top of page

Alles wat je moet weten over keramische tegel die eruit ziet als hout

In dit artikel zullen wij alle redenen behandelen waarom de houten keramische tegel betere opties voor uw toepassing dan het natuurlijke hout is, wat verschillende formaten beschikbaar in de houten blik keramische tegel zijn, die populaire micro kijkt in de houten blik keramische tegel zijn en wat de verschillende legpatronen zijn u kunt kiezen uit terwijl het leggen van de houten blik keramische tegel.Waarom is hout keramische tegels is een betere optie dan natuurlijk hout?


1. Prijs Factor : Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor hout kijken keramische tegels over natuurlijk hout is de prijs factor. Hout wordt duur door de nachten als gevolg van de schaarste van de bomen over de hele wereld. Ook de overheid en organisaties over de hele wereld zijn ervoor te zorgen dat het kappen van de bomen en bossen wordt teruggebracht tot het minimum rekening. Al deze parameters leiden tot een stijging van de prijs voor natuurlijk hout.


Tegelijkertijd, als je een volledig natuurlijk ogende hout keramische tegel met de hulp van geavanceerde printtechnologie dan waarom moeite het kappen van een andere bomen voor uw vloer?


2. Waterabsorptie : U kunt gebruik maken van natuurlijk hout in gebieden zoals de slaapkamer vloer of woonkamer vloer, maar het kan niet worden gebruikt in de badkamer muur en vloeren. Keramische tegels met een houtlook, die bijna geen water doorlaten, kunnen gemakkelijk worden gebruikt om uw badkamer vloeren en -wanden te ontwerpen. Ook voor de keuken gebieden, de natuurlijke hout is niet aan te raden en het hout kijken keramische tegel werkt helemaal prima te wijten aan brandwerende eigenschap.3. Gemak van onderhoud : Natuurlijk hout moet verzegeld en / of shined met behulp van de chemicaliën regelmatig aan de natuurlijke uitstraling en kleur te behouden. Echter, de hout keramische tegel blijft hetzelfde voor leeftijden te komen na de installatie en het komt met bijna nul onderhoud.4. Gemakkelijke beschikbaarheid : Natuurlijk hout wordt steeds schaarser, maar dat is niet het punt dat we maken met het gemak van de beschikbaarheid. U kunt zo veel natuurlijk hout je wilt voor je vloeren, maar met de komst van de opties die beschikbaar zijn in de markt voor de hout keramische tegel en met het aantal winkels de verkoop van het hout keramische tegel is veel meer dan de natuurlijk hout. Ook, het koele deel over de hout keramische tegel is dat je hetzelfde patroon en dezelfde toon weer na jaren in het geval u nodig hebt om hetzelfde patroon te gebruiken voor verbouwing of een nieuw gebied in uw huis of kantoor te krijgen.5. Aangepaste en meer patronen : Er zijn honderden opties beschikbaar in het natuurlijke hout, maar op hetzelfde moment de opties beschikbaar in het hout keramische tegels is eindeloos. Alleen al in de showroom van Tegelplus vindt u meer dan honderd opties van houtlook keramische tegels. De reden hiervoor is dat in natuurlijk hout het patroon slechts beperkte kleuropties heeft, maar met de keramische tegel kunt u de kleuren en patronen maken, bewerken en samenvoegen om meer coole variaties van uw favoriete houtlook te ontwikkelen.


6. Duurzaam : Ik denk dat nu, je misschien al ontdekt hebt dat de houtlook keramische tegel veel milieuvriendelijker is dan het gebruik van de natuurlijke houten vloer.Populaire maten beschikbaar in de houtlook keramische tegel :


1) 20x120cm hout kijken keramische tegel : Waarschijnlijk de meest populaire maat in de markt op dit moment in de hoek kijken keramische tegel.


2) 30x120cm houtlook keramische tegel : Een nieuwe maat en kan gebruikt worden samen met de 20x120cm om een meervoudige breedte ontwerp te geven wat een unieke uitstraling geeft aan uw ruimte.

