top of page

Zeshoekige tegels: de perfecte oplossing voor een modern en chique huis


TEGELPLUS is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze klanten te helpen hun woondecoratie te verbeteren. Een trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, is het gebruik van zeshoekige tegels. Deze tegels zijn een geweldige manier om interesse en textuur aan uw ruimte toe te voegen en tegelijkertijd te genieten van een reeks voordelen die traditionele vierkante tegels niet kunnen bieden. In deze blog verkennen we de voordelen van het gebruik van zeshoekige tegels in uw huis.


1. Unieke vorm

Het eerste voordeel van zeshoekige tegels is hun unieke vorm. In tegenstelling tot traditionele vierkante tegels, zijn zeshoekige tegels zeszijdig, wat visuele interesse en textuur aan uw ruimte kan toevoegen. De unieke vorm van zeshoekige tegels kan een verbluffend geometrisch patroon op uw vloeren of muren creëren, waardoor uw ruimte dynamischer en spannender aanvoelt.


2. Eindeloze ontwerpopties

Een ander voordeel van zeshoekige tegels zijn de eindeloze ontwerpopties die ze bieden. Zeshoekige tegels zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen, wat betekent dat u een aangepaste look kunt creëren die past bij uw stijl en voorkeuren. Je kunt verschillende kleuren en maten combineren om een uniek patroon te creëren of je aan een enkele kleur te houden voor een meer uniforme look. U noemt het en ontwerpen kunnen worden gedaan, van marmer tot beton en van gewone tot biofilie alles is mogelijk bij TIEIC Hexagonal Collection.


3. Gemakkelijk te installeren

Ondanks hun unieke vorm zijn zeshoekige tegels eenvoudig te installeren. De meeste zeshoekige tegels worden geleverd met een mesh-rug waardoor het gemakkelijk is om de tegels in een consistent patroon uit te leggen en te installeren. Dit kan u tijd en geld besparen in vergelijking met meer gecompliceerde tegel installatiemethoden.


4. Duurzaamheid

Zeshoekige tegels zijn net zo duurzaam als traditionele vierkante tegels. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals porselein, keramiek en natuursteen, wat betekent dat ze de slijtage van het dagelijks leven kunnen weerstaan. Zeshoekige tegels zijn bestand tegen water, vlekken en krassen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke ruimtes zoals badkamers en keukens.


5. Makkelijk schoon te maken

Een ander voordeel van zeshoekige tegels is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Vanwege hun unieke vorm hebben zeshoekige tegels minder voeglijnen dan traditionele vierkante tegels, wat betekent dat ze minder vatbaar zijn voor vuil en vuilophoping. U kunt uw zeshoekige tegels reinigen met een eenvoudig mengsel van water en mild wasmiddel, waardoor ze een onderhoudsarme optie zijn voor uw huis.


6. Veelzijdigheid

Zeshoekige tegels zijn een veelzijdige optie voor thuis. Ze kunnen worden gebruikt op vloeren, muren, backsplashes en zelfs in buitenruimtes zoals patio's en looppaden. U kunt zeshoekige tegels gebruiken om een reeks verschillende stijlen te creëren, van modern en eigentijds tot klassiek en traditioneel.


Bij TEGELPLIS bieden we een breed scala aan zeshoekige tegels in verschillende maten, kleuren en materialen. Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne look of een klassieke en traditionele stijl, wij hebben de perfecte zeshoekige tegels die bij u passen. Onze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de slijtage van het dagelijks leven te weerstaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe ze u kunnen helpen uw woondecoratie te verbeteren met zeshoekige tegels.Comments


bottom of page