Matte, dus we zijn hier om je uit te leggen welke tegel het beste is voor jouw project: Gepolijst of mat?

Gepolijste tegels en matte tegels
Gepolijste keramische tegelsMatte keramische tegels
gemeenschappelijke lookWit marmer, onyx, gekleurd marmerHout, Cement, Natuursteen, Metaal
Gemak van onderhoudMakkelijker schoon te maken maar minder krasbestendigMinder gevoelig voor krassen maar enigszins moeilijk schoon te maken of het vuil te verwijderen
Slip WeerstandMinder dan matMeer dan gepolijst, kan worden ontwikkeld in xz glazuur voor buiten- of badkamer toepassingen
DuurzaamheidIets minder dan mat door het polijsten kan na verloop van jaren (10+ jaar) vervagenDuurzamer dan gepolijste keramische tegels
x FactorGepolijste tegels in de juiste dessins en kleurtint kunnen de binnenruimte effectiever opfleurenKomt vaker voor, maar met de nieuwe toepassingen zoals 3D-gebeeldhouwde afwerking en metallic glazuur, kan het een koele vloer en muren geven
Gemeenschappelijke toepassingsgebieden:Badkamermuren, Keukenmuren, SlaapkamervloerenWoonkamervloer, commerciële ruimtes, badkamervloer, buitenruimtes
Gepolijste tegels en matte tegels

Omdat gepolijste tegels gemakkelijk te onderhouden zijn, installeren mensen ze in keukenachterwanden en badkamers waar kookspatten, voedsel wordt gemorst en zeepresten moeilijker te reinigen zijn op de matte oppervlakken.

Voor smallere ruimtes en entrees met glanzende tegels, omdat het de illusie wekt van een grotere ruimte op glanzende tegels, kaatst het licht heen en weer, vooral als u kiest voor wit of beige of een van de lichtgekleurde tinten in de gepolijste keramische tegels.

Gepolijste tegels en matte tegels

Populaire looks in gepolijste keramische tegels verkrijgbaar bij TEGELPLUS:

Wit Marmer: Nur, Marmerwit

Onyx: Verona hemel

Gekleurd Marmer : Hagedis Grijs, Oceaangrijs

Gepolijste tegels en matte tegels

Populaire looks in matte keramische tegels

Beton: Aleut, Zolder, Woestijn

Metaal : Laminaat

Natuursteen: Rivieroever

Hout: Nerwood

3D-structuur: Forma

Gepolijste tegels en matte tegels

Aanvullend :

Effen kleuren: Super wit, Super zwart

Naast deze twee afwerkingen biedt tegelplus ook de satijnmat aan die iets zachter mat is dan de normale mat. Dit satijnen oppervlak past heel goed bij het witte marmer en andere zachtere ontwerpen in gepolijste series.

Gepolijste tegels en matte tegels

Lappato is een ander oppervlak dat verkrijgbaar is bij tegelplus, met een licht korrelig oppervlak op het bovenste gedeelte, half gepolijst om een ​​unieke uitstraling en glans te geven, evenals een lichte antislip-eigenschap aan de vloer.

Laat ons a.u.b. in het commentaargedeelte weten welke tegel uw tegel is en welk oppervlak u kiest voor uw volgende project.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.Als je deze video leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en deel deze video met je vrienden, familie of iedereen die misschien op zoek is naar de beste keramische tegels voor hun volgende project.

Gepolijste tegels en matte tegels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Item added To cart
X