top of page

Een uitgebreide gids voor het kiezen van de perfecte tegel voor thuis met TEGELPLUS




Het selecteren van de perfecte tegels voor uw huis is een belangrijke beslissing die de esthetiek en functionaliteit van uw woonruimtes enorm kan beïnvloeden. Met TEGELPLUS, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige keramische en porseleinen tegels in België, heeft u toegang tot een breed scala aan opties, waaronder marmeren uitstraling, houten uitstraling, stenen look, bakstenen look, metrotegels en mozaïektegels. In deze uitgebreide gids leiden we u door de essentiële overwegingen om u te helpen bij het kiezen van de ideale tegel die bij uw huis en stijl past met TEGELPLUS.


Stap 1: Definieer uw stijl


Voordat u zich verdiept in tegelopties, is het essentieel om uw favoriete stijl en algehele ontwerpvisie voor uw huis te definiëren. Ben je op zoek naar een moderne en minimalistische look, of geef je de voorkeur aan een rustieke en aardse ambiance? Door uw stijl te identificeren, worden de keuzes verkleind en wordt het selectieproces eenvoudiger. Het diverse assortiment tegels van TEGELPLUS is geschikt voor verschillende designesthetiek, waardoor er voor elke smaak een perfecte match is.



Stap 2: Overweeg de kamer


Elke kamer in uw huis heeft unieke vereisten en de tegel die u kiest, moet worden afgestemd op de specifieke functie en het voetverkeer. Kies voor drukke ruimtes zoals de keuken of ingang voor duurzame en gemakkelijk te reinigen tegels zoals keramiek of porselein. Voor gezellige ruimtes zoals de slaapkamer of woonkamer kunnen tegels met houten uiterlijk of stenen looks warmte en comfort toevoegen. In badkamers zijn vochtbestendige tegels zoals porselein ideaal.


Stap 3: Omarm veelzijdigheid


TEGELPLUS biedt veelzijdige tegels die naadloos van vloeren tot muren kunnen worden uitgebreid, waardoor uw huis een samenhangende en harmonieuze uitstraling krijgt. Grootformaat tegels in marmeren look, houten look of stenen look zijn perfect om een gevoel van ruimtelijkheid en stroming te creëren, vooral in open lay-outs. Het omarmen van veelzijdige tegels zorgt voor een samenhangende en visueel aantrekkelijke omgeving.



Stap 4: Budgetoverwegingen


TEGELPLUS biedt een uitgebreid assortiment tegels, waaronder betaalbare opties die geen afbreuk doen aan kwaliteit of stijl. Overweeg uw budget terwijl u de verschillende tegelkeuzes verkent. Goedkope tegels van TEGELPLUS bieden een kosteneffectieve oplossing om uw huis te transformeren zonder uw financiële beperkingen te overschrijden.


Stap 5: Kies voor tijdloos beroep


Terwijl trends komen en gaan, staan sommige tegelkeuzes op de proef. Marmeren tegels stralen tijdloze elegantie uit, houtachtige tegels brengen een natuurlijke charme en stenen tegels belichamen een rustieke uitstraling. Metro tegels, met hun klassieke eenvoud, bieden een veelzijdige achtergrond voor verschillende designstijlen. Kiezen voor tegels met tijdloze aantrekkingskracht zorgt voor een lange levensduur en blijvende schoonheid in uw huis.



Stap 6: Focus op onderhoud


Overweeg het onderhoudsniveau dat nodig is voor de tegels die u kiest. Sommige tegels, zoals keramiek en porselein, zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor drukke huishoudens. De tegels van TEGELPLUS zijn ontworpen om minimale inspanning te vereisen voor reiniging, gemak en gemoedsrust.


Stap 7: Voeg artistieke toetsen toe


Mozaïektegels bieden een uitstekende gelegenheid om artistieke bloei en creatieve accenten aan uw huis toe te voegen. De mozaïektegels van TEGELPLUS zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren, waardoor ze perfect zijn voor muren, backsplashes of decoratieve randen. Door mozaïektegels te integreren, kunt u uw artistieke smaak uitdrukken en een unieke persoonlijkheid in uw ruimte brengen.



Stap 8: Zoek deskundig advies


Het kiezen van de perfecte tegel voor uw huis is een belangrijke beslissing en het zoeken naar deskundig advies kan van onschatbare waarde zijn. Het deskundige personeel van TEGELPLUS kan u door het selectieproces leiden, rekening houdend met uw stijlvoorkeuren, functionele behoeften en budgetbeperkingen om de ideale tegel te vinden die aan al uw vereisten voldoet.



Met het diverse assortiment keramische en porseleinen tegels van TEGELPLUS wordt het kiezen van de perfecte tegel voor uw huis een aangenaam en lonend proces. Door uw stijl te definiëren, rekening houdend met de functie van de kamer, veelzijdigheid te omarmen en u te concentreren op tijdloze aantrekkingskracht en onderhoud, u kunt prachtige en functionele woonruimtes creëren die uw unieke smaak weerspiegelen en de sfeer van uw huis vergroten. Met TEGELPLUS is uw droomhuis binnen handbereik, met de schoonheid en duurzaamheid van uitzonderlijke tegels in België.



bottom of page