top of page

De topteeltrends van 2023 bij Tegelplus.1. Natuursteen: natuurstenen tegels, zoals marmer, travertijn en leisteen, blijven populair vanwege hun tijdloze schoonheid en duurzaamheid.


2. Grote tegels: Grote tegels, vaak 24 inch of meer, zijn gewild om een naadloze en ruime look te creëren in zowel residentiële als commerciële omgevingen.


3. Patroontegels: ingewikkelde patronen en ontwerpen, waaronder geometrische vormen, Marokkaans geïnspireerde motieven en encaustische patronen, zijn populair geworden als statement stukken in verschillende delen van het huis, zoals keukens, badkamers, en toegangswegen.4. Hout-look tegels: De houten tegels nabootsen het uiterlijk van natuurlijk hout en zorgen voor de warmte en charme van hardhouten vloeren met extra duurzaamheid en onderhoudsgemak.


5. Metro-tegels met een draai: Hoewel klassieke metrotegels populair blijven, is er een trend naar unieke variaties, zoals gekleurde metrotegels, gestructureerde metrotegels, of ze rangschikken in niet-traditionele patronen zoals visgraat of verticale stapels.


6. Metallic afwerkingen: tegels met metalen accenten, zoals goud, zilver of koper, voegen een vleugje glamour en luxe toe aan elke ruimte, waardoor ze een populaire keuze zijn voor speelwanden of backsplashes.7. Beton-look tegels: Industriële ontwerpen, zoals betonnen tegels, zijn steeds populairder geworden vanwege hun moderne en minimalistische esthetiek en bieden een strakke en eigentijdse uitstraling.


8. Vet Gekleurde kleuren: Levendige en wit gekleurde tegels, waaronder diepe blues, rijke groenten en opvallende geel, zijn gebruikt om een vleugje kleur en persoonlijkheid toe te voegen aan interieurontwerpen.


Onthoud dat trends kunnen variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, regionale invloeden en evoluerende ontwerpstijlen. Het is altijd een goed idee om met professionals te overleggen of een tegelshowroom te bezoeken om de meest up-to-date informatie te krijgen en de beschikbare opties bij Tegelplus te verkennen.


U kunt ons bellen op + 32484417414 of u kunt onze showroom in Dilsen-Stokkem in Limburg, België bezoeken.


Keramische tegels, Porseleinen tegels, Marmerlook Tegels, Tegels met houtlook, metro tegels, Steenlook Tegels, Cementlook Tegels, Tegelplus, Goedkope tegels
Tegelplus


Comments


bottom of page