top of page

Verkenning van de veelzijdigheid van wandtegels: verschillende looks creëren met TEGELPLUS 'keramisc
Bij het ontwerpen en transformeren van uw woonruimtes speelt de keuze van wandtegels een cruciale rol bij het zetten van de toon en het creëren van de gewenste ambiance. TEGELPLUS, een toonaangevende tegelleverancier, biedt een divers assortiment keramische en porseleinen tegels die voldoen aan verschillende ontwerpvoorkeuren. Met hun uitgebreide collectie, waaronder marmeren tegels, houten tegels, stenen tegels, bakstenen tegels, metrotegels en mozaïekopties, TEGELPLUS zorgt ervoor dat je ruime keuzes hebt om verschillende looks en stijlen voor je muren te creëren.


Keramische en porseleinen tegels staan bekend om hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht, waardoor ze ideaal zijn voor wandtoepassingen. TEGELPLUS begrijpt het belang van het aanbieden van een breed scala aan tegelopties om tegemoet te komen aan verschillende ontwerp smaken en -voorkeuren.


Marmeren tegels zijn een populaire keuze om een elegante en luxueuze sfeer te creëren. TEGELPLUS biedt een indrukwekkende selectie marmeren tegels die de natuurlijke schoonheid van marmer nabootsen, compleet met ingewikkelde aderpatronen en een gepolijste afwerking. Met deze tegels kunt u een verfijnde en tijdloze uitstraling op uw muren krijgen, of het nu in de badkamer, keuken of woonkamer is.


Houten tegels zorgen voor een warme en natuurlijke esthetiek zonder de onderhoudsvereisten van echt hout. TEGELPLUS biedt een verscheidenheid aan tegels met houten looks die de essentie van verschillende houtsoorten vastleggen, waaronder eiken, walnoten en esdoorn. Met deze tegels creëer je een gezellige en uitnodigende sfeer en voeg je een vleugje rustieke charme toe aan je muren.Steenachtige tegels zijn perfect om een vleugje natuur binnenshuis te brengen. TEGELPLUS biedt een uitgebreid assortiment tegels met stenen looks die de texturen en kleuren van verschillende natuurstenen repliceren, zoals marmer, leisteen en travertijn. Met deze tegels kun je een eigentijdse of rustieke uitstraling krijgen, afhankelijk van je voorkeur.


Brick-look tegels bieden een unieke en industriële sfeer, perfect voor het creëren van een op de stad geïnspireerde of vintage sfeer. TEGELPLUS biedt een breed scala aan bakstenen tegels die de textuur en het uiterlijk van zichtbare bakstenen muren nabootsen. Met deze tegels kunt u karakter en charme in uw ruimte brengen, of het nu een speelmuur of een hele kamer is.Metro tegels zijn een tijdloze en veelzijdige keuze voor het creëren van een strakke en klassieke look. TEGELPLUS biedt een uitgebreid assortiment metrotegels in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u kunt experimenteren met verschillende lay-outs en patronen. Of u nu de voorkeur geeft aan een traditionele horizontale stapel of een trendy visgraatontwerp, metrotegels bieden eindeloze mogelijkheden.


Mozaïektegels zijn ideaal om een vleugje creativiteit en personalisatie aan je muren toe te voegen. TEGELPLUS biedt een brede selectie mozaïekopties, waaronder glas-, keramische en porseleinen tegels. Met deze kleine tegels kunt u ingewikkelde patronen, decoratieve accenten of opvallende brandpunten op uw muren creëren, waardoor uw ruimte een unieke en artistieke toets krijgt.In België heeft TEGELPLUS zich gevestigd als een vertrouwde leverancier van hoogwaardige tegels, waardoor klanten toegang hebben tot een breed scala aan opties die aan hun specifieke behoeften voldoen. Met de toewijding van TEGELPLUS aan excellentie, kunt u erop vertrouwen dat hun keramische en porseleinen tegels voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en vakmanschap.


Of je nu op zoek bent naar een luxe marmeren muur, een gezellig houten accent, een op natuursteen geïnspireerde functie, een industrieel bakstenen design, een klassieke metro tegelopstelling, of een artistiek mozaïek display, TEGELPLUS heeft de perfecte tegels om je visie tot leven te brengen. Met hun uitgebreide selectie kunt u verschillende looks en stijlen creëren die bij uw smaak passen en uw algehele interieurontwerp aanvullen.


TEGELPLUS is uw bestemming voor keramische en porseleinen wandtegels. Hun productassortiment, waaronder marmeren uiterlijk, houten uiterlijk, stenen uiterlijk, bakstenen uiterlijk, metrotegels en mozaïeken, zorgt ervoor dat u de veelzijdigheid en flexibiliteit heeft om prachtige en gepersonaliseerde muren te creëren die uw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. Met TEGELPLUS verander je je muren in kunstwerken.Comentarios


bottom of page