top of page

Gepolijste tegels: de onderhoudsarme oplossing voor drukke huizen
TEGELPLUS biedt een breed scala aan hoogwaardige gepolijste tegels die perfect zijn voor drukke huizen. Gepolijste tegels zijn een populaire keuze onder zowel huiseigenaren als ontwerpers vanwege hun vele voordelen, waaronder hun onderhoudsarme eigenschappen. In deze blog bespreken we waarom gepolijste tegels de ideale onderhoudsarme oplossing zijn voor drukke woningen.


1 ) Gepolijste tegels zijn gemakkelijk schoon te maken

Een van de grootste voordelen van gepolijste tegels is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Hun gladde, glanzende oppervlak maakt het moeilijk om vuil en vuil vast te houden en ze kunnen snel worden schoongeveegd met een vochtige doek of dweil. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor drukke huizen waar de tijd beperkt is. Met gepolijste tegels kunt u uw vloeren met minimale inspanning schoon en nieuw laten lijken.2 ) Gepolijste tegels zijn krasbestendig

Een ander voordeel van gepolijste tegels is dat ze krasbestendig zijn. Hun harde, duurzame oppervlak maakt het moeilijk om krassen of slijtage te laten zien, zelfs in gebieden met veel verkeer. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor drukke huizen met kinderen of huisdieren, omdat ze minder snel tekenen van slijtage vertonen.


3 ) Gepolijste tegels zijn onderhoudsarm

Gepolijste tegels vereisen zeer weinig onderhoud, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke huizen. In tegenstelling tot gestructureerde of matte tegels, vereisen gepolijste tegels geen afdichting, wat tijdrovend en duur kan zijn. Ze vertonen ook minder snel tekenen van slijtage, wat betekent dat ze niet zo vaak hoeven te worden vervangen.4 ) Gepolijste tegels zijn veelzijdig

Gepolijste tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, vormen en maten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elk huis. Ze kunnen worden gebruikt in traditionele of moderne ontwerpen en kunnen worden gemengd en gecombineerd met andere materialen zoals hout en metaal om unieke looks te creëren. Gepolijste tegels zijn ook ideaal voor het creëren van een monochromatische look. Ze kunnen worden gebruikt op vloeren, muren en zelfs in doucheruimtes om een naadloze, samenhangende look te creëren.


5 ) Gepolijste tegels zijn een tijdloze klassieker

Gepolijste tegels zijn al eeuwenlang een populaire keuze vanwege hun tijdloze elegantie en duurzaamheid. Ze hebben een klassieke look die nooit uit de mode raakt en waarde kan toevoegen aan je huis. Met gepolijste tegels creëer je een luxe, high-end look zonder de bank te breken.6 ) Gepolijste tegels zijn perfect voor kleine ruimtes

Gepolijste tegels zijn een uitstekende keuze voor kleine ruimtes omdat hun glanzende oppervlak licht weerkaatst, waardoor de kamer groter en opener lijkt. Dit maakt ze een ideale keuze voor badkamers, keukens en andere ruimtes waar de ruimte beperkt is.


Gepolijste tegels zijn dus de perfecte onderhoudsarme oplossing voor drukke huizen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, krasbestendig en vereisen zeer weinig onderhoud, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor gezinnen en mensen met drukke schema's.


Bij TEGELPLUS hebben we een breed scala aan hoogwaardige gepolijste tegels in verschillende kleuren, maten en vormen voor elke ontwerpstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze gepolijste tegelopties en hoe ze het uiterlijk en de functionaliteit van uw huis kunnen verbeteren.


bottom of page