top of page

5 Redenen waarom witte metro tegel de beste keuze is voor uw badkamer


Beste witte keramische tegel van tegelplus
Witte metro tegel

1. waterdichte eigenschap


Witte metro-keramische tegels zijn een klassieke keuze voor de badkamer vanwege zijn functionaliteit. Keramische tegels zijn waterbestendig en zoals we allemaal weten, krijgen badkamermuren elke dag vocht en waterspatten.


Zorg ervoor dat u de waterabsorptie waarde van de witte keramische metrotegel controleert bij de tegelhandelaar, omdat de keramische tegel 14 tot 15 procent waterabsorptie heeft, maar bij de productie wordt een speciaal waterdichtmakend glazuur gebruikt om het waterdicht te maken. Zorg er dus voor dat de keramische tegel die u in de badkamer gebruikt, de juiste waterdichte eigenschappen heeft.2. Hygiënische optie


Je vraagt ​​je misschien af ​​wat te doen met de witte keramische metrotegel en hygiëne? De reden ligt in de onderhoudsvriendelijke eigenschap van de keramische tegel.Weet je dat de witte metrotegels oorspronkelijk werden gebruikt in de metrostations van New York en Londen en dat de naam zelf populair werd vanwege die toepassing? De belangrijkste reden om een ​​keramische witte metrotegel te gebruiken voor de muren van het ondergrondse metrostation was vanwege de witte kleur die een gevoel van netheid en hygiëne geeft. Door zijn chemisch inerte aard is het ook veilig voor binnenshuis en vooral in de ondergrondse atmosfeer waar het een beperkte toevoer van frisse lucht en weersomstandigheden heeft. Het is ook relatief een van de gemakkelijkst te reinigen oppervlakken.


Als ze het in het ondergrondse metrostation kunnen gebruiken, dan kun je het natuurlijk ook als een klassieke keuze beschouwen voor je badkamermuren, toch?3. Eindeloze ontwerpopties


Witte metrotegels en eindeloze ontwerpmogelijkheden gaan niet samen, toch? Maar we kunnen het kort uitleggen vanwege de variaties van de formaten, oppervlakken, glazuurtoepassingen, voegkleuren en legpatroon die je kunt doen met de witte metro-keramiektegel.


Witte metro keramische tegels zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, maten en vormen, zoals vierkant, rechthoek, cent rond, chevron onder anderen. Populaire formaten in witte metro keramische tegels bestaan ​​uit 20x20cm, 10x20cm, 10x30cm, 10x40cm, 7.5x30cm, 7.5x15cm en nog veel meer. De oppervlaktetoepassing die beschikbaar is in de witte metrotegels is glanzend, mat en zowel in effen als facet-look.Het verbazingwekkende van de klassieke witte keramische metrotegel die het ontwerp leuk vindt, is het gebruik van de voegkleuren die je ermee kunt doen. Je kunt de klassieke witte tegel doen met de witte voeg of om de ruimte een dramatische uitstraling te geven, kun je de witte tegel gebruiken met de donkere voegen zoals donkerblauw, zwart of bruin.


U kunt ook de variëteiten van popkleuren gebruiken, zoals felroze, neon, enz. of overeenkomen met de kleuren van de vloertegels of aders (als deze in natuursteenlook zijn).


4. Perfecte match voor elke vloer


Een van de geweldige dingen van de klassieke witte keramische metrotegel om als badkamermuur te gebruiken, is dat deze kan worden gecombineerd met elk van de kleuren of het uiterlijk van de keramische vloertegels. Het kan goed samengaan met de subtiele grijstint betonlook vloertegel of met de witmarmeren keramische vloertegel of bijna alle beschikbare kleuren voor de vloertegel.


U kunt de klassieke witte tegel met witte voeg voor de muur gebruiken of u kunt de voegkleur afstemmen op het kleurengamma van de vloertegel zoals eerder vermeld.5. Tijdloze look


Subway-tegel is hier al tientallen jaren en maakt nog steeds jaar in jaar uit in de trends, dus het zou een goed advies zijn voor nieuwe huiseigenaren of ontwikkelaars om de klassieke witte keramische metrotegel te gebruiken als wandbekleding voor de badkamer. Het zal voor altijd klassiek blijven.Afgezien van de bovenstaande reden, is de witte keramische metrotegel veel zuiniger dan andere designer- en speciale producten, wat het een ander voordeel maakt om een ​​tijdloos ontwerp te krijgen tegen de beste prijs. Je kunt witte keramische metrotegels krijgen tegen prijzen vanaf 1 euro per vierkante meter in steel deals.


Laat het ons weten als je dit artikel leuk vond en in de toekomst meer van dergelijke artikelen wilt ontvangen in het commentaar gedeelte.


Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.


Als je deze video leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en deel deze video met je vrienden, familie of iedereen die misschien op zoek is naar de beste keramische tegels voor hun volgende project.

Comments


bottom of page