top of page

Elevate Your Walls: TEGELPLUS onthult de beste wandtegelontwerpen voor 2024Terwijl we een nieuw jaar ingaan, is TEGELPLUS, uw vertrouwde tegelleverancier in Dilsen-Stokkem, verheugd om de meest boeiende en trendsettende wandtegelontwerpen voor 2024 te onthullen. Verken een wereld aan mogelijkheden terwijl we het beste presenteren in innovatie en stijl van wandtegels, ontworpen om uw ruimtes te verheffen tot nieuwe hoogten van verfijning en visuele aantrekkingskracht.


1. Moderne geometrische patronen:

2024 verwelkomt de heropleving van moderne geometrische patronen in wandtegelontwerpen. TEGELPLUS introduceert een verbluffende collectie tegels met ingewikkelde geometrische vormen, van zeshoeken tot punthaken. Deze patronen voegen een eigentijdse flair toe aan je muren, waardoor visuele interesse en een dynamisch brandpunt in je ruimtes ontstaat.2. Door de natuur geïnspireerde elegantie:

Breng de schoonheid van het buitenleven naar binnen met de op de natuur geïnspireerde wandtegelontwerpen van TEGELPLUS. Verken tegels die de texturen van natuurlijke elementen nabootsen, zoals steen, hout en marmer. Deze ontwerpen voegen niet alleen een vleugje biologische elegantie toe, maar creëren ook een harmonieuze verbinding met de omgeving.


3. 3D-wandtegels voor diepte en dimensie:

TEGELPLUS introduceert een opwindend assortiment 3D-wandtegels die spelen met licht en schaduw, en biedt een visueel feest van diepte en dimensie. Verhoog uw muren met gestructureerde oppervlakken die aanraking uitnodigen en het oog boeien. Deze tegels voegen een luxueus en tactiel element toe aan uw interieur en transformeren gewone muren in kunstwerken.4. Zachte pastelkleuren en subtiele tinten:

2024 luidt de terugkeer in van zachte pastelkleuren en subtiele tinten in wandtegelontwerpen. TEGELPLUS presenteert een palet van zachte kleuren, waaronder blush-pinks, serene blues en gedempte greens. Deze rustgevende tinten creëren een rustgevende sfeer, waardoor ze een ideale keuze zijn voor slaapkamers, badkamers en ruimtes waar ontspanning voorop staat.


5. Grootformaat tegels voor statementmuren:

Maak een gewaagde verklaring met TEGELPLUS 'grootformaat wandtegels. De oversized afmetingen van deze tegels zorgen voor een naadloze en impactvolle uitstraling, bijzonder geschikt voor accentwanden. Of u nu kiest voor een monochromatisch ontwerp of een levendige muurschildering, grootformaat tegels bieden eindeloze mogelijkheden om uw unieke stijl uit te drukken.6. Metaalaccenten en afwerkingen:

Introduceer een vleugje glamour aan je muren met TEGELPLUS 'wandtegels met metalen accenten en afwerkingen. Van subtiele metalen glazuren tot gedurfde gouden en zilveren accenten, deze tegels voegen een verfijnd en luxueus element toe aan je interieur. Verhoog de algehele esthetiek met een vleugje metallic allure.


7. Artisanal Craftsmanship:

TEGELPLUS viert ambachtelijk vakmanschap met wandtegels met handgemaakte details en texturen. Verken tegels met onregelmatige randen, met de hand geschilderde patronen en unieke afwerkingen die een gevoel van authenticiteit en individualiteit uitstralen. Deze tegels zijn een bewijs van de schoonheid van handgemaakt vakmanschap in een moderne setting.


Bezoek TEGELPLUS vandaag:

Stap in de wereld van hedendaags design door onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem te bezoeken. TEGELPLUS nodigt u uit om de beste wandtegelontwerpen voor 2024 te verkennen, waar innovatie elegantie ontmoet. Laat ons deskundige team u begeleiden bij het selecteren van de perfecte tegels om uw muren om te vormen tot prachtige doeken van stijl en verfijning. TEGELPLUS — waar elke tegel een verhaal vertelt over uitmuntende ontwerpen.


Tegelplus, Tegels in België Porseleinen tegels, Keramische tegels, Verglaasde tegels, 2 cm tegels, Vloertegels, Muurtegels, Tuintegels, Tegels met marmerlook, Tegels met steenlook, Cementlook tegels, Tegels met baksteenlook, Metro tegels, Mozaïek, Goedkope tegels,

Yorumlar


bottom of page