top of page

Verhogen van Europese elegantie met top 5 trends in keramische en porseleinen tegels




Als toonaangevende tegelleverancier in Dilsen-Stokkem, België, is TEGELPLUS synoniem geworden met innovatie, kwaliteit en stijl in de Europese markt voor keramiek en porseleinen tegels. Gespecialiseerd in het aanbieden van een divers scala aan tegels, blijft TEGELPLUS een voortrekkersrol spelen in designtrends, zodat klanten toegang hebben tot de nieuwste en meest geavanceerde opties voor hun ruimtes. Laten we ons verdiepen in de top 5 trends die het Europese en Belgische tegellandschap vormgeven, geleid door de expertise en uitmuntendheid van TEGELPLUS.


1. Marmeren tegels: tijdloze luxe opnieuw gedefinieerd

Marmeren tegels zijn naar voren gekomen als een tijdloze trend, die de essentie van luxe esthetiek vastlegt. TEGELPLUS is een prachtige collectie marmeren tegels die de elegantie van natuurlijk marmer nabootsen en tegelijkertijd de duurzaamheid en bruikbaarheid van porselein bieden. Van klassieke Carrara tot ingewikkelde aderpatronen, TEGELPLUS biedt een breed scala aan opties die de verfijning van Europese interieurs verhogen.



2. Houten tegels: brengt de natuur binnen met moderne flair

TEGELPLUS erkent de blijvende aantrekkingskracht van houten tegels in Europees design. Deze tegels bootsen de warmte en textuur van natuurlijk hout na en bieden een perfecte balans tussen rustieke charme en eigentijdse stijl. De collectie van TEGELPLUS omvat een verscheidenheid aan tegels met houten looks die voldoen aan verschillende voorkeuren, van rijke eiken tinten tot trendy noodlijdende afwerkingen, die een harmonieuze mix van natuur en moderniteit bieden.


3. Grootformaat tegels: een groot statement maken

Op het gebied van Europees tegelontwerp zijn grootformaat tegels naar voren gekomen als een krachtige trend, die ruimtes transformeert met hun grootsheid. TEGELPLUS biedt een indrukwekkende selectie van grootformaat keramische en porseleinen tegels die een naadloos, verfijnd uiterlijk creëren. Ideaal voor zowel vloeren als muren, deze tegels dragen bij aan de illusie van ruimtelijkheid en vormen een maatstaf voor moderne elegantie.



4. Metro-tegels: een tijdloze klassieker opnieuw uitgevonden

Metro-tegels blijven hun plaats innemen als een tijdloze klassieker in Europese interieurs, en TEGELPLUS brengt dit iconische ontwerp naar nieuwe hoogten. De metrotegels van TEGELPLUS omarmen de charme van eenvoud en worden geleverd met moderne variaties – afgeschuinde randen, unieke texturen en diverse lay-outs. Deze gerevitaliseerde kijk op een klassiek ontwerp zorgt ervoor dat metrotegels een hoofdbestanddeel blijven in hedendaagse Europese huizen.


5. Porseleinen tegels in buitenruimten: naadloos verbinden binnen en buiten

TEGELPLUS erkent de groeiende trend om het interieurontwerp uit te breiden naar buitenruimtes, en porseleinen tegels spelen een cruciale rol in deze transitie. De collectie van TEGELPLUS omvat porseleinen tegels voor buiten die naadloos binnen- en buitenruimtes verbinden. Of het nu gaat om het creëren van een stijlvolle patio, een chique zwembad of een modern tuinpad, TEGELPLUS biedt veelzijdige en duurzame opties om de esthetiek van de buitenlucht te verbeteren.



Bezoek TEGELPLUS: Where Trends Meet Tradition

TEGELPLUS nodigt u uit om deze top 5 trends en meer te verkennen in onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem. Met een toewijding aan excellentie, innovatie en persoonlijke service, staat TEGELPLUS als een baken van Europese elegantie in de keramische en porseleinen tegelindustrie. Stap onze showroom binnen en laat TEGELPLUS uw gids zijn bij het transformeren van uw ruimtes met de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. TEGELPLUS — waar trends in elke tegel aan de traditie voldoen.


Tegelplus, Tegels in België Porseleinen tegels, Keramische tegels, Verglaasde tegels, 2 cm tegels, Vloertegels, Muurtegels, Tuintegels, Tegels met marmerlook, Tegels met steenlook, Cementlook tegels, Tegels met baksteenlook, Metro tegels, Mozaïek, Goedkope tegels,

bottom of page