top of page

Omarm het levendige palet: TEGELPLUS en de 2023-trend van gewaagde en warme tintenIn de steeds evoluerende wereld van interieurontwerp spelen kleuren een cruciale rol bij het vormgeven van trends en het beïnvloeden van de sfeer van onze woonruimtes. Terwijl we 2023 ingaan, loopt TEGELPLUS voorop bij het omarmen van de dynamische verschuiving in designesthetiek. Wit, een eeuwige favoriet, staat centraal, terwijl warme en diepe kleuren naar voren komen als de sterren van de show, wat een nieuw tijdperk van gedurfde en expressieve interieurs inluidt.


De dominantie van wit:


Als het tijdloze en veelzijdige canvas voor interieurontwerp, blijft wit een prominente positie innemen in het kleurenpalet. TEGELPLUS erkent de blijvende aantrekkingskracht van wit en biedt een verbluffend scala aan witte tegels die dienen als de perfecte achtergrond voor elk ontwerpvisie. Of je nu streeft naar een minimalistische, eigentijdse of klassieke look, de witte tegels van TEGELPLUS vormen de basis voor het creëren van ruimtes die tijdloos, elegant en moeiteloos chic zijn.2023: The Year of Bold and Warm Hues:


In afwijking van de ingetogen neutrale tinten van de afgelopen jaren, komt 2023 naar voren als een jaar dat wordt gekenmerkt door de heropleving van gedurfde en warme kleuren. TEGELPLUS loopt voorop in deze trend en biedt een samengestelde selectie van tegels die de rijkdom van dieprood, geel en blauw omarmen. Deze warme tinten injecteren energie en persoonlijkheid in interieurs, wat een gevoel van levendigheid en dynamiek inluidt.


TEGELPLUS 'Collectie van warme en diepe kleuren:


TEGELPLUS begrijpt hoe belangrijk het is om designtrends voor te blijven. Onze collectie tegels in dieprood, geel en blauw stelt je in staat om je leefruimtes te voorzien van een gedurfd en expressief palet. Deze tegels dienen als statementstukken, waardoor je interieurs kunt creëren die resoneren met warmte, passie en een gevoel van individualiteit.Ruimtes transformeren met warme kleuren:


- Elegante keukens: de warmgekleurde tegels van TEGELPLUS kunnen naadloos worden geïntegreerd in keukenruimten, waardoor een gastvrije sfeer ontstaat die het hart van uw huis verbetert.


- Verkwikkende badkamers: omarm de trend van gedurfde tinten in uw badkamer en verander het in een spa-achtig toevluchtsoord dat luxe en persoonlijkheid uitstraalt.


- Dynamic Living Areas: Verhoog uw woonruimtes met de rijkdom van dieprood, geel en blauw, creëer een omgeving die creativiteit stimuleert en de zintuigen boeit.


Bezoek TEGELPLUS om de trends van 2023 te verkennen:


Terwijl het jaar zich ontvouwt, nodigt TEGELPLUS je uit om de transformatieve mogelijkheden van wit en de gedurfde warmte van diepe kleuren te verkennen. Bezoek onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem om een wereld van ontwerpopties te ontdekken die aansluiten bij de dynamische trends van 2023. Laat TEGELPLUS uw partner zijn bij het creëren van interieurs die niet alleen trendy zijn, maar ook een unieke weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl en visie.


Tegels, Tegels in België, Keramische tegels, Porseleinen tegels, Marmeren tegels, Houten Tegels, Stenen tegels, Bakstenen tegels, Metro tegels, mozaïek, Buitentegels, Buitentegels, Tuintegels, Goedkope tegels

Comments


bottom of page