top of page

Grootste assortiment keramische tegels in België: Tegelplus

Met meer dan 1000 design- en productgamma's in ons portfolio, is tegelplus waarschijnlijk het grootste assortiment keramische tegels dat je in België of zelfs in het hele vlaamse gebied kunt vinden.

In het artikel van vandaag zullen we u een kort overzicht geven van de verschillende soorten productassortiment in keramische tegels die we in ons groothandelsmagazijn en in showroom hebben.


1. Keramische vloertegel:

We hebben een breed assortiment keramische tegels in 60x60cm en 30x60cm in het matte oppervlak, metallic oppervlak, lappato oppervlak en 3D gestructureerd oppervlak. We hebben de matte keramische tegel in de betonlook, naturel wit marmer look en gekleurde marmer look.


2. XL Keramische vloertegel:

De meeste keramische tegels in de reguliere maten zijn er ook in grotere formaten zoals 80x80, 60x120cm en 80x160cm.3. Gepolijste keramische vloertegel:

We hebben een breed assortiment en waarschijnlijk het grootste assortiment gepolijste keramische tegels in de regio belgië met meerdere opties in de wit marmerlook, onyx look en gekleurd marmerlooks.


4. Hoogglans keramische vloertegel:

Voor de gekleurde marmerlook in donkere tinten zoals donkerblauw, donkerbruin of zwart, is een speciale glazuur nodig om een ​​scherpere en spiegelglans te geven, omdat de gewone gepolijste glazuur niet de juiste glans en kleurtonen van de natuurlijke marmers of steen eruitziet.


5. Houten Keramische plank:

We hebben houten keramische planken voornamelijk in 20x120cm en ook in 20x160cm maten in verschillende kleurtinten en oppervlaktestructuren.6. 2cm Terras keramische tegel:

We hebben een uitgebreid assortiment producten in 60x60x2cm en 80x80x2cm voor de buitentuin keramische tegels in 2cm en R11 antislip tegels.


7. Keramische wandtegel en XL keramische wandtegel:

We hebben een enorm assortiment aan collecties in de keramische wandtegel en xl keramische wandtegel zoals 30x60cm, 30x90cm, 20x60cm en 30x120cm. We hebben de basistegel en decortegel die bij elkaar passen in verschillende kleurtinten zoals bianco, beige, grijs, taupe, blauw, bruin en antraciet.


8. Witte keramische wandtegel

We hebben een enorme voorraad voor de witte keramische wandtegel in alle beschikbare maten in zowel de glanzende als de matte afwerking voor de eisen van onze klant, omdat dit misschien wel een van de meest verkochte tegels aller tijden is.9. Metro keramische wandtegel

Wij van tegelplus hebben een enorm kleurengamma in de metro keramische wandtegel. Ook hebben we verschillende digitaal gedrukte collecties in de glaslook, natuursteenlook, baksteenlook en bijzondere kleuren.


10. Keramische mozaïeken

We hebben keramische mozaïeken gesneden van de meeste van onze best verkopende en nieuwe collectie van de keramische vloer- en wandtegels in de vormen en maten zoals 2 "vierkant, 2" hex, 3" hex, basketweave, octagon en dot, chevron, bakstenen, enz.


We hebben ook geperste mozaïeken in alle reguliere vormen, inclusief penny-rondes en in meer dan 70 kleuren en twee oppervlakken: glanzend en mat.Naast deze tegels hebben we ook onze eigen snij- en vormmachines waar we de plinten en opstapjes en stootborden maken voor de eisen van onze klanten. Dat doen we in huis om dezelfde kleurschakeringen te geven voor het hele project van onze klantenkring in en rond belgië.


Laat het ons weten als je dit artikel leuk vond en in de toekomst meer van dergelijke artikelen wilt ontvangen in het commentaar gedeelte.


Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.


Als je deze video leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en deel deze video met je vrienden, familie of iedereen die misschien op zoek is naar de beste keramische tegels voor hun volgende project.
Comments


bottom of page