top of page

Beste tegels voor uw keuken wand

Keramische wandtegel is het meest populaire materiaal om te gebruiken voor de achterwanden van de keuken. De belangrijkste redenen om keramische tegels te gebruiken als backsplash in uw keuken zijn de relatief lage kosten van de keramische tegels, de eenvoudige installatie, het onderhoudsvrij en de verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen.
In deze video bespreken we de top 3 beste keramische tegels die u kunt gebruiken voor uw keukenachterwanden. Dus laten we meteen in die lijst duiken.1. Subway keramische wandtegel

Subway-tegel is de laatste tijd een trend aan het worden sinds vorig jaar en de backsplash in de keuken is de ideale plek om je ontwerp spel te overtreffen met behulp van de keramische metrotegel. Met metro-keramische tegels kun je kiezen uit verschillende kleuren, ontwerpen, vormen, legmethoden en zelfs spelen met de voegkleur die bij je interieur thema past.


Subway keramische tegels zijn overal verkrijgbaar in zowel vierkante als rechthoekige formaten, zoals 10x20cm, 10x30cm, 10x40cm, 7,5x30cm, 15x15cm, 7,5x15cm en 20x20cm. U kunt veel kleuropties krijgen in keramische metrotegels, zoals de klassieke witte, grijze of zwarte metrotegel. Je kunt ook pastelkleuren krijgen in metrotegels zoals babyblauw, mintgroen, roze, lavendel, mauve en perzikkleurige keramische metrotegels. Felle kleuren zoals rode, gele en oranje kleuren zijn ook beschikbaar in de keramische metrotegel als je een opvallend keukeninterieur wilt creëren. We raden echter aan om het klassieke wit en de grijstinten te gebruiken om een ​​minimalistische en strakke look in je keuken te creëren. U kunt echter een van de bijpassende kleuren kiezen volgens het thema dat u voor uw interieur hebt gekozen.Bij het kiezen van de voeg voor de metrotegel zijn er twee manieren om te gaan: 1. Bijpassende voeg van dezelfde kleur of kleurfamilie als uw keramische metrotegel, 2. Gratis kleurvoeg bij de keramische metrotegel. Een manier om uw keukenontwerp er unieker uit te laten zien, is door een witte metrotegel te gebruiken waarvan de voeg bij uw interieur past.


Een ander populair patroon in keramische metrotegels is het afgeschuinde oppervlak in rechthoekige keramische metrotegels. Alle kleuren in het effen oppervlak zijn ook beschikbaar in het afgeschuinde oppervlak, maar door zijn hoekige ontwerp creëert het het unieke designelement.


Het beste van de metrotegel is dat er meerdere legmethoden zijn om uit te kiezen, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt de metrotegel horizontaal of verticaal stapelen, met of zonder offset. Je kunt ze zelfs diagonaal of in visgraatpatroon in normaal of 45 graden of 90 graden stapelen. Je kunt de metrotegel in 2x2 of 3x3 of 4x4 patroon stapelen.Naast de effen kleuren kunt u ook kiezen uit de digitaal bedrukte metrotegel. Tegenwoordig zijn er veel opties beschikbaar in digitale keramische metrotegels. De populaire patronen zijn onder meer de glanzende keramische metrotegel in glaslook en de pastelkleurige keramische metrotegel met decors in geometrische of bloemmotieven.


Laat ons weten wat je favoriete metro-keramische tegel is van alle opties in het commentaar gedeelte.2. Witte keramische wandtegel

Het klassieke en meest voorkomende idee van een keukenachterwand zou zijn om een ​​witte keramische wandtegel te kiezen. Dit is waarschijnlijk de beste keuze als je een kleine keukenruimte hebt om de ruimte er helderder en schoner uit te laten zien.


De meest voorkomende maten in keramische wandtegels zijn 30x60cm en 30x90cm. Deze keramische wandtegels zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte oppervlakken, maar voor de keuken raden we aan om een ​​glanzend oppervlak te gebruiken voor eenvoudig onderhoud. Ook de witte metrotegel valt ook onder deze categorie, die ook behoorlijk populair is voor de backsplash-toepassingen in de keuken.


Je kunt de superwit geglazuurde porseleinen wandtegel ook gebruiken voor de achterwand van de keuken. Ze zijn verkrijgbaar in gepolijst, mat, lappato, suiker, satijn en de speciale oppervlaktetoepassing zoals snijwerk.


In witte keramische wandtegels van 30x60cm en 30x90cm kun je ook kiezen voor de variaties van de oppervlaktepatronen zoals de lijnpatronen of golfpatronen. Tegenwoordig zijn er meerdere opties op de markt beschikbaar en kunt u kiezen volgens uw interieur thema.3. Keramische mozaïeken

De derde meest populaire en trending keuken backsplash optie zijn de keramische mozaïeken. Keramische mozaïeken zijn de kleine keramische tegels die op een plaat aan elkaar worden gelijmd met de voegruimte ertussen. Keramische mozaïeken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren, patronen en oppervlaktetoepassingen.


Mozaïektegels zijn heel populair en ze zijn verkrijgbaar met een heel scala aan materialen zoals keramische tegels, natuursteen, glas, metaal en hout. Maar met de eigenschappen van de keramische tegel, zoals waterdicht, meerdere opties om uit te kiezen en de prijsfactor van de keramische mozaïek, is het het meest populaire materiaal in mozaïektegels.De keramische mozaïeken zijn echter in een breed assortiment verkrijgbaar en dat zou een onderwerp op zich zijn. Kortom, de keramische mozaïeken zijn verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren in zowel glanzend als mat oppervlak en in vormen zoals penny-rondes, visgraat, vierkant, zeshoek, achthoek, basketweave en chevron.


Keramische mozaïeken zijn ook verkrijgbaar in digitaal gedrukte patronen en speciale oppervlaktetoepassingen zoals craquelé-afwerking of vignet-kleureffect.Dit waren onze top 3 aanbevelingen en trending keuken backsplash opties die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Anders dan dit, kunt u ook kiezen voor tegels met patroon in 20x20cm of 30x30cm of hexagon keramische tegels. Een andere nieuwe optie om te kiezen voor de achterwand van de keuken is de keramische plaat. Keramische platen zijn verkrijgbaar in een kleinere dikte, zoals 3 mm of 6 mm, en u kunt een bijpassende keramische plaat hebben als aanrecht in de keuken in 15 mm of 20 mm of 30 mm.


Laat ons alstublieft weten welke uw favoriet is van alle verschillende opties die we hebben gedeeld voor het idee van de backsplash in de keuken. Als u vragen heeft of een idee wilt kiezen voor uw keuken backsplash, neem dan contact met ons op via e-mail of in het opmerkingen gedeelte.


Voor een van de grootste assortiment keramische metro wandtegels en witte keramische wandtegels kunt u zelfs terecht in onze showroom in Dilsen-stokkem, België of bel ons op +32 484 41 74 14 of bezoek onze collectie online op www.tegelplus.be


Bedankt voor het kijken naar deze video en als je het leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en raad je vrienden aan dat je misschien op zoek bent naar de beste ideeën om te kiezen voor hun keuken backsplash.

Comments


bottom of page