top of page

Populaire maten in keramische tegels voor verschillende toepassingen

Keramische tegels zijn gebruikt in verschillende ruimtes in en rond het interieur en de buitenkant van woon- en commerciële gebieden. Keramische tegels werden van oudsher meer gebruikt als badkamer toepassing, maar tegenwoordig met de komst van nieuwere producten en technologie in de productie van keramische tegels, zijn er een aantal behoorlijk verbazingwekkende productcollecties uitgekomen die een breed spectrum aan toepassingsgebieden voor de keramische tegels openen.


In het artikel van deze week door tegelplus zullen we de meeste maten of formaten van keramische tegels behandelen, afhankelijk van het specifieke toepassingsgebied.1. Vloeren :

Vloeren kunnen worden onderverdeeld in twee gebieden: 1. Residentieel en 2. Commercieel


In de woonwijk zijn de meest voorkomende maten voor de keramische tegelvloer 60x60cm, 80x80cm en 60x120cm. Op dit moment zijn de trends voor de geglazuurde en digitaal bedrukte keramische tegels voor de binnenruimtes. In de nieuwe collectie kunt u verschillende oppervlaktetoepassingen vinden, zoals lappato, 3D-gebeeldhouwd oppervlak, metaalinkt en glanstoepassing, naast enkele andere.


In de commerciële ruimtes is de meest voorkomende maat 60x60cm. In sommige projecten worden echter ook de 80x80cm en 60x120cm gebruikt. Meestal is de selectie van de tegels met antislip eigenschappen en ofwel full body of colour body tegel vanwege het zwaardere verkeersgebied, voor bijvoorbeeld winkelcentra, luchthavens of bars. Tegenwoordig worden de keramische platen met afmetingen zoals 80x160cm, 120x120cm, 120x240cm, 160x160cm ook gebruikt in sommige van de commerciële ruimtes met een groter vloeroppervlak, zoals hotellobby's of winkelcentra.2. Keuken :

In de keuken is de keramische tegel erg populair vanwege zijn brandwerendheid en onderhoudsgemak. De populaire formaten keramische tegels voor de achterwand van de keuken zijn 30x60cm, metromaten zoals 10x30cm, 10x20cm, 7,5x30cm en keramische mozaïeken zoals zeshoekige mozaïeken of ronde mozaïeken.Een ander toepassingsgebied van keramische tegels in de keuken zijn de keukenbladen en het eiland werkblad. Deze werkbladen zijn grotendeels gemaakt met marmer of zwart graniet, maar recentelijk zijn de twee nieuwe materialen die steeds populairder worden, kunstmatige kwartsplaat en keramische plaat.


Keramische platen met een hogere dikte, zoals 15 mm of 20 mm, worden gebruikt met volledige lichaamseigenschap. Het vormen en de randen kunnen eenvoudig worden gedaan en door de volledige body-look komt het vrij verbluffend uit met de keramische werkbladen voor de keukens. De populaire formaten daarvoor zijn 80x320cm en 80x240cm.3. Badkamer

Badkamer is een van de oudste en meest consistente toepassingsgebieden voor de keramische tegel en bijna alle maten die in de keramische tegel zijn en kunnen worden geproduceerd, worden gebruikt en zullen worden gebruikt voor de badkamer wanden en vloeren.


Enkele van de populaire maten voor de badkamer voor 2022 zijn 60x120cm, 80x160cm, 30x60cm en 10x30cm.4. Haard :

Gebieden rond de open haard moeten vuurvast zijn en met de keramische tegel geeft het zowel de functionaliteit als de ontwerpfactor om u een eindeloze keuze te geven bij het ontwerpen van uw open haard met behulp van keramische tegels en mozaïeken.


Onze keuze aan formaten voor deze toepassing zou 10x30cm, 7,5x30cm, visschubben mozaïeken en piket keramiek mozaïeken zijn.5. Tuin :

Tuingebied vereist keramische tegels met meer sterkte en antislipwaarde en onze 2 cm keramische buitentegels of terrastegels doen dat werk perfect. De populaire maten voor de keramische tuintegel zijn 60x60x2cm, 60x90x2cm en 80x80x2cm.


Terrastegels zijn ook verkrijgbaar in de terras pakket sets van 30x30cm, 30x60cm, 60x60cm en 60x90cm.6. Buiten hoogte :

De buitengevel werd gedomineerd door de maten 20x60cm en 30x45cm, maar onze recente favoriet is de 80x160cm keramische plaat met een dikte van 6mm die perfect is voor de wandbekleding en met onze exclusieve collectie in de natuursteen-, beton- en metaallook kan het perfect match uw buitenvloer keramische tegel of natuursteen.
Laat het ons weten als je dit artikel leuk vond en in de toekomst meer van dergelijke artikelen wilt ontvangen in het commentaar gedeelte.


Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.


Als je deze video leuk vindt, abonneer je dan op ons kanaal en deel deze video met je vrienden, familie of iedereen die misschien op zoek is naar de beste keramische tegels voor hun volgende project.
Comentarios


bottom of page