top of page

Maak van uw badkamer een spa-achtige badkamer met de TEGELPLUS tegelcollectie


TEGELPLUS begrijpt dat een badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte in huis. Het is een plek waar je na een lange dag kunt ontspannen, tot rust kunt komen en verjongen. Daarom zijn wij van mening dat het creëren van een spa-achtige badkamer een geweldige manier is om van uw badkamer een toevluchtsoord te maken. In deze blog onderzoeken we hoe u tegels kunt gebruiken om een spa-achtige badkamer in uw eigen huis te creëren.


1. Kies rustgevende kleuren

De eerste stap bij het creëren van een spa-achtige badkamer is het kiezen van rustgevende kleuren. Kleuren zoals wit, beige en lichtblauw zijn geweldige opties die een rustgevende en ontspannen sfeer kunnen creëren. U kunt deze kleuren op de muren en vloeren van uw badkamer gebruiken om een samenhangende en serene uitstraling te creëren.


2. Gebruik natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals steen en hout kunnen uw badkamer warmte en textuur geven. Je kunt natuurstenen tegels op de muren en vloeren gebruiken om een natuurlijke en organische uitstraling te creëren. Houten tegels kunnen ook worden gebruikt om warmte en textuur aan uw ruimte toe te voegen. Deze materialen kunnen helpen om een spa-achtige sfeer in uw badkamer te creëren en u meer verbonden te maken met de natuur.


3. Voeg een speelmuur toe

Een speelmuur is een geweldige manier om visuele interesse aan je badkamer toe te voegen. U kunt tegels gebruiken om een speelmuur te maken die het oog trekt en een brandpunt in uw badkamer creëert. U kunt kiezen uit verschillende Mozaïektegelontwerpen en -patronen van TIEIC om een unieke en persoonlijke look te creëren.


4. Maak een douche-niche

Een douchekloof is een geweldige manier om opslagruimte aan uw badkamer toe te voegen zonder waardevolle vloeroppervlakte in te nemen. U kunt tegels gebruiken om een doucheklont te maken die naadloos past bij de rest van uw badkamer. U kunt kiezen uit verschillende tegelontwerpen en -patronen om een aangepaste look te creëren die bij uw stijl past.


5. Gebruik grootformaat tegels

Grootformaat tegels kunnen een naadloze en moderne uitstraling in uw badkamer creëren. Ze kunnen uw badkamer er ook groter en ruimer uit laten zien. U kunt grootformaat tegels op de muren en vloeren van uw badkamer gebruiken om een samenhangende en eigentijdse uitstraling te creëren.


6. Voeg groen toe

Door groen aan uw badkamer toe te voegen, kunt u een rustgevende en ontspannen sfeer creëren. Je kunt planten zoals varens, vetplanten en bamboe gebruiken om een vleugje natuur aan je ruimte toe te voegen. U kunt ook tegels gebruiken met blad- of bloemmotieven om een botanische uitstraling in uw badkamer te creëren.


7 ) Voeg chique en strakke sanitair toe.

Klassiek slank en strak sanitair toevoegen met milde tinten. Kan je humeur verbeteren door de badkamer binnen te gaan. Minimalistische kleuren in sanitair ontwerpen van TIEIC-baden voldoen aan al uw eisen voor uw moderne badkamer.

TEGELPLUS biedt een breed scala aan tegels die perfect zijn voor het creëren van een spa-achtige badkamer bij u thuis. Van natuurstenen tegels tot grootformaat tegels, we hebben alles wat je nodig hebt om een mooie en functionele ruimte te creëren. Onze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de slijtage van het dagelijks leven te weerstaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe ze u kunnen helpen bij het creëren van de spa-achtige badkamer van uw dromen.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page