top of page

Een korte gids over het kiezen van de beste terrastegels voor uw tuin

Mensen houden ervan om buiten te zitten. Het is de nieuwe huiskamer en feest plaats. De esthetiek speelt daarbij een grote rol. De nieuwe generatie houdt van de esthetiek van het buitenleven. Het idee om tijd buiten door te brengen, sterren te kijken en naar de hemel te kijken is nieuw voor de jongeren. Dus als het buitenleven de nieuwe woonkamer voor u is, moet u zeker proberen om het te renoveren. We hebben een paar ideeën over hoe u de beste terrastegel voor uw buiten kunt kiezen. Mensen raken vaak in de war tijdens het ontwerpen van de buitenruimte. Ze weten echt niet wat ze moeten gaan voor het ofwel tegels of steen. Wij hier bij TEGELPLUS helpen u het beste voor u kiezen, bieden wij gratis overleg in het ontwerpen van uw ruimte. Buiten tegels omvat Balkon, Tuin en achtertuin gebied, enz.

Zo, Bewegen op de Snelle gids over het kiezen van terrastegel, zou u altijd Tegel over de Natuursteen moeten kiezen aangezien het veel voordelen heeft die diverse ontwerpen omvatten.


Waarom u voor terrastegels zou moeten kiezen?


Gids voor het kiezen van de beste terrastegels voor uw tuin, die zijn:


1)Poreusheid:

Als u op zoek bent naar een buitentegel moet u altijd gaan voor een tegel met een lage poreusheid die minder water absorbeert. Hij is ongelooflijk weerbestendig, duurzaam en sommige van hen zijn krasbestendig.

U kunt deze tegel zelfs op het balkon of terras toepassen, omdat ze niet meer water opnemen en uw huis lekkagevrij maken.


2)Dikte:

De tuintegel is relatief dikker dan de binnentegel zodat het u helpt meer sterkte te geven aangezien de tegel 20mm tegel is die het dubbele van de grootte van binnentegels is. Deze tegels zijn ook gewicht bestendig. Ook, hebt u het voordeel dat u met binnentegels kunt aanpassen, terwijl in natuursteen u nauwelijks een match.it krijgt heeft het voordeel van het kleurenlichaam zodat, van om het even welke plaats als de tegel wordt gebroken dan de tegelkleur zelfde zoals de bovenkant is en het ongemerkt zal gaan die u van het hebben van de uitgave bespaart om de tegel te veranderen.

3)Veelzijdige ontwerpen:

Bij het kiezen van de tegel voor uw buiten kunt u ofwel overeenkomen met het interieur of u kunt een contrast het met metro tegel of mozaïek tegels.

Enkele van de meest populaire outdoor tegels zijn Stone look tegels voor het geven van een natuurlijke uitstraling, Beton ziet er om een harmonieuze look te geven. Het geeft een zand, boho, of stedelijke terras look. U kunt ook kiezen voor een Wood-look ontwerp voor de vloer voor een warme uitstraling en een meer rustieke uitstraling die een warme omgeving geeft. Men kan ook Poolse sierlijsten aanbrengen op de buitentegels om verschillende redenen. U kunt Tegelplus bezoeken voor meer ontwerpen en suggesties.


4)Slipvast:

De tuintegel is het meest geschikt voor buiten omdat deze slipvast is dan de binnentegel en minder kans heeft op dagelijkse ongelukken of gevaren. Deze tegels hebben een verscheidenheid van texturen beschikbaar zoals een steenlook en mat.

5)Talrijke maten:

Buitentegels hebben tal van maten; het kan beschikbaar zijn in Patio Pack, 60x60, 60x120, 80x80, 60x90, 30x90, 30x30, 15x15 allemaal in 20mm.


6)Installatie methode:

Het installeren van tegels kan lastig zijn, maar het heeft ook verschillende manieren om te installeren als het gaat om buitentegelsHier volgen enkele van de suggesties van Tegel plus over de installatie van buitentegels

zijn :


1)Droge installatie op gras:

Het heeft geen lijm of cement nodig om de tegel te installeren is zo zwaar dat u de tegel gewoon op gras legt. U kunt het ontwerp veranderen als u wilt, wanneer u uitgekeken bent op hetzelfde ontwerp buiten, kunt u het zelf veranderen.


2)Installatie op grind of zand:

Bij dit type installatie worden de tegels op grind of zand gelegd, het gras of andere zaken worden verwijderd en de tegels worden gelegd. Het heeft het voordeel van een vlakke ondergrond wanneer u een oneffen ondergrond heeft.


3)Conventionele installatie op lijmen:

Bij deze manier van installeren voeg je lijmen voor tegels buiten, Het wordt intact en beweegt niet helpt om een stabiele vloer te hebben. Het helpt u om de tegels te installeren zonder de oudere vloer te beschadigen, dus het is als het stapelen van een andere laag tegels op de tegelvloer zonder de oudere vloer te veranderen.

4)Verhoogde installatie op steun:

Verhoogde installatie steun helpt u om de grond te egaliseren en men installeert de verhoogde tegels wanneer er minder waterhuishouding is en geen afschot nodig heeft. Het helpt u ook een recht oppervlak te geven wanneer de grond of het oppervlak een helling heeft of ongelijk is.


Dus zo kiest u de tegels voor buiten wanneer u denkt aan renovatie of nieuwbouw. Voor een gratis advies over uw tuinontwerp gaat u naar de Tegel Plus winkel.


Welke tegel uit deze lijst vond u het mooist? Deel uw gedachten in de commentaren.


Deel deze blog en video ook met uw vrienden of familieleden die misschien geïnteresseerd zijn in het krijgen van een idee over het kiezen van de perfecte tegel voor hun nieuwe huis of renovatie van hun huis.


Als u van deze video houdt en meer dergelijke video's op de best verkopende ontwerpen in de ceramische tegel wilt bekijken dan raak de als knoop en voor eindeloze ontwerp opties in zowel de muurtegel als de vloertegel, voel je vrij om me op +32 484 41 74 14 te roepen of onze toonzaal Tegelplus bij dilsen stokkem, belgië te bezoeken
Comments


bottom of page