top of page

Door de natuur geïnspireerde kleuren in keramische tegels: een tijdloze elegantie door TEGELPLUS




De natuur is altijd een diepgaande inspiratiebron geweest voor kunst en design, en de wereld van keramische tegels is daarop geen uitzondering. TEGELPLUS, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige keramische en porseleinen tegels, neemt aanwijzingen uit de natuurlijke wereld om verbluffende en veelzijdige collecties te creëren. Van marmeren look tot houten look, stenen look tot bakstenen look en een scala aan mozaïek- en metrotegels, TEGELPLUS biedt een prachtig scala aan op de natuur geïnspireerde kleuren die de schoonheid van het buitenleven in de binnenruimtes brengen. In dit artikel verkennen we de boeiende wereld van op de natuur geïnspireerde kleuren in keramische tegels en hoe TEGELPLUS elegantie blijft herdefiniëren in tegelontwerp.


1. Marble-Look Tiles: A Timeless Classic


Marmer, met zijn elegante ader en luxueuze aantrekkingskracht, is al eeuwenlang een symbool van verfijning. TEGELPLUS is een eerbetoon aan dit natuurwonder met zijn marmeren tegels. Van ongerept wit Carrara tot rijk Emperador Brown, deze tegels brengen de allure van marmer in huizen zonder het onderhoud en de kosten in verband met natuursteen. De veelzijdigheid van marmeren tegels maakt ze geschikt voor zowel eigentijdse als klassieke interieurs, waardoor een vleugje tijdloze elegantie in elke ruimte wordt gebracht.



2. Wood-Look Tiles: omarmen van organische warmte


Niets straalt warmte en comfort uit zoals de natuurlijke textuur van hout. TEGELPLUS biedt een opmerkelijke verzameling houten tegels die de nerf en knopen van verschillende houtsoorten repliceren. Van rustiek eiken tot strak esdoorn, deze tegels brengen de uitnodigende charme van hout in interieurs en bieden tegelijkertijd de duurzaamheid en vochtbestendigheid van keramische tegels. Of het nu wordt gebruikt in woonkamers, keukens of badkamers, tegels met houten looks geven ruimtes biologische schoonheid en een gezellige sfeer.



3. Stone-Look-tegels: belichaming van aardse sereniteit


De ruige schoonheid van natuursteen komt tot uiting in de stenen tegels van TEGELPLUS. Deze tegels vangen de essentie op van verschillende steensoorten, zoals travertijn, leisteen en kalksteen, in een reeks aardse tinten. Met hun gestructureerde oppervlakken en authentieke uitstraling creëren stenen tegels een serene en aardingsatmosfeer in elke omgeving. Of ze nu worden gebruikt als vloer- of wandbekleding, deze tegels voegen een vleugje rustieke elegantie toe aan zowel binnen- als buitenruimtes.



4. Brick-Look Tiles: Rustic Charm Reimagined


Brick wordt al lang bewonderd om zijn rustieke charme en karakter. De bakstenen tegels van TEGELPLUS omarmen deze tijdloze aantrekkingskracht en bieden een moderne twist. Verkrijgbaar in een reeks kleuren, van warm rood tot koel grijs, deze tegels brengen de nostalgie van zichtbare bakstenen muren naar een eigentijds interieur. Of het nu wordt gebruikt om een accentwand te maken of als backsplash in keukens, bakstenen tegels voegen textuur en visuele interesse toe aan elke ruimte.



5. Metro-tegels: tijdloze eenvoud


Het iconische ontwerp van de metrotegels, geïnspireerd op de muren van de metrostations van New York City, blijft een populaire keuze voor interieurontwerp. TEGELPLUS biedt een uitgebreid assortiment metrotegels in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor eindeloze ontwerpmogelijkheden mogelijk zijn. Of het nu in klassieke witte of gewaagde tinten is, metrotegels bieden een schone en tijdloze achtergrond voor keukens, badkamers en daarbuiten.



6. Mozaïektegels: artistieke complexiteit


Mozaïektegels hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid toen ze de muren van grote paleizen en tempels versierden. TEGELPLUS viert deze ingewikkelde kunstvorm met zijn boeiende mozaïektegelcollecties. Of het nu gaat om natuurlijke tinten kiezelstenen, glinsterende glasfragmenten of een combinatie van kleuren geïnspireerd door de natuur, mozaïektegels voegen een vleugje artistieke flair toe aan elke ruimte.



TEGELPLUS: Transforming Spaces with Nature-Inspired Tiles in België


TEGELPLUS zet zich in voor het leveren van hoogwaardige keramische en porseleinen tegels die de esthetiek en functionaliteit van ruimtes verbeteren. Hun uitgebreide assortiment op de natuur geïnspireerde kleuren, waaronder marmeren uiterlijk, houten uiterlijk, stenen look, bakstenen look, metrotegels en mozaïektegels, stelt klanten in België in staat om de perfecte tegels te ontdekken die passen bij hun ontwerpvisie. Met TEGELPLUS kunnen zowel huiseigenaren als ontwerpers de schoonheid van de natuurlijke wereld in hun binnenruimtes omarmen en omgevingen creëren die zowel elegantie als blijvende charme weerspiegelen.



bottom of page