top of page

Dynamisch ontwerp: verken verschillende kleuren en patronen met metrotegels van TEGELPLUSTEGELPLUS nodigt u uit om de tijdloze charme en veelzijdige ontwerpmogelijkheden van metrotegels te ontdekken met onze uitgebreide collectie met verschillende kleuren en patronen. Metro-tegels hebben hun oorsprong overstegen tot een designstapel en TEGELPLUS brengt dit klassieke concept naar nieuwe hoogten door een divers assortiment aan te bieden waarmee u uw unieke stijl kunt uitdrukken. Verken de dynamische wereld van metrotegels, waar kleuren en patronen botsen om je ruimtes opnieuw te definiëren.


Klassieke oproep, moderne veelzijdigheid:

Metro-tegels, met hun oorsprong in metrostations uit het begin van de 20e eeuw, zijn geëvolueerd tot een designklassieker die wordt bewonderd om hun strakke lijnen en tijdloze aantrekkingskracht. TEGELPLUS introduceert een moderne kijk op de klassieke metrotegel en biedt een scala aan kleuren en patronen die passen bij de hedendaagse designvoorkeuren, terwijl de blijvende charme van deze iconische stijl behouden blijft.Een caleidoscoop van kleuren:

De metrotegels van TEGELPLUS zijn verkrijgbaar in een spectrum aan kleuren, van klassiek wit en neutraal tot gewaagde en levendige tinten. Of je nu streeft naar een strakke monochromatische look, een subtiel en verfijnd palet of een levendige kleur, onze collectie heeft de perfecte metrotegels om je visie tot leven te brengen.


Diverse patronen voor creatieve expressie:

Naast kleuren bevat de collectie metrotegels van TEGELPLUS verschillende patronen die diepte en karakter toevoegen aan uw ruimtes. Van traditionele bakstenen lay-outs tot visgraat, mandweefsel of zelfs ingewikkelde mozaïekpatronen, onze metrotegels bieden een canvas voor creatieve expressie, waardoor je unieke en boeiende ontwerpen kunt maken.Eindeloze ontwerpmogelijkheden:

- Kitchen Backsplashes: creëer een stijlvolle en functionele keuken met metrotegels die een vleugje verfijning toevoegen aan je backsplash, waardoor het een brandpunt is van je culinaire ruimte.


- Chique badkamers: verhoog uw badkamerontwerp met metrotegels in diverse kleuren en patronen en bereik een look die zowel modern als tijdloos is.


- Contemporary Living Areas: Gebruik metrotegels om de muren of open haard rondom in uw woonruimtes te accentueren, waardoor ze een gevoel van design flair krijgen.


TEGELPLUS 'Commitment to Excellence:

TEGELPLUS zet zich in voor het leveren van metrotegels die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en design. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte tegels die aansluiten bij uw ontwerpvisie en functionele behoeften.


Bezoek TEGELPLUS vandaag:

Ervaar de dynamische mogelijkheden van metrotegels door onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem te bezoeken. Laat TEGELPLUS uw partner zijn bij het transformeren van uw ruimtes met de klassieke maar eigentijdse allure van metrotegels, waar kleuren en patronen samenkomen om een omgeving te creëren die zowel tijdloos als trendy is. TEGELPLUS — herdefiniëren van de esthetiek van metrotegels voor de moderne tijd.


Tegels, Tegels in België, Keramische tegels, Porseleinen tegels, Marmeren tegels, Houten Tegels, Stenen tegels, Bakstenen tegels, Metro tegels, mozaïek, Buitentegels, Buitentegels, Tuintegels, Goedkope tegels

Comments


bottom of page