top of page

Andere manier om de keramische tegels van de metro te leggen

Een creatieve manier om Subway Tile te leggen

Subway tile is een groenblijvende tegel die nooit uit de mode kan raken. Het werd voor het eerst uitgevonden in New York, zoals de naam al doet vermoeden, ontworpen voor metrostations. Het was beroemd omdat de ontwerpen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden waren en het was voor iedereen een eyecatcher. Na enkele jaren zijn enkele koninklijke families begonnen het in hun huizen te installeren. Sindsdien is het een veelzijdige manier geworden om je huis stijlvol en creatief te houden. Het is heel gebruikelijk om metrotegels in badkamers en keukens te installeren. Maar wij van Tegelplus raden je aan het beste gebruik te maken van metrotegels en het geheim om elke ruimte buiten het huis te laten opvallen en je favoriete plek van het huis te maken. Lees voor de laatste die mijn favoriet is voor mijn huis.


Verticale manier.

Dit raakt nooit uit de mode als het gaat om het heel ruim maken van je kamer. Het geeft een verbluffende uitstraling en een illusie van de lange muur, wat handiger is voor de kleine muren.

Het is heel eenvoudig om verticaal te leggen, stapel de tegels gewoon naast elkaar en blijf dat doen voor de hele muur en hier ben je klaar met een kleine maar met een lange muur.

Bekijk de volgende foto voor de referentie.


Horizontale manier:

Ben jij een OCS-persoon? U zult dol zijn op de horizontale uitzet-metrotegel. Plaats gewoon een tegel onder een andere of boven op de tegel en begin met stapelen en binnen een mum van tijd ben je klaar. Gewoon gemakkelijk te leggen en ziet er prettig uit, ziet er stijlvol uit met minimale afmetingen en vaak zonder dat tegels hoeven te worden gesneden.


Visgraat

Visgraat is een uitstekende keuze voor iedereen die graag met tegels en voegmiddel speelt en zijn plek een creatievere en vrolijkere plek wil geven. Het wordt gemaakt door tegels zo te rangschikken dat het uiteinde van een verticale tegel de zijkant van een andere horizontale tegel raakt en 90 graden maakt en deze in alle 4 richtingen stapelt om het een ongebruikelijker ontwerp te maken.


Offset (baksteenstijl)

Deze stijl is mijn favoriet omdat het de retro-afwerking geeft en toch een stijlvolle en mooie uitstraling, ongeacht de kleur. Het is een veelzijdig patroon en je kunt met contrasterende kleuren spelen en het zou er fantastisch uitzien voor mij, de beste kleur is beige en blauw. Met beige kan ik glitter witte, grijze of zwarte voegen aanbrengen en van mijn woonkamer of galerij mijn favoriete plekje in huis maken. Met donkerblauwe kleur kan ik beige witte glitter voeg hebben en zou het opvallen in het huis en die plek benadrukken. Het enige wat u hoeft te doen is de tegel horizontaal te leggen en een andere tegel te leggen met een offset van 50%, wat betekent dat de tegelvoegen uitgelijnd zijn met het midden van de tegel boven en onder. En de standaard metro tegel maat die veel wordt verkocht, is 4 "x 8", 3 ”x6” en 2”x6” Voor meer mogelijkheden kunt u dus bij tegel plus kijken bij rome series. Tegelplus geeft je de beste optie in de metrotegel.

Laat het ons weten als je dit artikel leuk vond en in de toekomst meer van dergelijke artikelen wilt ontvangen in het commentaar gedeelte.


Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.Comments


bottom of page