top of page

Omarm Timeless Elegance met TEGELPLUS Wood-Look Tiles



Hout heeft altijd een speciale plaats ingenomen in interieurontwerp, wat gevoelens van warmte, comfort en natuurlijke schoonheid oproept. Het onderhouden van echte houten oppervlakken kan echter uitdagend en kostbaar zijn, vooral in gebieden met veel vocht, zoals badkamers en keukens. Gelukkig TEGELPLUS, uw vertrouwde leverancier van keramische en porseleinen tegels in Dilsen-Stokkem, België, biedt een verbluffende selectie van houten tegels die de tijdloze charme van hout combineren met de duurzaamheid en het gemak van porselein. Doe mee terwijl we ons verdiepen in de wereld van tegels met houten looks en ontdek hoe TEGELPLUS u kan helpen uw ruimtes te voorzien van blijvende elegantie.


De allure van houtachtige tegels


Houten tegels zijn de afgelopen jaren een populaire keuze geworden, en terecht:


1. Authenticiteit: deze tegels vangen de authentieke look en feel van echt hout op, compleet met natuurlijke nerfpatronen, knopen en textuur. Ze zorgen voor de esthetische warmte van hout zonder de zorgen van kromtrekken, versplinteren of rotten.


2. Duurzaamheid: In tegenstelling tot natuurlijk hout zijn houten tegels uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen slijtage, vocht en krassen. Ze zijn perfect voor gebieden met veel verkeer en ruimtes die zijn blootgesteld aan vocht.



3. Laag onderhoud: houten tegels vereisen minimaal onderhoud in vergelijking met echt hout. Ze hebben geen afdichting, kleuring of gespecialiseerde reiniging nodig, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke huishoudens.


4. Veelzijdigheid: houten tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en plankformaten, zodat u de exacte stijl kunt bereiken die u wenst, of het nu rustiek, eigentijds of iets daartussenin is.


Waarom kiezen voor TEGELPLUS voor je houten tegels?


TEGELPLUS staat als een vooraanstaande leverancier van houten tegels in België, en daarom is onze collectie de topkeuze voor huiseigenaren, ontwerpers en aannemers:


1. Uitgebreide selectie: Onze tegelcollectie met houten looks heeft een uitgebreid assortiment houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar de klassieke warmte van eiken, de rijke tinten walnoot of het rustieke karakter van teruggewonnen hout, TEGELPLUS heeft een tegel die bij je zicht past.



2. Hoogwaardig vakmanschap: TEGELPLUS houten tegels zijn gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail. Elke tegel is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van hout te repliceren, van ingewikkelde korrels tot subtiele kleurvariaties.


3. Duurzaamheid: onze houten tegels zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Ze zijn bestand tegen vocht, vlekken en impact, waardoor ze hun schoonheid behouden, zelfs in gebieden met veel verkeer.


4. Deskundige begeleiding: ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte houten tegels voor uw project. Of u nu uw huis renoveert, een commerciële ruimte ontwerpt of aan een doe-het-zelf-project begint, wij bieden persoonlijk advies om u te helpen uw ontwerpdoelen te bereiken.


Transformeer uw ruimte met TEGELPLUS Wood-Look-tegels


TEGELPLUS houten tegels bieden eindeloze mogelijkheden om uw ruimte te transformeren:


- Gezellige woonruimtes: creëer uitnodigende woonkamers en slaapkamers met de warmte en het karakter van houten tegels die een tijdloze achtergrond bieden voor uw meubels.


- Moderne keukens: Bereik een strak en eigentijds keukenontwerp met houten tegels die de elegantie van hout combineren met de bruikbaarheid van porselein.


- Elegante badkamers: verhoog uw badkamer met tegels met houten looks die een vleugje natuur in uw ruimte brengen zonder zorgen over waterschade.


Kortom, TEGELPLUS is uw vertrouwde partner in het brengen van de blijvende elegantie van hout naar uw ruimtes met de duurzaamheid en het gemak van porselein. Bezoek vandaag nog onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem en verken onze boeiende collectie houten tegels. Met TEGELPLUS kunt u uw ontwerpdromen werkelijkheid maken en interieurs creëren die de tijdloze charme van hout de komende jaren uitstralen.


Tegelplus, Tegels, Keramische tegels, Porseleinen tegels, Wandtegels, Vloertegels, Goedkope tegels, Tegels in België, Keuken tegels, Badkamertegels, Marmeren tegels

bottom of page