top of page

Een eenvoudige gids voor keramische en porseleinen tegels
Vandaag gaan we je een gemakkelijk te begrijpen gids geven over het meest populaire vloermateriaal ter wereld, d.w.z. Keramiek & porseleinen tegels!


Eeuwenlang was het meest populaire vloermateriaal natuurlijk hout of natuurlijk marmer, of natuurstenen, maar dat is veranderd door de snelle groei van keramiek en & porseleinen tegelindustrie in de afgelopen tijd, en terecht! Keramiek & porseleinen tegels hebben meerdere voordelen ten opzichte van traditionele vloermaterialen en u moet kiezen voor keramische tegels voor uw huis- of kantoorvloer. Zal aan het einde van dit artikel begrijpen waarom.
Eerst moeten we begrijpen wat keramische en porseleinen tegels zijn.


Over het algemeen zijn alle keramische en porseleinen tegels gemaakt van een heleboel natuurlijke ingrediënten, die met elkaar worden vermengd en in een tegel worden geperst die later wordt gedrukt en gebakken om de laatste tegel voor uw huizen en kantoren te geven. Er is echter een klein verschil tussen keramiek en & porseleinen tegels die de sterkte zijn van porseleinen tegels zijn veel hoger dan keramische tegels en de waterpenetratie capaciteit is veel minder in porseleinen tegels in vergelijking met keramische tegels.


99% proces van tegelproductie is hetzelfde voor elke afzonderlijke tegel die wordt geproduceerd, maar de verandering van 1% maakt elke tegel anders. Die 1% verandert echter alles. Het kan de verandering zijn in de grootte van een tegel, het ontwerp van een tegel of het lichaam van de tegel.Het kan een beetje verwarrend zijn, dus blijf op de hoogte om te begrijpen hoe elke tegel anders is. We kunnen alle tegels verdelen op basis van drie factoren :1. Grootte van een tegel


Keramiek & porseleinen tegel komt van de grootte van je vingertop tot de hoogte van de hoogste persoon ter wereld ( eigenlijk nog meer! ) Populaire tegels van klein formaat zijn onder meer keramische metrotegels en porseleinen mozaïeken. Middelgrote tegels bevatten maten die het meest om je heen worden gezien, zoals 60x60cm, 30x60cm en 20x120cm. Grootformaat tegels kunnen afmetingen hebben tot 1 mtr x 3 mtr.


Leuk weetje: je kunt de exacte afdruk krijgen op een kleiner formaat tot een groot formaat. Dus eigenlijk zijn de afmetingen veranderd, maar de rest van de productieprocessen is hetzelfde.2. Kijk naar een tegel


Kortom, alles en nog wat u zich kunt voorstellen, kan tegenwoordig op een tegel worden gedrukt. De meest populaire looks in de keramische en porseleinen tegels zijn echter de marmeren look, onyx look, natuursteen look, houten look, metalen look en cement look.


Volgens het ontwerp van een tegel kan het oppervlak worden aangepast. Om bijvoorbeeld het gepolijste natuurlijke marmer te repliceren, je kunt een gepolijste marmeren look keramische tegel krijgen of je kunt een natuurlijk houtachtig gevoel krijgen door het gebruik van een houtachtige textuur op het oppervlak van een keramische tegel.
3. Lichaam van een tegel


Dit is waarschijnlijk de meest saaie of technische manier om keramische en porseleinen tegels te onderscheiden.


In keramische tegels kan het lichaam ofwel een rood lichaam zijn of een wit lichaam, afhankelijk van het gebied waar de grondstof vandaan komt. Over het algemeen worden keramische tegels van witte lichamen als van betere kwaliteit beschouwd omdat ze betere getuigenresultaten op de bovenkant van een tegel krijgen.


In porseleinen tegels kan het lichaam een normaal lichaam of een normaal lichaam of een porseleinen tegel voor het hele lichaam zijn. Normaal gesproken is voor de tegels met afbeeldingen of voor residentiële toepassingen een normale body voldoende. Voor gebieden met veel verkeer, zoals winkelcentra, luchthavens en kantoorruimte, wordt echter een volledige lichaamstegel aanbevolen. Ook kan een volledige lichaamstegel geschikter zijn voor toepassingen in de buitenruimte dan een normale lichaamstegel.
Ik hoop dat dit helpt om te begrijpen wat keramische en porseleinen tegels zijn en de verschillende soorten tegels die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. U vraagt zich echter misschien af waarom u keramische en porseleinen tegels kiest boven natuurlijk marmer of natuurlijk hout. Het kan een heel andere video zijn, maar de belangrijkste voordelen van keramische en porseleinen tegels zijn :


1. Keramiek & porseleinen tegels zijn waterdicht.


2. Keramiek- en porseleinen tegels hebben de meeste beschikbare opties en


3. Keramiek & porseleinen tegels zijn zuinig.Comments


bottom of page