top of page

Klikken in de toekomst: hoe digitalisering de verkoop van keramische en porseleinen tegels in België en Europa revolutioneertHet digitale tijdperk heeft onmiskenbaar de manier waarop we winkelen getransformeerd, en de keramische en porseleinen tegelindustrie is daarop geen uitzondering. Hier in België en in heel Europa hervormen digitale platforms, online marktplaatsen en virtuele showrooms de manier waarop tegelbedrijven verkoop en marketing benaderen.


Tegelplus, de toonaangevende en vertrouwde keramische en porseleinen tegelgroothandel en detailhandelaar in Dilsen-Stokkem, België, omarmt deze digitale revolutie. We innoveren voortdurend onze online aanwezigheid en maken gebruik van de nieuwste digitale tools om onze klanten een naadloze en gemakkelijke ervaring met het kopen van tegels te bieden.De digitale transformatie:

nline marktplaatsen: Online marktplaatsen zoals [platforms waar tegels online worden verkocht] worden steeds populairder voor tegelaankopen. Deze platforms bieden een uitgebreide selectie tegels van verschillende fabrikanten, waardoor eenvoudige vergelijking en concurrerende prijzen mogelijk zijn. Tegelplus maakt actief gebruik van online marktplaatsen om een breder publiek te bereiken en onze uitgebreide tegelcollectie te presenteren.irtuele showrooms: Voorbij zijn de dagen dat we uitsluitend afhankelijk waren van fysieke showrooms. Virtuele showrooms stellen klanten in staat om vanuit het comfort van hun eigen huis een uitgebreide selectie tegels te verkennen. Met behulp van 3D-visualisatietechnologie kunnen klanten een realistisch gevoel krijgen voor hoe de tegels er in hun ruimte uit zouden zien. Tegelplus onderzoekt actief de implementatie van virtuele showrooms om de klantervaring te verbeteren en meer flexibiliteit te bieden.


nhanced Content Marketing: Digitale platforms bieden een krachtig platform voor contentmarketing. Educatieve blogs, inspirerende ontwerpgalerijen en hoogwaardige productvideo's kunnen klanten informeren en inspireren tijdens hun koopreis. Tegelplus geeft prioriteit aan het creëren van informatieve en boeiende online-inhoud om klanten voor te lichten over de nieuwste tegeltrends, productfunctionaliteiten en ontwerpinspiratie.argeted Social Media Marketing: Social media platforms bieden een directe communicatielijn met potentiële klanten. Gerichte campagnes op sociale media waarin producttoepassingen, ontwerptrends en promoties worden getoond, kunnen effectief een breder publiek bereiken en de verkoop stimuleren. Tegelplus maakt gebruik van sociale-mediaplatforms om contact te maken met klanten, nieuwkomers onder de aandacht te brengen en een gemeenschap rond ontwerp en inspiratie voor woonruimte te bevorderen.


Voordelen voor u, de digitale klant:

emak: Winkelen voor tegels altijd en overal, vanuit het comfort van uw huis.

redere selectie: Ontdek een breed scala aan tegels van verschillende fabrikanten op online marktplaatsen.

isuele inspiratie: Maak gebruik van virtuele showrooms en online ontwerpgalerijen om u voor te stellen hoe tegels er in uw ruimte uitzien.

eïnformeerde beslissingen: Krijg toegang tot educatieve inhoud en productinformatie om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen.Tegelplus: uw digitale tegelbestemming

Bij Tegelplus streven we ernaar een naadloze digitale ervaring te bieden die een aanvulling vormt op onze uitzonderlijke store-service. We zijn voortdurend aan het innoveren en aanpassen aan het evoluerende digitale landschap.


Bezoek onze gebruiksvriendelijke website om door onze uitgebreide online catalogus te bladeren, onze informatieve blogposts te verkennen en geïnspireerd te raken door onze ontwerpgalerijen. Houd bovendien oog voor aankomende aankondigingen met betrekking tot onze virtuele showroomontwikkeling.

Of u nu online winkelt of onze showroom in Dilsen-Stokkem bezoekt, Tegelplus is uw vertrouwde partner in het digitale tijdperk van tegelverkenning. Laten we samen door de opwindende wereld van keramische en porseleinen tegels navigeren!Comments


bottom of page