top of page

Verhogen van interieurs met keramische tegels: omarmen de nieuwste designtrendsIn het steeds evoluerende rijk van interieurontwerp zijn keramische tegels naar voren gekomen als een veelzijdig en duurzaam medium, dat grenzeloze creatieve mogelijkheden biedt om woonruimtes te transformeren. Van klassieke stijlen tot innovatieve ontwerpen, laten we de nieuwste interieurontwerptrends verkennen met keramische tegels en hoe ze huizen met elegantie en individualiteit hervormen.


1. De diversiteit van keramische tegels omarmen:

Keramische tegels, bekend om hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht, zijn geëvolueerd om te voldoen aan de eisen van hedendaags design. Deze evolutie heeft de weg geëffend voor een reeks tegelopties, elk met verschillende voorkeuren en designesthetiek. Of het nu gaat om de verfijnde elegantie van porseleinen tegels, het budgetvriendelijke aanbod zoals "Cheap Tile" van Tegelplus, of de authenticiteit van marmeren looks, houten looks, stenen looks en bakstenen tegels, huiseigenaren en ontwerpers hebben een schat aan opties om uit te kiezen.2. De allure van marmeren tegels:

Marmer straalt luxe uit, maar de hoge kosten en onderhoudsvereisten hebben geleid tot de opkomst van keramische tegels met marmeren uitstraling. Deze tegels vangen het weelderige uiterlijk van natuurlijk marmer op en bieden gemakkelijk onderhoud en betaalbaarheid. Het resultaat? Ruimtes versierd met de tijdloze allure van marmer zonder de bijbehorende nadelen.


3. De warmte van houten tegels:

Houten vloeren geven het interieur warmte, maar het is niet altijd praktisch. Houtachtige keramische tegels overbruggen deze opening door het uiterlijk van hout te bieden met de duurzaamheid van keramiek. Deze tegels zijn geschikt voor verschillende omgevingen, van rustieke hutten tot moderne appartementen, waardoor de gezellige sfeer van hout zonder onderhoudsoverwegingen ontstaat.4. Authenticiteit vastleggen met stenen tegels:

Natuursteen heeft een uniek karakter, maar het gewicht en de prijs kunnen onbetaalbaar zijn. Voer keramische tegels met stenen look in, die de texturen en tinten van stenen zoals graniet en leisteen nabootsen. Deze tegels repliceren niet alleen de authenticiteit van natuursteen, maar bieden ook praktische voordelen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.


5. Karakter toevoegen met Brick-Look-tegels:

Bakstenen muren stralen karakter uit, maar ze zijn niet altijd haalbaar. Keramische tegels met bakstenen uitstraling vangen de rustieke charme van zichtbare baksteen op, waardoor huiseigenaren hun ruimtes kunnen voorzien van een vleugje vintage allure. Deze tegels doen wonderen bij het creëren van accentmuren en het geven van een aparte persoonlijkheid aan interieurs.6. De tijdloosheid van metrotegels:

Metro-tegels zijn pictogrammen van eenvoud en veelzijdigheid, waardoor ze een vaste plaats krijgen in de designspot. Van badkamers tot keukens, deze tegels bieden een schone, klassieke esthetiek die dient als canvas voor verschillende stijlen. Of het nu gaat om het traditionele bakstenen patroon of om opnieuw bedachte lay-outs, metrotegels passen moeiteloos in diverse ontwerpschema's.


7. Creativiteit loslaten met mozaïektegels:

Mozaïektegels zijn het toonbeeld van artistieke expressie, waardoor ingewikkelde patronen en ontwerpen mogelijk zijn. Van backsplashes tot decoratieve accenten, mozaïek keramische tegels bieden de kans om met kleuren en vormen te spelen, waardoor het interieur een persoonlijk tintje krijgt.8. Inspiratie putten uit het Belgische tegelerfgoed:

De rijke geschiedenis van vakmanschap in België beïnvloedt moderne tegelontwerpen. Tegels in België vermengen traditie vaak met innovatie, wat resulteert in ingewikkelde motieven en tijdloze patronen die diepte en verfijning toevoegen aan ruimtes. Deze trend is een knipoog naar het verleden en omarmt tegelijkertijd de eisen van de hedendaagse esthetiek.


Te midden van deze trends onderscheidt TEGELPLUS zich als een prominente speler en biedt het een uitgebreid assortiment keramische tegels die voldoen aan verschillende ontwerpvoorkeuren. Of het nu gaat om de allure van marmer, de warmte van hout, de authenticiteit van de steen of de charme van metrotegels, TEGELPLUS biedt opties die resoneren met verschillende smaken.


Het opnemen van keramische tegels in interieurontwerp is een kunst die huiseigenaren en ontwerpers in staat stelt ruimtes te creëren die hun unieke visies weerspiegelen. Van strak minimalisme tot weelderige grootsheid, keramische tegels dienen als basis voor het transformeren van gewone kamers in buitengewone havens. Met het oog op de toekomst en een knipoog naar het verleden, blijven keramische tegels evolueren, waarbij traditie naadloos wordt gecombineerd met innovatie om boeiende interieurs te creëren die de tand des tijds doorstaan.


Keramische tegels, Porseleinen tegels, Tegelplus, Tegels, Marmerlook tegels, Steenlook Tegels, Tegels met houtlook, bakstenen tegels, metro tegels, Mozaïek, Gesneden tegels, planken, 2cm Tegels, Goedkope tegels

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page