top of page

A Tile Tale of Innovation: onderzoek naar de toekomst van keramiek en porselein in België en EuropaDe wereld van tegels, vooral die gemaakt van keramiek en porselein, ondergaat een opwindende transformatie. Vooruitgang in technologie en productiemethoden verleggen niet alleen de grenzen van ontwerp en functionaliteit, maar geven ook vorm aan een duurzamere toekomst voor de industrie. Hier in België en in heel Europa maakt deze evolutie de weg vrij voor een nieuw tijdperk van tegelmogelijkheden.


Tegelplus, de toonaangevende en vertrouwde groothandel en detailhandelaar in keramische en porseleinen tegels in Dilsen-Stokkem, België, loopt voorop in deze spannende reis. We zijn toegewijd om voorop te blijven lopen en voortdurend de nieuwste innovaties te verkennen en te omarmen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.Innovaties die het landschap vormgeven:

igitaal afdrukken: Deze technologie maakt ongelooflijk gedetailleerde en realistische ontwerpen mogelijk, waarbij het uiterlijk van natuurlijke materialen zoals marmer, hout en steen met verbluffende nauwkeurigheid wordt gerepliceerd. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor huiseigenaren en ontwerpers die op zoek zijn naar unieke en gepersonaliseerde tegeloplossingen. Tegelplus biedt een uitgebreide selectie tegels met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal printen, waardoor klanten hun droomontwerpen tot leven kunnen brengen.rootformaattegels: Grootformaattegels, groter dan 1,2 meter lang, winnen aan populariteit dankzij hun vermogen om een naadloze en visueel uitgebreide look te creëren. Dit is met name gunstig voor het creëren van een gevoel van ruimtelijkheid in kleinere gebieden. Tegelplus heeft een breed scala aan grootformaat tegels, die tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar deze moderne esthetiek.


uurzame praktijken: Het milieubewustzijn beïnvloedt steeds meer de tegelproductie. Fabrikanten passen milieuvriendelijke praktijken toe, zoals het gebruik van gerecyclede materialen, het verminderen van het waterverbruik en het verlagen van het energieverbruik tijdens bakprocessen. Tegelplus geeft prioriteit aan samenwerking met fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid, zodat onze klanten toegang hebben tot hoogwaardige tegels die zijn geproduceerd met het milieu in gedachten.echnologische vooruitgang: Automatisering en robotica stroomlijnen productieprocessen, wat leidt tot verhoogde efficiëntie en verbeterde consistentie in de tegelkwaliteit. Dit vertaalt zich in een breder assortiment hoogwaardige tegels die tegen concurrerende prijzen voor consumenten verkrijgbaar zijn. Tegelplus zoekt actief naar partnerschappen met fabrikanten die gebruik maken van geavanceerde technologieën om de best mogelijke waarde voor onze klanten te garanderen.


Wat betekent dit voor u?

Deze innovaties vertalen zich in meerdere voordelen voor u, de klant:ngeëvenaarde ontwerpopties: De mogelijkheden zijn eindeloos, met een steeds groter wordende selectie tegels met boeiende ontwerpen, texturen en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar de tijdloze elegantie van marmer, de warmte van hout of het dramatische karakter van steen, er wacht een perfecte tegel om ontdekt te worden.

erbeterde functionaliteit: Moderne tegels bieden superieure duurzaamheid, waterbestendigheid en onderhoudsgemak, waardoor ze ideaal zijn voor gebieden met veel verkeer en ruimtes die gevoelig zijn voor vocht.

uurzame keuzes: Door prioriteit te geven aan partnerschappen met milieubewuste fabrikanten, stelt Tegelplus u in staat verantwoorde keuzes te maken voor uw huis en het milieu.Tegelplus: uw partner in tegelinnovatie

Bij Tegelplus hebben we een passie om voorop te blijven lopen in de keramische en porseleinen tegelindustrie. We verkennen en omarmen voortdurend de nieuwste innovaties en zorgen ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de meest geavanceerde, esthetisch aantrekkelijke en duurzame tegeloplossingen die beschikbaar zijn.

Bezoek onze showroom in Dilsen-Stokkem, blader door onze uitgebreide online catalogus of overleg met onze deskundige medewerkers om te ontdekken hoe de toekomst van tegels uw ruimte kan transformeren.


Tegelplus, Tegels, Tegels in België, Muurtegels, Vloertegels, Tuintegels, Kitcehn-tegels, Buitentegels, Badkamertegels, Backsplash-tegels, Goedkope tegels, Metro tegels, Mozaïek

Comments


bottom of page