top of page

Nature-Inspired Tranquility: TEGELPLUS 'Wood-Look Tiles Definieer modern comfortOm ruimtes te creëren die resoneren met warmte en authenticiteit, introduceert TEGELPLUS een collectie houten tegels die modern comfort herdefiniëren in Belgische interieurs. Dit zorgvuldig samengestelde assortiment nodigt huiseigenaren uit om de rust en natuurlijke charme van hout te omarmen, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid.


TEGELPLUS begrijpt de tijdloze aantrekkingskracht van hout in interieurontwerp en brengt deze blijvende esthetiek naar moderne huizen in België. De houtachtige tegels vangen de essentie van verschillende houtsoorten op en bieden een divers assortiment dat past bij verschillende smaken en ontwerpvoorkeuren.Van de rustieke uitstraling van eiken tinten tot de eigentijdse elegantie van noodlijdende afwerkingen, de houten tegels van TEGELPLUS zorgen voor een harmonieuze mix van op de natuur geïnspireerde rust en modern comfort. De ingewikkelde detaillering en realistische texturen van deze tegels creëren een authentieke ambiance, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor diegenen die de warmte van hout zoeken zonder de onderhoudsuitdagingen.De toewijding van TEGELPLUS aan duurzaamheid zorgt ervoor dat deze tegels met houten looks niet alleen esthetisch maar ook praktisch zijn voor het dagelijks leven. De tegels zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne levensstijl en bieden tegelijkertijd de visuele aantrekkingskracht van echt hout.


Of het nu gaat om de vloeren van een gezellige woonkamer, het versterken van de sfeer van een slaapkamer of het brengen van een vleugje natuur naar een eigentijdse keuken, TEGELPLUS' houten tegels bieden veelzijdige opties om elke ruimte te transformeren. Stap in een wereld waar door de natuur geïnspireerde rust modern comfort ontmoet, terwijl TEGELPLUS de essentie van thuisinterieurs in België blijft herdefiniëren.


Tegelplus, Tegels in België Porseleinen tegels, Keramische tegels, Verglaasde tegels, 2 cm tegels, Vloertegels, Muurtegels, Tuintegels, Tegels met marmerlook, Tegels met steenlook, Cementlook tegels, Tegels met baksteenlook, Metro tegels, Mozaïek, Goedkope tegels,

Comments


bottom of page