top of page

Keramische houten looks in de markt: een veelzijdige en stijlvolle vloeroptieAls het gaat om vloeropties, zijn keramische tegels al lang een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Onder de verschillende beschikbare keramische tegelopties zijn tegels met houten looks enorm populair geworden, wat de warmte en elegantie van hout biedt met de extra voordelen van keramiek.


Op de Europese markt zijn keramische houten tegels steeds gewild geworden voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Deze tegels repliceren perfect de natuurlijke schoonheid van het hout en bieden de voordelen van keramiek, waardoor ze een ideale keuze zijn voor huiseigenaren, ontwerpers en architecten.


TEGELPLUS is een toonaangevende leverancier van keramische tegels in Europa en biedt een breed scala aan opties voor verschillende stijlen en voorkeuren. Hun collectie omvat niet alleen traditionele keramische en porseleinen tegels, maar ook een uitgebreide selectie houten tegels. Met TEGELPLUS kunnen klanten de rijkdom van natuurlijke houtgranen en texturen verkennen in combinatie met de duurzaamheid en onderhoudsarme eigenschappen van keramiek.Een van de belangrijkste voordelen van keramische houten tegels is hun vermogen om vocht- en temperatuurschommelingen te weerstaan. In tegenstelling tot natuurlijk hout zijn deze tegels ondoordringbaar voor water, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens. Bovendien zorgt hun weerstand tegen krassen, vlekken en vervaging ervoor dat de houten look na verloop van tijd intact blijft, zelfs in gebieden met veel verkeer.


TEGELPLUS biedt een divers scala aan houten opties, waaronder verschillende stijlen, afwerkingen en maten. Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke charme van eiken, de rustieke aantrekkingskracht van teruggewonnen hout of de gestroomlijnde verfijning van walnoot, er is een houtachtige tegel die past bij je ontwerpvisie. Met TEGELPLUS kunnen klanten kiezen uit een reeks afwerkingen, zoals mat, gepolijst of gestructureerd, om de gewenste look en feel te bereiken.Houten tegels bieden ook praktische voordelen die natuurlijk hout niet kan evenaren. Ze vereisen minimaal onderhoud en zijn bestand tegen kromtrekken, rotten en insectenbeschadiging. Reinigen is een eitje, want een simpele veeg of dweil zorgt ervoor dat de tegels er ongerept uitzien. Met de betaalbare prijzen van TEGELPLUS kunnen klanten genieten van de schoonheid van houten tegels zonder de bank te breken.


De veelzijdigheid van houten tegels reikt verder dan vloeren. Ze kunnen ook worden gebruikt om prachtige accentwanden, backsplashes of zelfs buitenfuncties te creëren, waardoor naadloze overgangen van binnen- naar buitenruimtes mogelijk zijn. TEGELPLUS biedt een breed scala aan andere tegelopties, waaronder marmeren uiterlijk, stenen look, bakstenen look, metrotegels en mozaïek, en biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie.In België heeft TEGELPLUS zich gevestigd als een vertrouwde leverancier van hoogwaardige keramische tegels. Met hun toewijding aan klanttevredenheid zijn ze een go-to-bestemming geworden voor individuen die op zoek zijn naar mooie, duurzame en betaalbare tegeloplossingen.


Of u nu uw huis renoveert, een commerciële ruimte ontwerpt of gewoon een vleugje elegantie aan uw omgeving wilt toevoegen, keramische houten tegels van TEGELPLUS bieden een winnende combinatie van stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid. Verken hun uitgebreide collectie en transformeer uw ruimte met de tijdloze schoonheid van hout, versterkt door de bruikbaarheid van keramiek.Comments


bottom of page