top of page

6 soorten geglazuurde porseleinen tegels die u kunt gebruiken om uw ruimte er stijlvol uit te laten

We gaan 6 soorten geglazuurde porseleinen tegelontwerpen en oppervlakken delen waardoor uw ruimte er high-end uitziet. Nummer 5 is mijn persoonlijke favoriet, dus houd daar rekening mee en laat me je mening weten over welke je het meest wenselijk vindt uit onze selectie.


1. Marmeren look Gepolijste Geglazuurde Porseleinen Tegel


Om te beginnen, moeten we beginnen met de meest populaire ontwerpstijl die momenteel op de markt verkrijgbaar is, d.w.z. de marmeren look tegel in een gepolijste afwerking. Nu kan het een veel voorkomende ontwerptrend zijn, maar het is ook de meest consistente geweest. Het staat dus op deze lijst. Marmeren look gepolijste geglazuurde porseleinen tegel kan in de witmarmeren look zijn die de ontwerpen nabootst van zeer zeldzame en dure knikkers zoals Starvation, Calcutta en Carrara knikkers. Het kan ook de grijze marmeren look zijn, zoals pietra-marmer of pulpis-marmer of in een zwart marmerontwerp zoals Sahara-nero-marmer of Nero Marquina-marmer.
De truc is om deze klassieke designstijl te combineren met verschillende combinaties van maten, vormen en voegbekleding. Zo kan een statuario-goudontwerp met een taupe of gouden tint met voeglijnen erg stijlvol zijn. U kunt zelfs een statementstuk op de vloer van de woonkamer maken door waterstraalinzetstukken te maken en door contrasterende marmeren ontwerpen zoals een beeldhouwwerk te combineren met een zwart marmeren inzetstuk.


De mozaïeken van hetzelfde marmer kunnen ook een exclusieve look voor je ruimte creëren. Er zijn tal van opties op de markt voor mozaïekvormen en -formaten en de meeste klassieke marmeren ontwerpen passen heel goed bij die patronen.


2. Cementlook Rustic geglazuurde porseleinen tegel


Porseleinen tegels met cementlook zijn in de collectie van elke tegelfabrikant of distributeur of detailhandelaar geweest, maar het vinden van de juiste kleur en de juiste textuur kan erg belangrijk zijn om die authentieke betonlook te geven naar jouw ruimte.
Cementlook rustieke geglazuurde porseleinen tegels zijn verkrijgbaar in brede grijstinten en taupes en je moet heel bijzonder zijn in het samenvoegen van je kleurenschema omdat het grijs een blauwgrijs kan zijn en het geeft een koel effect aan de ruimte en als je kiest voor een bruinachtig grijs, dan zou het de hele ruimte zowel in het natuurlijke als een warme uitstraling geven de kunstmatige verlichting.


3. Terrazzo ziet eruit als een mat geglazuurde porseleinen tegel


Terrazzo-tegels waren behoorlijk populair in de 20e eeuw, maar ze hadden op dat moment beperkte kleurenschema's. De vintage of industriële trend is hier sinds het afgelopen decennium en je kunt een zeer eersteklas look aan je ruimte geven door de terrazzo-tegels te gebruiken. Nu zijn terrazzo-tegels erg duur en hebben ze ook een zeer beperkt portfolio, maar met behulp van digitaal printen, dezelfde terrazzo-look kan worden bereikt met eindeloze kleurmogelijkheden.Onze favoriet is de klassieke terrazzo-look mat geglazuurde porseleinen tegel met de tinten van een witte basis met een vleugje kleuren in de vlokken. Een andere favoriet van ons zijn de terrazzo-tegels op betonbasis met vlokken van verschillende tinten.


4. Bloemenlook gebeeldhouwde geglazuurde porseleinen tegel


Carving-technologie is hier al een paar keer, maar het wordt niet zo populair als de fabrikanten of dealers verwachten. De meeste ontwerpen in de gebeeldhouwde geglazuurde porseleinen tegel zijn in marmeren ontwerpen waarbij de aderstructuur wordt uitgehouwen met behulp van digitale printtechnologie. Deze ontwerpen worden door veel van de tegelverkopers en gebruikers echter niet als volledig natuurlijk beschouwd.Echter, rekening houdend met de trend van biofilie, heeft de fabrikant nieuwe patronen ontwikkeld met bloemenpatronen, samen met de gebeeldhouwde lijnen die de randen en details van bloemen en plantages in de tegel etsen. Dat samen met de geweldige kleurenpaletten die mogelijk zijn dankzij de nieuwste digitale printtechnologie, geweldige tegelresultaten heeft opgeleverd.


5. Black Marble High Glossy geglazuurde porseleinen tegel


Zwart is de kleur die wordt geassocieerd met macht, elegantie en rijkdom. Dus wat is er beter aan de hand met je ontwerpspel dan met behulp van hoogglans geglazuurde porseleinen tegels in zwart marmer met hoge glanzende ontwerpen zoals Nero Marquina, Sahara Noir of Saint Laurent-marmer? De glans hiervan is veel beter dan normale marmeren poetsmiddel en het kan een onmiddellijke wow-factor creëren als het verstandig wordt gebruikt in de ontwerpelementen.6. Pastelkleur Full Body technische porseleinen tegel


Pastelkleur is al geruime tijd een rage, maar het bereiken van effen kleuren in de geglazuurde porseleinen tegel is altijd een uitdaging geweest voor de tegelfabrikant. Dus toen de porseleinen tegelbedrijven met volledig lichaam hun pastelkleurencollectie lanceerden, kreeg het nogal wat aandacht. Je kunt deze gekleurde tegels gebruiken om een zeer chique look te krijgen die vol is. Stel je voor dat je een blushroze tegel voor het hele lichaam gebruikt in een combinatie van mat en poetsmiddel in een damestoilet of een lavendeltegel voor een damestoilet.18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page