top of page

Transformeer uw ruimte met TEGELPLUS 'Charming Tile DesignsTEGELPLUS, uw go-to-tegelleverancier in Dilsen-Stokkem, nodigt u uit voor een designreis geïnspireerd op de tijdloze charme van kusthuisjes. Transformeer uw woonruimtes in oase van rust en ontspannen elegantie met onze prachtige tegelontwerpen die de essentie van kustleven vastleggen.


Omhelzen van esthetiek van Coastal Cottage:

Kusthuisjes staan synoniem voor een relaxte, luchtige sfeer die verfijning moeiteloos combineert met eenvoud. De kustgeïnspireerde tegelontwerpen van TEGELPLUS halen inspiratie uit de serene schoonheid van retraites aan zee en bieden een scala aan opties om uw ruimtes te voorzien van de esthetische kustplaats.1. Kustkleurenpalet:

Onze tegelontwerpen weerspiegelen de rustgevende tinten van het kustpalet — zachte blues, zanderige neutralen en knapperig wit. TEGELPLUS begrijpt het belang van kleur bij het bepalen van de toon voor een kustgeïnspireerde ruimte. Of u zich nu een oase aan het strand in uw badkamer voorstelt of een toevluchtsoord aan zee in uw keuken, onze tegels brengen de kalmerende kleuren van de kust naar uw huis.


2. Wood-Look Tiles:

Leg de warmte vast van verweerde huisjes aan het strand met TEGELPLUS 'houten tegels. Deze tegels repliceren niet alleen het authentieke uiterlijk van verouderd, teruggewonnen hout, maar bieden ook de duurzaamheid en het onderhoudsgemak dat het moderne leven vereist. Creëer een charmante, rustieke ambiance die naadloos integreert met de sfeer van het kusthuisje.3. Patronen en motieven aan zee:

De op cottage geïnspireerde ontwerpen van TEGELPLUS bevatten patronen en motieven die doen denken aan het leven aan zee. Denk aan delicate schelpen, zachte golven en nautische symbolen die een vleugje eigenzinnigheid aan je ruimtes toevoegen. Met deze tegels kunt u speelwanden, backsplashes of vloeren maken die een verhaal vertellen over zonovergoten kusten en eindeloze horizonten.


4. Metro tegels met een draai:

Verhoog de klassieke aantrekkingskracht van metrotegels met TEGELPLUS 'kustwending. Onze metrotegels bevatten subtiele kleurvariaties, onregelmatige randen en unieke texturen die de essentie van handgemaakt vakmanschap vastleggen. Dit voegt karakter en diepte toe aan je muren, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor het creëren van een kustgeïnspireerde achtergrond.5. Mozaïek magie:

Introduceer het kunstenaarschap van mozaïeken in uw ruimtes met TEGELPLUS 'door de kust geïnspireerde mozaïektegels. Deze ingewikkelde ontwerpen geven uw interieur een gevoel van vakmanschap en creativiteit. Of het nu wordt gebruikt als een rand, een accent of een op zichzelf staand kenmerk, onze mozaïektegels geven uw ruimtes de charme en het karakter van kusthuisjes.


6. Easy-Breezy Onderhoud:

TEGELPLUS begrijpt dat de charme van kustleven gepaard moet gaan met eenvoudig onderhoud. Onze op kusthuisjes geïnspireerde tegels zijn niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. Geniet van de schoonheid van het leven aan zee zonder zorgen, omdat onze tegels zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van het dagelijks leven.


Bezoek TEGELPLUS voor Coastal Cottage Chic:

Begin aan een kustontwerpavontuur door een bezoek te brengen aan onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem. Laat TEGELPLUS uw gids zijn bij het creëren van ruimtes die de charme en elegantie van kusthuisjes oproepen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte tegels om uw huis om te vormen tot een kusthaven. TEGELPLUS — waar cottage chic aan de kust voldoet aan tegel excellentie.


Tegelplus, Vloertegels, Muurtegels, tegels met marmerlook, tegels met steenlook, Tegels met baksteenlook, Goedkope tegels, Tegels in België, Tuintegels, Badkamertegels, Keuken Tegels, Tegels van 2 cm

コメント


bottom of page