top of page

Top 5 Marmer Look Keramische tegels

In deze video bespreken we de best verkopende marmerlook keramische tegels die momenteel beschikbaar zijn. Dus laten we zonder tijd te verspillen direct naar de top 5 lijst gaan.
  1. NUR: 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm Keramische wandtegel & vloertegel


NUR is een statuario marmer ontwerp. Statuario is waarschijnlijk het meest hoogwaardige marmer ter wereld en daarom hebben we natuurlijk een van onze bestverkochte ontwerpen: een statuario-marmerontwerp.


NUR is verkrijgbaar in meerdere willekeurige vlakken en de aders zijn zeer koud grijs met variatie in de dikte van de aderstructuur. De meeste aderen zijn niet te dik, wat het een minimale en strakke uitstraling geeft.
NUR is een keramische tegel die zowel als wandtegel als als vloertegel kan worden gebruikt. NUR is verkrijgbaar in zowel keramisch gepolijste tegels als mat tegeloppervlak, wat u de mogelijkheid geeft om de beste opties te krijgen volgens uw toepassing en voorkeur.


Als je de NUR in Ceramic Polished Tile als wandtegel gebruikt, kun je deze gemakkelijk matchen met een grijze matte tegel voor de vloer. De kleur van de nerven in NUR is zo perfect dat je gemakkelijk veel opties kunt vinden om te matchen in de grijze betonlook of grijze natuursteenlook vloertegel die past bij de NUR als wandtegel.


Je kunt ook kiezen voor de NUR gepolijste tegel als wandtegel en de NUR matte tegel als de vloer van dezelfde ruimte, zoals de badkamer.
2. MARMERWIT : 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm Keramische wandtegel & vloertegelEen andere witmarmer-look keramisch gepolijste tegel maakt het tot de lijst van de Top 5-lijst. Dit keer is het een calacatta-marmerontwerp met een mix van grijs en bruin gekleurde aderstructuur die iets dikker zijn dan in NUR. Calacatta-marmer is een ander marmer dat in Italië wordt gevonden.


De basis van Marble White is superwit en wanneer de nerven worden gemengd met de witte basis, geeft het een zeer verfijnde en luxe uitziende keramische tegel.
Voor de vloer van uw woonkamer of badkamer kunt u kiezen voor Marble white. In de toepassingen zoals de badkamer kan je Marble white zowel als wandtegel als vloertegel gebruiken. Je kunt ook kiezen voor Marble white als wandtegel en een taupekleurige matte keramische vloertegel in beton om de vloer te zoeken. Je kunt zelfs kiezen voor een super witte vloer in mat of full body tegel als vloertegel met Marble white als wandtegel om een ​​ultieme luxe uitziende badkamer te geven.3. LIZARD SERIE : 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm Keramische wandtegel & vloertegelDe Lizard-serie is een emperador-marmerontwerp dat in Spanje wordt gevonden. Natuurlijk is het emperador-marmer te vinden in de tinten bruin en beige. Met de Lizard-serie hebben we echter een draai gekregen in de kleur van het emperador-marmerontwerp. De Lizard serie is verkrijgbaar in de tinten bianco en grijs.
Wit en grijs behoren tot de meest populaire kleuropties als wandtegel en vloertegel in België, Nederland en de buurlanden en daarom hebben we ervoor gekozen om de kleuren van het emperador-ontwerp aan te passen en het kwam eruit als een prachtig uitziende keramische tegel.


De Lizard serie is verkrijgbaar in het gepolijste oppervlak. Op speciale bestelling kunt u deze series echter ook in matte keramische tegels en andere oppervlakken zoals satijn of suiker krijgen.4. OCEAN SERIES : 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm Keramische wandtegel & vloertegelOcean-serie is een andere keramische tegel met marmerlook die populair is bij onze klanten. Ocean-serie is een uniek marmer met de op maat gemaakte kleuren volgens onze ontwerpvereisten.


Zowel de aderstructuur als de basis van de Ocean-serie is zeer aantrekkelijk en geeft een zeer premium uitstraling bij gebruik voor met name de vloertegels toepassingen.
Ocean serie is verkrijgbaar in gepolijste vloertegel maar u kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor zowel wandtegel als vloertegel toepassingen. Op speciale bestelling kunnen we zelfs de ocean serie leveren in mat, satijn of suiker oppervlak in de keramische tegel.


De Ocean-serie is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en gris, wat het gemakkelijker maakt om te matchen met uw wandtegel in de kleuren wit, beige, lichtgrijs, donkergrijs, bruin en taupe.
5. MIRAGE BLACK: 60x60cm, 60x120cm Keramische wandtegel & vloertegel


Mirage Black is waarschijnlijk de meest premium uitziende keramische tegel met marmerlook in deze lijst. Mirage Black is het ontwerp van zwart marmer uit de Sahara dat wordt gevonden in Tunesië.


Mirage Black is de keramische tegel in het hoogglanzende oppervlak en het geeft bijna een spiegel zoals gepolijst in de keramische tegel. Mirage black heeft een super pure zwarte basis waarbij de aderstructuren bijna verticaal en horizontaal ten opzichte van elkaar staan ​​in de witte en bruine tinten.Mirage Black wordt aanbevolen om te gebruiken voor wandtegel bekledings toepassingen zoals een receptieachtergrond of een bepaalde wandbekleding in de woonkamer. Mirage Black als wandtegel is eenvoudig te matchen met de witte marmerlook keramische tegel als vloertegel.


Je kunt ook voor een volledig koninklijke look gaan door Mirage Black te kiezen voor zowel de wandtegel als de vloertegel en je badkamer een geheel zwarte look te geven die je veel complimenten van je vrienden en gasten kan opleveren. Gevolgtrekking :


1. Witte marmeren ontwerpen zoals statuario, calacatta, carrara, dolomiet enz. Zijn erg populair in de keramische tegels. Ze zijn het klassieke ontwerp in marmer en nu krijg je ze in de keramische tegel met zelfs cool maatwerk, zoals een speciale kleur aderstructuur om je interieur een geheel frisse en unieke uitstraling te geven.


2. Aan de andere kant van het spectrum zijn de zwart marmer opties zoals sahara zwart, nero marquina en saint laurent populair vanwege die rijke en luxueuze uitstraling. Deze kleuren zijn nu beschikbaar in de hoogglanzende keramische tegels, waardoor ze nog meer glans en glansgraad hebben dan je op het natuurlijke marmer zelf kunt krijgen.
3. Het meest populaire marmer, zoals emperador, dyna en zelfs marfil, kan beschikbaar zijn in de keramische tegel met een verandering van de kleur die past bij de vloertegel opties. Deze factor hangt af van de markt en voor België en de buurlanden zijn de kleuren zoals klassiek wit en bianco's evenals de nieuwe warme kleur grijs en gris erg populair en dus krijg je die kleuren in je favoriete marmerdessins in de keramische tegels.


Welke marmerlook keramische tegel uit deze lijst vond je het leukst? Hebben we je favoriete marmerlooks in de keramische tegel gemist? Deel uw mening in de opmerkingen.


Deel deze blog en video ook met je vrienden of familieleden die misschien een idee willen krijgen over het kiezen van de perfecte tegel voor hun nieuwe huis of huisrenovatie.


Als je deze video leuk vindt en meer van dergelijke video's wilt zien over de bestverkochte ontwerpen in de keramische tegel, druk dan op de like-knop en voor eindeloze ontwerpopties in zowel de wandtegel als de vloertegel, bel me dan gerust op +32 484 41 74 14 of bezoek onze showroom Tegelplus te dilsen stokkem, belgië.


Comments


bottom of page