top of page

Top 3 metro tegels ontwerpen voor uw droomkeuken

Metro Keramische tegels zijn al eeuwen op de tegelmarkt. Zij waren waarschijnlijk de oudste types van tegel die tijd getest zijn en nog steeds in vraag voor een bepaalde reeks van toepassingen zoals keuken backsplash en badkamer muur tegel.

Metro Keramische tegel is een van de top keuken trends van 2022. Als u onze post en video over de top tegeltrends van 2022 nog niet hebt bekeken, raden wij u aan om die ook te bekijken.


Tegelplus's Top 3 aanbevelingen voor de metrotegel als uw keuken backsplash zijn als volgt :


1. Klassieke Witte Metro Keramische Tegel


Klassieke witte metro keramische tegel is de meest traditionele tegel optie beschikbaar in de markt op dit moment. Witte metro keramische tegels werden het meest gebruikt in de zoals de naam al doet vermoeden in de metro en metrostations over de hele wereld. Echter, witte metro tegels werden ook uitgebreid gebruikt in de keukens. Als u een zeer oud of erfgoed gebouw bezoekt dat in de vorige eeuw wordt gebouwd dan zult u zeer waarschijnlijk een witte metrotegel in het keukengebied van die ruimte vinden.


Witte Metro Keramische tegels is de tijd-geteste keuze en er is een reden voor. Van alle redenen, de veelzijdigheid factor van de witte metro keramische tegel is de meest overtuigende en het is omwille van dat het nog steeds erg populair is.

Witte metro keramische tegels kunnen worden gebruikt met meerdere kleuren voegmiddel. Om een schone en minimale look te creëren kunt u kiezen voor de witte voegkleur. Witte specie op de witte tegel zal een zeer consistente en uniforme look te geven aan uw keuken als het zal niet zichtbaar zijn om het verschil tussen de tegel en de ruimtes tussen hen te zien. Echter, met de witte specie, kan het hoog onderhoud en dus als je gaat met dat dan zorg ervoor dat uw keuken heeft voldoende ventilatie of goede afzuiging in de ruimte.


Witte metro keramische tegels kunnen ook een zeer opvallende en dramatische look te creëren door het gebruik van contrasterende of complementaire gekleurde voegen, zoals donkergrijs of zwart grout. Men kan ook creatief zijn en een pop van felle kleuren, zoals fel roze of neon groen grout te geven aan een eclectische look aan uw keuken te creëren. Wij raden echter de grijze en donkerblauwe tinten aan om een moderne look te creëren. Of u kunt de kleur van het voegmiddel als per het kleurenpalet van het interieur, zoals de vloer of het aanrechtblad plaat kleur.


U kunt ook spelen met het leggen van patronen in de witte metro keramische tegels zoals regelmatige horizontale leggen of verticale of visgraat of 2x2 patroon. Er zijn vele opties beschikbaar om uw witte metro keramische tegels te leggen en samen met de juiste voegkleur, kunt u een zeer unieke en verbazingwekkende look te creëren om uw keuken ruimte.


Witte metro keramische tegels zijn verkrijgbaar in een overvloed aan maten, zoals 10x20cm, 10x30cm, 7,5x30cm, 10x40cm, en nog veel meer. Alle maten hebben zowel de vlakke tegel als de afgeschuinde tegel. Sommige formaten hebben ook speciale oppervlakken, zoals omgekeerde afschuining, golven en steenpons.2. Glas kijken Metro keramische tegels


Glas look metro keramische tegels zijn in de markt op dit moment met een breed scala aan kleuren en texturen. De collectie die onze favoriete recht-in-glas-look metro keramische tegel is, heet de Rome collectie. Rome collectie van tegelplus bestaat uit 10x30cm formaten metro keramische tegel met meer dan 10 kleuren opties zoals beige, wit, groen, blauw, houtskool en grijs.


Onze favoriete kleuren in de glaslook metro keramische tegels zijn de beige kleur en de grijze kleur. Maar kleuren zoals bosgroen en marineblauw zien er ook heel aantrekkelijk uit en kunnen het niveau van koninklijkheid naar uw keukenruimte tillen. Er zijn ook unieke kleuren zoals mango geel en roze beschikbaar in de Rome collectie in glas look metro keramische tegel.

Alle kleuren in de glaslook keramische tegels zijn glanzend afgewerkt en er zijn twee opties. Een daarvan is de basistegel met een uniform patroon volgens de specifieke kleur. En de tweede is wat wij noemen een 'highlighter' met de geometrische en florale carving toepassing gedaan op het die ziet er erg cool. Je kunt de basistegel of de accenttegel ook afzonderlijk gebruiken of je kunt ze mengen. Een manier om de highlighter-tegel met de basistegel te mengen is door een horizontale of verticale lijn met de highlighter-tegel te maken. Onze favoriete manier om de highlighter tegel te leggen zou zijn om deze spaarzaam te gebruiken tussen de basistegel voor een zeer chique uitstraling.3. Marmer look Metro keramische tegels


Marmer look metro keramische tegels zijn een glamoureuze manier om uw droomkeuken te decoreren, vooral als u een marmeren of natuurlijke look in de vloer of andere delen van uw interieur heeft. Marmer look metro keramische tegels zijn er in zowel glanzende en matte oppervlak als in de speciale carving oppervlak.


De meest populaire twee opties om te gaan in de marmeren look keramische metro tegel zijn de witte marmer en de zwarte marmer. Er zijn vele opties beschikbaar in zowel de witte als de zwarte marmerlook keramische metrotegels.

Alle marmerlook keramische tegels zijn verkrijgbaar in zowel vlakke als schuine oppervlakken. Echter, onze aanbeveling zou zijn om de schuine oppervlak met de marmeren look keramische metro tegel te kiezen.


Bonus Aanbeveling :


Baksteen Look Metro Keramische Tegel


U vraagt zich misschien af waarom een baksteen look keramische tegel binnenshuis te gebruiken en dat ook in uw keuken ruimte. Nou, het antwoord is heel simpel tegenwoordig de trend is meer in het creëren van de binnenruimte die lijken op de buitenruimtes. Biophilia is één van de nieuwe tendensen in de tegelindustrie. De houtlook vloertegel en de groene planten en vogels patroon in de muur wordt steeds populairder.

e evenaren kunnen we de baksteen look metro keramische tegel aanbevelen voor de keuken. Ook kan het worden gebruikt om een rustieke en industriële look te geven aan uw ruimte, wat ook een zeer moderne benadering is van het ontwerpen van uw interieur.

Er zijn eindeloze opties beschikbaar in de markt met de baksteen look metro keramische tegel, maar ons hart gaat uit naar de fossiele collectie van tegelplus. De fossil serie komt in 7,5x30cm en met een hard mat oppervlak met een structuur. Ook zijn de randen in de fossil serie zeer oneffen en getrommeld om een natuurlijke baksteen look te geven. Er zijn vele kleuropties beschikbaar in de fossil collectie, maar de klassieke rode baksteen is onze favoriet van het stel. Je hebt ook andere opties in de fossil serie zoals de cement look en de natuursteen look.


Ik hoop dat deze post u heeft geholpen met het geven van een aantal unieke ideeën en trends om uw droomkeuken te creëren. Wij raden u ook aan om door onze website te gaan voor beoordelingen, foto's van klanten, en getuigenissen, evenals een gids voor het kiezen van andere tegels, zoals voor de vloer of badkamer.


U kunt ons bellen op +32484417414 of u kunt een bezoek brengen aan onze showroom te Dilsen-Stokkem in Limburg, België.


Comments


bottom of page