top of page

Verbetering van ruime interieurs: het kiezen van de beste tegels voor grote gebieden met TEGELPLUS



Grote gebieden ontwerpen kan zowel spannend als uitdagend zijn. Als het gaat om vloeren en wandbekleding in grote ruimtes, speelt het selecteren van de juiste tegels een cruciale rol bij het creëren van een harmonieuze en visueel aantrekkelijke omgeving. TEGELPLUS, een prominente leverancier van hoogwaardige keramische en porseleinen tegels in België, biedt een breed scala aan opties, waaronder marmeren uiterlijk, houten uiterlijk, stenen look, bakstenen tegels, en mozaïektegels. In dit artikel verkennen we de beste tegelkeuzes om de impact van grote gebieden te vergroten en te maximaliseren, zodat elke centimeter elegantie en stijl uitstraalt met TEGELPLUS.


1. Uitgebreide schoonheid met grootformaat tegels


In ruime interieurs zijn grootformaat tegels de ultieme keuze om een naadloze en overzichtelijke look te creëren. TEGELPLUS biedt keramische tegels in grotere afmetingen, wat betekent dat er minder voeglijnen zijn en dat er een soepelere visuele stroom over de vloer of muren stroomt. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van het gebied, maar geeft ook een gevoel van openheid en grootsheid. Grootformaat tegels in marmeren look, houten look of stenen look zijn bijzonder effectief in het verheffen van grote ruimtes, wat een vleugje verfijning en luxe biedt.



2. Tijdloze elegantie met marmeren tegels


Marmeren tegels hebben een tijdloze aantrekkingskracht die grote gebieden prachtig aanvult. De ingewikkelde ader en natuurlijke kleuren van marmer creëren een gevoel van weelde en luxe. De marmeren tegels van TEGELPLUS bieden dezelfde elegantie en charme als natuurlijk marmer, maar met extra duurzaamheid en onderhoudsgemak. In grote gebieden zoals grootvoyers of uitgestrekte woonkamers maken marmeren tegels een gewaagde verklaring en zetten ze de toon voor een luxe en uitnodigende ruimte.


3. Warmte en natuurlijke charme met houten tegels


Voor grote gebieden die een vleugje warmte en natuurlijke charme vereisen, zijn houten tegels een uitstekende keuze. De houten tegels van TEGELPLUS bootsen de schoonheid van echt hout na, compleet met nerfpatronen en realistische texturen. Deze tegels zijn perfect voor open woonruimtes, omdat ze het gebied een gezellige sfeer geven die doet denken aan de omhelzing van de natuur. Of het nu in klassiek eiken, rustieke esdoorn of eigentijds grijs is, houtachtige tegels geven karakter en comfort aan uitgebreide interieurs.



4. Rustic Elegance met Stone-Look en Brick-Look Tiles


Om een rustieke maar verfijnde sfeer in grote gebieden te brengen, overweeg dan TEGELPLUS 'stenen look en bakstenen tegels. Steenachtige tegels vangen de essentie van natuurstenen zoals travertijn en leisteen, terwijl bakstenen tegels de charme van zichtbare bakstenen muren nabootsen. Deze tegels voegen textuur en diepte toe aan grote ruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor muren of accentgebieden. De aardse tinten en de ruige aantrekkingskracht van stenen en bakstenen tegels creëren een gastvrije en tijdloze sfeer.


5. Eenvoud en schone lijnen met metrotegels


In grote gebieden die eenvoud en strakke lijnen vereisen, zijn metrotegels een goede optie. TEGELPLUS biedt een verscheidenheid aan metrotegels in verschillende kleuren en afwerkingen. Of het nu in klassieke witte of gedurfde tinten is, metrotegels bieden een scherpe en eigentijdse achtergrond voor uitgestrekte keukens, badkamers en woonruimtes. De veelzijdigheid van metrotegels zorgt voor creatieve arrangementen, wat subtiele visuele interesse aan het gebied toevoegt.



6. Artistiek bloeiend met mozaïektegels


Voor degenen die op grote gebieden een opvallend artistiek statement willen maken, zijn mozaïektegels de juiste keuze. De mozaïektegels van TEGELPLUS bieden een overvloed aan ontwerpopties, van ingewikkelde patronen tot boeiende kleurenmengsels. Of het nu gaat om een speelmuur of een accentgebied, mozaïektegels worden een brandpunt en voegen persoonlijkheid en flair toe aan uitgestrekte ruimtes.


TEGELPLUS: Grote gebieden met uitzonderlijke tegels in België verhogen


Dankzij de toewijding van TEGELPLUS aan kwaliteit en innovatie kunnen klanten in België hun grote ruimtes transformeren in boeiende havens. Of het nu gaat om de tijdloze elegantie van marmeren tegels, de natuurlijke charme van houten tegels, de rustieke aantrekkingskracht van stenen en bakstenen tegels, de eenvoud van metrotegels, of de artistieke bloei van mozaïektegels, TEGELPLUS heeft de perfecte tegelopties voor elke ontwerpvisie.


Door zorgvuldig de beste tegels voor grote gebieden te selecteren, kunnen klanten een prachtig interieur creëren dat elegantie, stijl en een gastvrije ambiance uitstraalt. Met TEGELPLUS zijn ruime omgevingen niet langer een uitdaging, maar een kans om de ware schoonheid en het potentieel van keramische en porseleinen tegels te laten zien.



bottom of page