top of page

Uw ultieme bestemming voor kwaliteitstegels als de Belgische groothandel en detailhandelaarTEGELPLUS onderscheidt zich met trots als de beste groothandel en detailhandelaar van keramische en porseleinen tegels in België en biedt een uitgebreide selectie die kwaliteit, stijl en innovatie combineert. Als een vertrouwde naam in Dilsen-Stokkem, dient TEGELPLUS als de ultieme bestemming voor zowel groothandels- als particuliere klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige tegels die de kwaliteitsnormen in de branche herdefiniëren.


Unrivaled Wholesale Selection:

TEGELPLUS is de voorkeurskeuze voor bedrijven en professionals in de tegelindustrie en dient als een betrouwbare groothandelspartner. Onze uitgebreide inventaris bevat een divers assortiment keramische en porseleinen tegels, zodat groothandels toegang hebben tot een breed scala aan opties om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van hun klantenkring. TEGELPLUS onderscheidt zich als een one-stop-bestemming voor groothandelskopers die op zoek zijn naar kwaliteit, variatie en concurrerende prijzen.Uitstekende winkelervaring:

Voor particuliere klanten met oog voor kwaliteit en een voorliefde voor uitzonderlijk design, is de winkelervaring van TEGELPLUS ongeëvenaard. Onze showroom in Dilsen-Stokkem is een toevluchtsoord voor diegenen die hun huizen willen transformeren met de beste keramische en porseleinen tegels. Van klassieke ontwerpen tot de nieuwste trends, onze winkelruimte is zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan verschillende smaken, zodat elke klant de perfecte tegeloplossing voor zijn project vindt.


Kwaliteitsborging bij elke stap:

TEGELPLUS plaatst een premie op kwaliteit bij elke stap van het tegelselectieproces. Van het inkopen van premium grondstoffen tot het gebruik van geavanceerde fabricagetechnieken, onze toewijding om excellentie te leveren is niet aflatend. Zowel groothandelaars als detailhandelaren kunnen vertrouwen op de kwaliteitsborging die is ingebed in elke keramische en porseleinen tegel die de naam TEGELPLUS draagt.Ongeëvenaarde klantenservice:

TEGELPLUS is trots op zijn klantgerichte aanpak. Ons deskundige en vriendelijke team is toegewijd aan het bieden van persoonlijke assistentie aan zowel groothandels- als retailklanten. Of u nu een aannemer bent met specifieke projectvereisten of een huiseigenaar die op zoek is naar de perfecte tegels voor een renovatie, TEGELPLUS is hier om u door onze uitgebreide selectie te leiden en uw tevredenheid te garanderen.


Bezoek TEGELPLUS vandaag:

Ontdek waarom TEGELPLUS wordt erkend als de beste groothandel en detailhandelaar van keramiek en porseleinen tegels in België door onze TILE-winkel in Dilsen-Stokkem te bezoeken. Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit, variëteit en klantenservice die TEGELPLUS onderscheidt in de tegelindustrie. Vertrouw erop dat TEGELPLUS uw partner is bij het transformeren van ruimtes met tegels die excellentie en verfijning belichamen. TEGELPLUS — waar groothandel en detailhandel samenkomen voor een tegelervaring als geen ander.


Tegelplus, Tegels, Tegels in België, Muurtegels, Vloertegels, Tuintegels, Marmer-llok-tegels, Tegels met steenlook, Tegels met baksteenlook, houtlook tegels, Tegels met onyx-look, Metro tegels, Mozaïek

Comments


bottom of page