top of page

"Upgrade uw huis met matte tegels: de perfecte oplossing voor onvolkomenheden"


TEGELPLUS heeft de afgelopen jaren een groeiende trend gezien in de populariteit van matte tegels. Matte tegels zijn een populaire keuze geworden voor zowel huiseigenaren als ontwerpers vanwege hun vele voordelen. In deze blog bespreken we de voordelen van het gebruik van matte tegels in uw huis of bedrijf.

1)Matte tegels zijn onderhoudsarm.

Een van de grootste voordelen van matte tegels is dat ze weinig onderhoud bevatten. In tegenstelling tot glanzende tegels worden matte tegels niet weergegeven

vlekken, vingerafdrukken of watervlekken net zo gemakkelijk. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor drukke ruimtes zoals keukens, badkamers en entree. Matte tegels zijn ook gemakkelijker schoon te maken omdat ze niet zo snel vuil en vuil vertonen. Een snelle veeg of dweil zorgt ervoor dat uw matte tegels er schoon en nieuw uitzien.


2)Matte tegels zijn antislip.

Een ander voordeel van matte tegels is dat ze antislip zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebieden waar water of morsen veel voorkomen, zoals badkamers en keukens. Het antislip oppervlak van matte tegels biedt een veiligere omgeving voor u en uw gezin, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verkleind.


3 ) Matte tegels zijn veelzijdig Matte tegels zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke ruimte. Ze kunnen worden gebruikt in traditionele of moderne ontwerpen en kunnen worden gemengd en gecombineerd met andere materialen zoals hout en metaal om unieke looks te creëren. Matte tegels zijn ook ideaal voor het creëren van een monochromatische look. Ze kunnen worden gebruikt op vloeren, muren en zelfs in doucheruimtes om een naadloze, samenhangende look te creëren.4 ) Matte tegels bieden een unieke esthetiek

Matte tegels bieden een unieke esthetiek die verschilt van traditionele glanzende tegels. De matte afwerking geeft tegels een zachtere, meer ingetogen look die perfect is voor het creëren van een ontspannen en rustgevende omgeving. Matte tegels zijn ook ideaal voor het creëren van een rustieke of industriële look die steeds populairder wordt in modern design.


5 ) Matte tegels zijn milieuvriendelijk

Matte tegels worden vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals klei en schalie, die hernieuwbare bronnen zijn. Ze worden ook gebakken bij lagere temperaturen dan glanzende tegels, wat het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen vermindert. Het kiezen van matte tegels voor uw huis of bedrijf is een geweldige manier om uw milieu-impact te verminderen.


6 ) Matte tegels verbergen onvolkomenheden

Matte tegels zijn een uitstekende keuze voor gebieden met onvolkomenheden zoals scheuren of oneffen oppervlakken. De matte afwerking helpt deze onvolkomenheden te verbergen, waardoor ze minder opvallen. Dit is vooral gunstig voor oudere woningen of gebouwen met oneffen oppervlakken.


Concluderend bieden matte tegels een breed scala aan voordelen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke ruimte. Van hun onderhoudsarme en antislip eigenschappen tot hun unieke esthetische en milieuvriendelijkheid, matte tegels zijn een veelzijdige en praktische optie voor zowel huiseigenaren als ontwerpers.


Bij TEGELPLUS bieden we een breed scala aan matte tegels in verschillende kleuren, maten en vormen voor elke ontwerpstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze matte tegelopties en hoe ze het uiterlijk en de functionaliteit van uw ruimte kunnen verbeteren.

Comments


bottom of page