top of page

Tegelpatronen verkennen: verhoog uw ontwerp met creatieve lay-outsAls het gaat om keramische tegels, zijn de opties eindeloos. Met een breed scala aan materialen, waaronder porseleinen tegels, verkrijgbaar bij TEGELPLUS, kunt u unieke en verbluffende ontwerpen maken voor uw vloeren en muren. Door interessante tegelpatronen op te nemen, zoals marmeren tegels, houten tegels, stenen tegels, bakstenen tegels, metrotegels en mozaïeken, u kunt uw ontwerp naar een hoger niveau tillen en uw ruimte transformeren. Laten we enkele populaire tegelpatronen verkennen en ontdekken hoe ze uw ontwerp kunnen verbeteren.


1. Vierkante tegelpatronen:

Vierkante tegels, waaronder die van TEGELPLUS, zijn een veelzijdige optie die een strakke en moderne uitstraling kan creëren. Door vierkante tegels in een rasterachtig patroon te plaatsen, bereikt u een klassieke esthetiek voor uw vloeren of muren. Deze lay-out werkt goed met verschillende tegeltypes, waardoor je kunt experimenteren met verschillende afwerkingen en kleuren.2. Diagonaal patroon:

Overweeg voor een unieke twist een diagonale tegelindeling. Door de tegels onder een hoek van 45 graden tegen de muren te plaatsen, creëer je een dynamisch en visueel aantrekkelijk ontwerp. Dit patroon, verkrijgbaar in keramische en porseleinen tegels van TEGELPLUS, voegt een gevoel van beweging en ruimtelijkheid toe aan uw ruimte. Het is vooral effectief in kleinere kamers, omdat het de illusie creëert van een groter gebied.


3. Bond / Brick Tile Pattern uitvoeren:

De lopende band, of baksteenpatroon, is een tijdloze keuze voor metrotegels. Door elke tegel uit te lijnen met het midden van de tegel eronder, kun je een klassieke en elegante look bereiken. TEGELPLUS biedt een verscheidenheid aan metrotegels in België, waardoor u een stijlvol en betaalbaar ontwerp kunt creëren. Of het nu gaat om backsplashes in de keuken of badkamerwanden, het patroon van de lopende band voegt een vleugje verfijning toe aan uw ruimte.4. Visgraatpatroon:

Het visgraatpatroon is een populaire keuze om visuele interesse toe te voegen aan vloeren of muren. Door rechthoekige tegels in een gespreid zigzagontwerp te plaatsen, kun je een boeiend patroon creëren dat lijkt op de botten van een haringvis. TEGELPLUS biedt een breed scala aan visgraattegels, waaronder marmeren uiterlijk, houten uiterlijk en stenen uiterlijk, zodat u de gewenste esthetiek voor uw ruimte kunt bereiken.


5. Chevron Pattern:

Voor een chique en stijlvolle look, overweeg het chevronpatroon. Deze lay-out heeft tegels die zijn gerangschikt in een naadloos zigzag ontwerp, wat een vleugje verfijning toevoegt aan elk gebied. TEGELPLUS biedt een verscheidenheid aan chevron tegels, waaronder keramische en porseleinen opties, die de visuele aantrekkingskracht van uw vloeren of muren kunnen versterken. Het chevron patroon is bijzonder populair voor het maken van brandpunten en het toevoegen van een moderne draai aan je ontwerp.
6. Basket Weave Tile Pattern:

Het mand weefpatroon biedt een klassieke en elegante uitstraling die textuur toevoegt aan uw vloeren of muren. Door afwisselend verticaal en horizontaal gesneden tegels te wisselen, kunt u een visueel aantrekkelijk dambord effect creëren. TEGELPLUS biedt een reeks mandweeftegels, waaronder marmeren en mozaïekopties, die een vleugje luxe aan uw ruimte kunnen toevoegen. Dit patroon is vooral geschikt voor kleinere kamers, omdat het een illusie van ruimte creëert.


7. Versailles ( Frans ) Patroon:

Het Versailles-patroon is een ingewikkelde en luxueuze optie die dimensionale straatstenen van verschillende grootte combineert. Met tegels verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 8 "x8", 8 "x16", 16 "x16" en 16 "x24", kunt u een boeiende lay-out maken met in elkaar grijpende vierkanten en rechthoeken. TEGELPLUS biedt een brede selectie tegels in België, waaronder tegels die geschikt zijn om het prachtige Versailles-patroon te bereiken. Deze lay-out is ideaal voor het toevoegen van een vleugje grootsheid aan uw vloeren of buitenruimtes.Door deze tegelpatronen in uw ontwerp op te nemen, kunt u een ruimte creëren die uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu de eenvoud van vierkante tegels, de elegantie van het visgraatpatroon of de luxe van de Versailles-indeling verkiest, TEGELPLUS biedt een breed scala aan keramische en porseleinen tegels die aan uw behoeften voldoen. Verken dus de mogelijkheden van marmeren tegels, tegels met houten looks, tegels met stenen looks, tegels met bakstenen looks, metrotegels en mozaïeken, en laat je creativiteit bloeien terwijl je je droomruimte ontwerpt. Met het juiste tegelpatroon kunt u uw ontwerp verhogen en van elke vloer of muur een prachtig meesterwerk maken.
Comments


bottom of page