top of page

Waarom Tegelplus de beste keuze is om tegels te kopen voor uw volgende project

Tegelplus is het tegelbedrijf gevestigd in Dilsen-Stokkem, Limburg, België met een van de mooiste collecties keramische wandtegels en keramische vloertegels in de Benelux. Maar voordat ik u meer vertel over de tegelplus, wil ik eerst kort aangeven waarom keramische tegels de beste optie zijn voor uw vloeren en wanden.Keramische tegels zijn waterdicht, vuurvast en vorstbestendig materiaal. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in een overvloed aan opties op het gebied van afmetingen, oppervlakken, kleuren en looks. Keramische tegels zijn vlekbestendig en relatief onderhoudsvrij dan de houten vloer of marmeren vloer. Keramische tegels kunnen worden gereinigd met sterke reinigingsmiddelen omdat ze chemisch inert materiaal zijn. Keramische tegels zijn tijdens hun hele levenscyclus milieuvriendelijk. Ondanks al deze voordelen zijn keramische tegels ook relatief zuiniger dan de natuursteen en houten vloer.


Grootste tegelcollectie


Tegelplus gelooft in de klanttevredenheid en het geluk van onze klant is onze belangrijkste prioriteit. Om hen precies het product te geven waarnaar ze op zoek zijn, heeft Tegelplus een van de grootste collecties keramische wandtegels en keramische vloertegels in de Benelux.


Tegelplus heeft een grote variatie aan keramische tegels wat betreft afmetingen, kleuren, looks, toepassingen en oppervlaktetoepassingen. Tegelplus heeft de geglazuurde keramische wandtegel en porseleinen vloertegel in de maten 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm, 80x160cm, 20x120cm, 7.5x30cm, 10x20cm en 10x30cm.Tegelplus heeft de keramische wandtegel en vloertegel in de kleuren wit, grijs, zwart, blauw, bruin, taupe en nog veel meer. Het oppervlak van de tegels bij tegelplus omvat gepolijst, mat, hoogglans, lappato, metallic, hardmat, kleurlichaam, R11 antislip, enz.


Tegelplus heeft de keramische wandtegel en vloer in de varianten houtlook, marmerlook, cementlook, blauwe steenlook, natuursteenlook en metaallook. Tegelplus heeft ook het specifieke product volgens de eisen van de klant voor verschillende toepassingen zoals slaapkamer, woonkamer, tuin, badkamer en keuken. We hebben ook een speciale collectie voor de commerciële ruimten en andere veelbezochte interieurs en exterieure vloertegels.


U kan onze collecties bezoeken op www.tegelplus.be of u kan onze showroom in Dilsen-Stokkem in België komen bezoeken.Beste prijs garantie


De tweede belangrijke factor die we in overweging nemen voor het geluk van onze klanten, is om hen het best beschikbare product te bieden tegen de voordelige prijs. We geloven sterk in de 'waarde voor het geld' van onze klant en dat we onze keramische tegels leveren tegen de laagst mogelijke prijzen in de markt.


Al onze producten zijn vervaardigd rekening houdend met de eisen en smaak van de Europese klanten en de recente trends op het gebied van keramische vloertegels en keramische wandtegels. We bestellen echter al onze tegels in grote hoeveelheden om de best mogelijke prijzen voor onze klanten te krijgen.Wij zijn tegelplus gelooft dat onze tegel voor iedereen is en daarom proberen we de kosten van materiaal en transport zoveel mogelijk te minimaliseren en onze tegels tegen de beste prijsgarantie te leveren.Levering op dezelfde dag


Tijd is geld in de tijd van vandaag en Tegelplus staat erom bekend de tegels sneller te leveren dan enig ander bedrijf op de markt. Tegelplus heeft ultramoderne opslagfaciliteiten waarin alle producten strategisch zijn geplaatst om gemakkelijker toegang te krijgen en we hebben ook een toegewijd team om te werken aan de aangepaste verpakking en palletisering volgens de bestelling van de klant.


We hebben strategische allianties met de transportbedrijven, zodat we de producten gemakkelijk op het snelst mogelijke moment in de Benelux kunnen leveren. Buiten de Benelux-landen leveren we onze producten aan heel Europa en het VK en hebben we de snelste leveringsmethoden die bij ons beschikbaar zijn.Gratis ontwerpadvies


Tegelplus heeft een grote showroom in Dilsen-stokkem waar we een toegewijde persoon hebben voor het ontwerpadvies van uw volgende droomhuis of kantoor. De meeste van onze teamleden zijn sinds het begin van onze carrière in de tegelindustrie en dus met behulp van de ervaring kunnen we u begeleiden bij het kiezen van de beste keramische tegel voor uw specifieke vereisten.


U kunt eenvoudig om het ontwerpadvies vragen wanneer u in de showroom bent of u kunt vooraf een afspraak met ons maken om u de meest heerlijke tegel winkelervaring te geven.
Ook helpen wij bij het vinden van de juiste monteur voor het leggen en plaatsen van tegels. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, de volledige tegel leginstructies, berekeningen en diagrammen voor u verzorgen om de tegel zelf te leggen. Als u bijvoorbeeld uw keuken achterwand wilt veranderen en als u een klein 'doe-het-zelf'-project in het weekend wilt, dan zijn we hier om u te begeleiden en aan te moedigen tijdens die ervaring.


Plinten & Mozaïeken van alle tegels


Tegelplus is een van de weinige showrooms die de plinten op maat en de mozaïeken levert voor elk van de ontwerpen die u nodig heeft voor uw project. Voor de meeste van onze keramische vloertegels hebben we de plinten van dezelfde tegel op voorraad. Plinten kunnen aan één kant uitgesneden of rond gevormd zijn.


We bieden ook de op maat gesneden mozaïeken in verschillende vormen, zoals vierkanten, zeshoeken, vlechtwerk, achthoek en visgraat voor al onze keramische tegels in onze collectie.


Ik hoop dat deze video je helpt bij het uitzoeken wat de belangrijkste factoren zijn om te overwegen om de beste tegelleverancier voor je volgende project te vinden en waarom Tegelplus de beste keuze is om tegels te kopen voor je volgende project.


Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.


Als je deze video leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en deel deze video met je vrienden, familie of iedereen die misschien op zoek is naar de beste keramische tegels voor hun volgende project.

Comentarios


bottom of page