3) 20x60cm houtlook keramische tegel : Nog een populair formaat maar het is nu aan het verouderen. Echter, nog steeds geschikt voor kleine ruimtes zoals de badkamer en zolderkamer.


4) 20x160cm houtlook keramische tegel : De toekomstige maat van de houtlook keramische tegel. Deze maat heeft een bijpassende 80x160cm tegel in keramische plaat beschikbaar voor het geval u uw wand- en vloertegel op elkaar wilt afstemmen.


5) 10x30cm houtlook keramische tegel : Dit is waarschijnlijk het meest populaire formaat in de metro keramische wandtegel in houtlook. Dit formaat kan voornamelijk worden gebruikt voor het decoreren van de muur of voor de keuken backsplash of de badkamer muren. De bijpassende tegels in de 20x120cm of 20x60cm zijn beschikbaar voor de vloer.Populaire Micro Looks in hout keramische tegels:


1) Minimal & Schoon: Dit is één van populairste kijkt in houten keramische tegel vooral in de West Europese landen zoals belgië, nederland, duitsland en Frankrijk. De tinten van de kleuren zijn over het algemeen mild grijs, taupe, wit en beige. De kleur van de ader en de basis is in dezelfde tonaliteit om een minimale maar geraffineerde look te geven aan uw ruimte.


2) Natuurlijk: Het nabootsen van de natuurlijke houtkleuren is de vroegste ontwerptrend in de hout keramische tegel geweest. De kleurtonen zijn meestal in de tinten bruin, beige en rood.3) Gekleurd: De nieuwe tendensen in de houten keramische tegelvloer heeft de nieuwere kleuren zoals blauw, oranje en zelfs purper opgenomen. Deze look is niet gemakkelijk om in uit te blinken, maar als het goed gedaan wordt kan het het design element van uw ruimte verheffen.


4) Gemengde : Deze looks bestaan voornamelijk uit het mengen van de kleurpaletten in het hout kijken om dat rustieke uitstraling die ook steeds populair laatste tijd met de ontwerpers over de hele wereld te geven.Het leggen van patronen opties in hout keramische tegels :


1) Baksteen patroon: De meest populaire manier om het hout keramische tegel te leggen. Echter, zorg ervoor dat u niet de tegel te leggen op 50% verhouding. In plaats daarvan kiezen voor de 20% of 33% verhouding om de juiste look te geven aan uw ruimte.


2) Verticaal : Dit gaat over de richting van het leggen. Het merendeel van de ruimtes kunnen trekken uit de verticale leggen van de houtlook keramische tegel, wat betekent dat de tegel verticaal wordt geïnstalleerd in vergelijking met de voordeur van uw ruimte.


3) Horizontaal : De smalle ruimtes kunnen worden gedaan met het horizontale legpatroon in de houtlook keramische planken om de bredere look aan uw ruimte te geven.


4) Andere opties zijn visgraat, dubbele visgraat, vierkant of diagonaal visgraat, diagonaal, vierkante mand, diagonale mand, meerdere breedte en aangepaste patronen in het hout keramische tegel.De wereld van de houten keramische tegel is enorm en het zou een beetje frustrerend kunnen zijn in het kiezen van de juiste tegel voor uw ruimte. Echter, er zijn allerlei opties beschikbaar bij Tegelplus en we zijn er voor u om u te helpen bij het kiezen van de beste tegel voor uw huis of kantoor.


Bezoek gerust onze website om onze collectie online te bekijken (u kunt daar ook bestellen!) of als dat niets voor u is, kom dan bij ons langs en wij zullen u persoonlijk helpen bij het samenstellen en selecteren van de juiste tegel en legpatroon voor uw ruimte. Onze showroom is in Dilsen-Stokkem en u kunt ons bereiken op +32 484 41 74 14.
Comments


bottom of page