top of page

Een tegel maken Backsplash die uw keuken aanvultAls je je keuken wilt updaten en er een frisse, nieuwe look aan wilt geven, is een van de beste manieren om dit te doen door een tegel-backsplash te maken die bij je keuken past. Een goed ontworpen backsplash kan als brandpunt dienen, persoonlijkheid toevoegen en je muren beschermen tegen splitters en morsen. Als exporteur van tegels, TEGELPLUS is hier om u een aantal deskundige tips te geven over het creëren van een verbluffende tegelrugsplash die de algehele esthetiek van uw keuken verbetert en de algehele uitstraling van uw huis versterkt.


1.Overweeg de stijl van uw keuken:

De eerste stap bij het maken van een tegelrugsplash die bij uw keuken past, is om de stijl van uw keuken te overwegen. Is uw keuken traditioneel, modern, boerderij of eclectisch? De stijl van uw keuken moet uw keuze van tegelontwerp, kleur en textuur sturen. Als u bijvoorbeeld een moderne keuken heeft met strakke, minimalistische kasten, kunt u kiezen voor metrotegels in een glanzende of gepolijste afwerking om een strakke en eigentijdse uitstraling te creëren. Aan de andere kant, als je een rustieke boerderijkeuken hebt met warme houttinten en vintage geïnspireerde accessoires, je zou mozaïektegels in een matte of gestructureerde afwerking kunnen beschouwen voor een gezellige en charmante sfeer.2.Coördineren met het kleurenpalet van uw keuken :

Een ander cruciaal aspect van het maken van een tegelrugsplash die bij uw keuken past, is om te coördineren met het kleurenpalet van uw keuken. De backsplash moet de bestaande kleuren in uw keuken versterken, in plaats van ermee te botsen. Overweeg de kleuren van uw werkbladen, kasten, muren en vloeren bij het selecteren van uw tegelkleuren. U kunt ervoor kiezen om een monochromatische look te creëren door tegels in dezelfde kleurenfamilie te gebruiken als uw bestaande elementen, of u kunt contrast creëren door complementaire kleuren te gebruiken. Als je bijvoorbeeld witte kasten en zwarte werkbladen hebt, kun je een opvallend contrast creëren door een kleurrijke mozaïektegel backsplash te gebruiken in blauw of groen. TIEIC Ceramics biedt een breed scala aan tegelkleuren en afwerkingen, van levendig en gedurfd tot subtiel en gedempt, voor elk keukenkleurenpalet.


3.Speel met tegelpatronen en lay-outs :

Het patroon en de lay-out van uw tegelrugsplash kunnen een grote impact hebben op het algehele uiterlijk van uw keuken. U kunt creatief worden en verschillende tegelpatronen en lay-outs gebruiken om visuele interesse toe te voegen en een uniek backsplash-ontwerp te creëren. U kunt bijvoorbeeld metrotegels gebruiken in een visgraatpatroon voor een klassieke maar moderne look, of u kunt een brandpunt creëren met een mozaïektegelmuurschildering achter uw kachel of gootsteen. Als je een kleine keuken hebt, kun je deze groter laten lijken door grootformaat tegels in een horizontaal patroon te gebruiken, wat de illusie van breedte kan creëren. TEGELPLUS biedt een breed scala aan tegelformaten, waaronder grootformaat tegels, metrotegels, mozaïeken en meer, voor verschillende patroon- en lay-outopties.


4.Experimenteer met tegeloppervlak en textuur:

Het oppervlak en de textuur van uw tegelrugsplash kunnen ook van invloed zijn op de algehele esthetiek van uw keuken. TEGELPLUS biedt een breed scala aan tegeloppervlakken en texturen, van mat en gepolijst tot 3D-gesneden oppervlakken, om tegemoet te komen aan verschillende ontwerpvoorkeuren. Een matte afwerking kan een strakke en eigentijdse uitstraling creëren, terwijl een gepolijste afwerking een vleugje glamour en verfijning kan toevoegen. 3D-gesneden oppervlakken kunnen diepte en visuele interesse toevoegen aan uw backsplash, waardoor een unieke en gestructureerde look ontstaat. U kunt ook verschillende tegeloppervlakken en texturen mengen en matchen om een dynamisch en in het oog springend backsplash-ontwerp te creëren.


5.Vergeet Grout niet:

Grout lijkt misschien een klein detail, maar het kan een groot verschil maken in het algehele uiterlijk van je tegelrugsplash. Wees creatief met je voeg. U kunt bijpassende of contrasterende voeg voor uw ruimte toevoegen. Je kunt zelfs glitter aan je voeg toevoegen als aanvulling op de tegels en de look.
Comments


bottom of page