top of page

TEGELPLUS' Milieuvriendelijke tegelkeuzesIn een tijd waarin ecologische duurzaamheid voorop staat, loopt TEGELPLUS voorop met zijn inzet voor milieuvriendelijke tegelkeuzes, met een focus op het verminderen van de impact op het milieu en het bevorderen van duurzame praktijken, biedt TEGELPLUS een reeks milieubewuste tegelopties waarmee klanten hun ruimtes kunnen verfraaien en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk kunnen minimaliseren. Laten we ons verdiepen in TEGELPLUS' toewijding aan duurzaamheid en onderzoek de milieuvriendelijke tegelkeuzes die ze bieden.


Gerecycleerde materialen:

TEGELPLUS geeft prioriteit aan het gebruik van gerecyclede materialen in hun tegelproductieproces Door gerecycled glas, porselein en keramische materialen in hun tegels op te nemen, vermindert TEGELPLUS de vraag naar nieuwe hulpbronnen en helpt het afval van stortplaatsen af te leiden. Deze gerecyclede materialen worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om te voldoen aan de hoge normen van TEGELPLUS voor kwaliteit en prestaties, waardoor wordt gegarandeerd dat milieuvriendelijkheid de duurzaamheid of esthetiek niet in gevaar brengt.Energie-efficiënte productie:

TEGELPLUS zet zich in voor energiezuinige fabricagepraktijken die het energieverbruik minimaliseren en de uitstoot van broeikasgassen verminderen, van investeren in energiezuinige apparatuur tot het optimaliseren van productieprocessen streeft TEGELPLUS ernaar om zijn ecologische voetafdruk in elke fase van de tegelproductie te minimaliseren Door hernieuwbare energiebronnen te gebruiken en energiebesparende technologieën te implementeren, wordt, TEGELPLUS zorgt ervoor dat zijn milieuvriendelijke tegelkeuzes bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst.


Waterbehoud:

Waterbehoud is een ander belangrijk aandachtsgebied voor de milieuvriendelijke tegelkeuzes van TEGELPLUS. Het bedrijf maakt gebruik van waterbesparende technieken en technologieën in zijn productiefaciliteiten om het waterverbruik en de productie van afvalwater te minimaliseren. TEGELPLUS investeert ook in waterrecycling- en hergebruiksystemen, waardoor wordt gegarandeerd dat kostbare watervoorraden gedurende het hele tegelproductieproces worden behouden en beschermd.Lage VOS-emissies:

TEGELPLUS geeft prioriteit aan de gezondheid en het welzijn van zijn klanten door tegels aan te bieden met een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS).VOS zijn schadelijke chemicaliën die vaak voorkomen in bouwmaterialen die kunnen afgassen en een negatieve invloed hebben op de luchtkwaliteit binnenshuis. Door te kiezen voor de milieuvriendelijke tegelkeuzes van TEGELPLUS kunnen klanten genieten van gemoedsrust in de wetenschap dat hun binnenomgeving vrij is van schadelijke verontreinigende stoffen.


Certificeringen en normen:

TEGELPLUS houdt zich aan strenge milieucertificeringen en - normen om de milieuvriendelijkheid van zijn tegelkeuzes te waarborgen De producten van het bedrijf zijn gecertificeerd door toonaangevende duurzaamheidsorganisaties en voldoen aan de industrienormen voor milieuprestaties en verantwoordelijkheid Door te kiezen voor de milieuvriendelijke tegelopties van TEGELPLUS kunnen klanten erop vertrouwen dat ze een verantwoorde keuze maken voor de planeet.Concluderend kan worden gesteld dat de toewijding van TEGELPLUS aan duurzaamheid verder reikt dan louter lippendienst; het is ingebakken in elk aspect van de activiteiten van het bedrijf. Door het gebruik van gerecyclede materialen, energie-efficiënte productiepraktijken, inspanningen voor waterbehoud, lage VOS-emissies en het naleven van milieucertificeringen en -normen, stelt TEGELPLUS de norm voor milieuvriendelijke tegelkeuzes die prioriteit geven aan zowel esthetiek als verantwoordelijkheid voor het milieu. Kies TEGELPLUS voor uw tegelbehoeften en sluit u aan bij de beweging naar een groenere, duurzamere toekomst.


Tegelplus, Tegel in België, trends van 2024, Tegels, Vloertegels, muurtegels, Tuintegels, Keuken Tegels, badkamertegels, Keramische tegels, Porseleinen tegels, Buiten tegels Goedkope Tegels in België, Luxe tegels,

Comments


bottom of page