top of page

Top 10 coolste badkamertegels die je onmiddellijk zou moeten kopen

1) Cementum : 60x120cm Grote Keramische Vloer- en Wandtegel


Cementum is zoals de naam al doet vermoeden een ontwerp op basis van beton. De grafiek op dit ontwerp is zo goed dat, indien goed geïnstalleerd, mensen niet in staat zullen zijn om het te onderscheiden van de werkelijke betonnen plaat. Cementum is verkrijgbaar in keramische tegels van 60x120 cm, maar we bieden de plinten en mozaïeken ook aan in de formaten 2" Square en 2" Hex.

Cementum is verkrijgbaar in de kleuren grijs, Bianco, beige, en taupe, en elk van hen zijn geschikt als per het thema van het interieur. Het heeft ook een decor met het snijwerk 3D getextureerde effect te gebruiken voor speciale muren samen met de basis tegel van de cementum serie.


2) Statuario Royal Bronze : 60x120cm Grote Keramische Vloer en Wandtegel


Statuario Royal Bronze is de coole nieuwe marmerlook trend met statuario marmerprint met bruingrijze aders en bronzen aders. De basis is ei-wit wat een zeer realistische uitstraling geeft aan het originele marmer. De tegel kan worden gebruikt in interieurs met zowel grijze als beige / bruine look, wat het een flexibiliteit en uniciteit geeft.


3) Gomed Blue : 60x120cm Grote Keramische Vloer en Wandtegel


Gomed Blue is een onyx look keramische tegel en de blauwe kleur in de onyx is gewoon pure magie! Het uiterlijk van de tegel geeft een wolk-achtige uitstraling aan de ruimte en de kleur is gewoon perfect om een serene en kalmte te geven aan de ruimte.


4) Nur : 60x60cm Gepolijste Keramische Vloer- en Wandtegel


Nur is waarschijnlijk het best verkochte design bij Tegelplus van de afgelopen twee jaar en dat is niet voor niets. Nur heeft een zuiver witte basis met de grijze aders in het statuario-design. De grijze kleur van de nerven is zo perfect dat hij onmiddellijk past bij de keramische tegels in betonlook, de Betonvloer of zelfs bij de nieuwste grijze trends in het interieur.


Nur is verkrijgbaar in meerdere formaten in vierkant en rechthoekig formaat, evenals de mozaïeken erin. Nur komt ook in meerdere afwerkingen zoals gepolijst, satijn en mat.


5) Mirage Black : 60x120cm Hoogglanzende Keramische Vloer en Wandtegel


Mirage Black is de sahara marmeren ontwerp en het is populair om de ruimte te verheffen voor zijn rijke en koninklijke uitstraling. De pure zwarte basis met de witte en goudgele aders in horizontale en verticale richting is bijna een synoniem voor de rijke uitstraling. Gebruik dit voor de badkamerwand of zelfs voor de achterwand van de ontvangstruimte van uw commerciële ruimte.


6) Aleut Pearl : 80x80cm Keramische vloer- en wandtegel


Aleut Pearl is de betonlook keramische tegel met een zeer realistische ups en downs van een echte betonvloer. De kleur van deze tegel is bruingrijs, waardoor het een geweldige combinatie vormt met de beige matte keramische tegel of zelfs een beige of gebroken witte onyx look gepolijste keramische tegel.


7) Granger : 60x60cm Gepolijste Keramische Vloer en Wandtegel


Granger is een variatie van de pulpis marmer, maar het koele ding over deze serie is dat granger wordt geleverd in de veelheid van kleuren zoals wit, grijs en donker antraciet kleur in gepolijste oppervlak in de keramische vloer en wand tegel.
8) Endless : 60x120cm Keramische vloer- en wandtegel


Endless is een andere betonlook keramische tegel, maar deze is zo uniform als het maar kan. Stel je een laag perfecte beton vloer voor met bijna geen ups en downs in het patroon. Endless is dat patroon met een overvloed aan kleuren om uit te kiezen!


9) Rome Grey : 10x30cm Metro Keramische Wandtegel


Rome Grey is de enige metro keramische wandtegel in deze lijst en wederom hebben wij voor deze tegel gekozen omdat u deze tegel kunt gebruiken als badkamer wandtegel samen met een van de witte marmer look vloertegels of grijze beton look vloertegels of zelfs de zwarte marmeren vloer keramische tegel. Rome grey wordt geleverd met een glas look en er zijn meer kleuren te kiezen in de Rome collectie zoals charcoal, wit en meer.


10) Verona Sky : 2" Hex Keramisch Mozaïek


Verona sky is een zeer subtiele onyx look keramische tegel die ook een bestseller is op de Europese markt sinds de laatste paar jaar. Onlangs hebben wij deze collectie gelanceerd met verschillende gesneden mozaïeken en de 2" Hex Keramische mozaïek van Verona Sky ziet er absoluut prachtig uit. Natuurlijk kunt u het alleen gebruiken of u kunt het combineren met de basistegels in 60x60cm of 60x120cm formaat.

Welke keramische tegel uit deze lijst vond u het mooist? Deel je gedachten in de comments.


Ook delen deze blog en video aan uw vrienden of familieleden die misschien geïnteresseerd zijn in het krijgen van een idee over het kiezen van de perfecte tegel voor hun nieuwe huis of huis renovatie.


Als u van deze video houdt en meer van dergelijke video's over de best verkopende ontwerpen in de ceramische tegel wilt bekijken, druk dan op de "like" knop en voor eindeloze ontwerpen opties in zowel de wandtegel en vloertegel, voel je vrij om me te bellen op +32 484 41 74 14 of bezoek onze showroom Tegelplus in dilsen stokkem, belgië.Comments


bottom of page