top of page

Opvallend keramisch tegelontwerp: verhoog uw ruimte met de prachtige collectie van Tegelplus



Op het gebied van interieurontwerp worden keramische en porseleinen tegels vereerd vanwege hun vermogen om ruimtes te transformeren met hun boeiende schoonheid. Bij Tegelplus ( Tegels van Tegelplus ) zijn we enorm trots op het samenstellen van een verbluffende verzameling tegels die niet alleen betoveren, maar ook elke kamer tot leven wekken. Of u nu een beperkt budget heeft of op zoek bent naar een luxe upgrade, ons brede assortiment betaalbare keramische tegels biedt een overvloed aan opties die passen bij uw stijl en voorkeuren.


Marmeren tegels zijn het toonbeeld van tijdloze elegantie en weelde. Met hun prachtige aderpatronen en glanzende afwerking bootsen deze tegels moeiteloos de allure van natuurlijk marmer na, wat een vleugje grootsheid toevoegt aan elke ruimte. Of je je nu een luxe badkamer voorstelt of een ontzagwekkende foyer, marmeren tegels zullen zeker indruk maken.



Voor degenen die op zoek zijn naar de warmte en charme van natuurlijk hout zonder onderhoudsoverwegingen, bieden onze houten tegels de perfecte oplossing. Deze tegels zijn gemaakt met opmerkelijke precisie en leggen de ingewikkelde details en textuur van echt hout vast, wat een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden alternatief biedt. Transformeer uw woonkamer, keuken of slaapkamer met de uitnodigende allure van houten tegels.


De ruige schoonheid van natuursteen kan gemakkelijk worden bereikt met onze prachtige stenen tegels. Van de verweerde texturen van leisteen tot de aardse tinten van travertijn, onze collectie biedt een scala aan opties om uw ruimte een vleugje rustieke charme te geven. Of u nu een gezellige open haard of een serene spa-achtige badkamer ontwerpt, stenen tegels zorgen voor een visueel boeiende sfeer.



Voor een stedelijke en eigentijdse esthetiek zijn onze bakstenen tegels de perfecte keuze. Deze tegels repliceren prachtig de ruwe en industriële aantrekkingskracht van zichtbare bakstenen muren, waardoor karakter en diepte aan elk interieur worden toegevoegd. Of het nu als accent wordt gebruikt of om een hele speelmuur te creëren, bakstenen tegels geven een onderscheidende toets aan ruimtes, variërend van trendy restaurants tot stijlvolle loftappartementen.


Metro-tegels, met hun klassieke aantrekkingskracht en strakke lijnen, blijven een populaire keuze voor zowel traditionele als moderne ontwerpen. Deze veelzijdige tegels kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, van het creëren van een tijdloze keukenrugplash tot het transformeren van een badkamer tot een stijlvolle oase. Met hun ingetogen elegantie en eenvoud verbeteren metrotegels moeiteloos elke ruimte.


Als u een gewaagde verklaring wilt afleggen, zijn onze mozaïektegels perfect voor het toevoegen van ingewikkelde details en visuele impact. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, deze kleine tegels kunnen worden gerangschikt om verbluffende ontwerpen en brandpunten te creëren. Of het nu gaat om een boeiende mozaïek accentwand of een mozaïekvloer ontwerp, met deze tegels kunt u uw creativiteit loslaten en uw ruimte een uniek tintje geven.



Bij Tegelplus begrijpen we het belang van het leveren van kwaliteitstegels die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Onze betaalbare keramische tegels bieden uitzonderlijke waarde zonder concessies te doen aan stijl of duurzaamheid. We zijn er trots op dat we voorzien in de ontwerpbehoeften van onze klanten in België en daarbuiten, en bieden een breed scala aan tegels voor elke smaak en elk budget.


Of je nu een huiseigenaar, architect of ontwerper bent, Tegelplus is je bestemming voor een opvallend ontwerp van keramische tegels. Verken onze collectie vandaag nog en laat de schoonheid van onze marmeren look, houten look, stenen look, bakstenen look, metrotegels en mozaïeken je ruimte transformeren. Met Tegelplus is het bereiken van verbluffende keramische tegelontwerpen nog nooit zo toegankelijk of inspirerend geweest.



bottom of page