top of page

Verhoog uw kantoorruimte: kies de perfecte tegels met TEGELPLUS



Het ontwerp en de ambiance van een kantoorruimte spelen een cruciale rol bij het bevorderen van productiviteit, creativiteit en een positieve werkomgeving. Het selecteren van de perfecte tegels voor uw kantoor is essentieel om een professionele en gastvrije ruimte te creëren die een blijvende indruk achterlaat bij zowel werknemers als klanten. TEGELPLUS, een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige keramische en porseleinen tegels in België, biedt een uitgebreid scala aan opties, waaronder marmeren uiterlijk, houten uiterlijk, stenen look, bakstenen tegels, en mozaïektegels. In dit artikel begeleiden wij u bij het kiezen van de ideale tegels om uw kantoorruimte met TEGELPLUS te verbeteren.


Stap 1: Overweeg de Office Aesthetic


De designesthetiek van uw kantoor zet de toon voor de hele ruimte. Als je op zoek bent naar een eigentijdse en verfijnde look, bieden marmeren tegels een vleugje elegantie. Voor een warme en uitnodigende ambiance geven tegels met houten looks een gevoel van natuurlijke charme. Steenachtige tegels kunnen een vleugje aardse sereniteit toevoegen, terwijl bakstenen tegels een rustieke en industriële sfeer oproepen. Beoordeel de ontwerpvisie van uw kantoor om de perfecte tegelstijl te identificeren die bij uw algemene thema past.



Stap 2: Focus op duurzaamheid


Kantoorruimten ervaren zwaar voetverkeer, waardoor duurzaamheid een topprioriteit wordt. TEGELPLUS biedt keramische en porseleinen tegels die zeer veerkrachtig zijn en bestand zijn tegen de eisen van een bruisende kantooromgeving. Deze tegels zijn krasbestendig, vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken, zodat ze zelfs in drukke gebieden hun ongerepte uiterlijk behouden.


Stap 3: Omarm functionaliteit


Overweeg de functionaliteit van de kantoorruimtes bij het kiezen van tegels. Voor ontvangstruimten of wachtkamers stralen marmeren tegels professionaliteit en verfijning uit. Houten tegels geven een vleugje warmte en comfort aan privékantoren en vergaderzalen. Stenen tegels werken goed in gangen en gemeenschappelijke ruimtes, wat een gevoel van sereniteit geeft. Metro tegels in neutrale kleuren bieden een veelzijdige achtergrond voor verschillende kantoorruimtes.



Stap 4: Optimaliseer de ruimte met kleur


De kleur van de tegels speelt een belangrijke rol in de waargenomen grootte en sfeer van het kantoor. Lichtgekleurde tegels, zoals neutrale grijzen, zacht wit en beige, kunnen een klein kantoor ruimer en luchtiger laten lijken. Voor grotere kantoren kunnen gedurfde en donkere kleuren diepte toevoegen en een gevoel van intimiteit creëren. Met het assortiment tegelkleuren van TEGELPLUS kunt u uw kantoorruimte optimaliseren voor uw gewenste ambiance.


Stap 5: Focus op budget


TEGELPLUS biedt een verscheidenheid aan tegels, waaronder betaalbare opties die geen afbreuk doen aan kwaliteit of stijl. Overweeg uw budget terwijl u de verschillende tegelkeuzes verkent. Goedkope tegels van TEGELPLUS bieden een kosteneffectieve oplossing om uw kantoorruimte te verbeteren zonder uw financiële beperkingen te overschrijden.



Stap 6: Verbeter met mozaïektegels


Mozaïektegels kunnen dienen als artistieke accenten in uw kantoorruimte. De mozaïektegels van TEGELPLUS bieden verschillende patronen en kleuren, waardoor u creatieve accenten kunt toevoegen aan muren, backsplashes of decoratieve randen. Het integreren van mozaïektegels kan uw kantoor een unieke persoonlijkheid geven en de algehele esthetiek versterken.


Stap 7: Zoek deskundig advies


Het kiezen van de perfecte tegels voor uw kantoor is een belangrijke beslissing die zorgvuldig moet worden overwogen. Het zoeken naar deskundig advies van de deskundige medewerkers van TEGELPLUS kan van onschatbare waarde zijn. Ze kunnen u door het selectieproces leiden, rekening houdend met het ontwerpthema, de functionele behoeften en de budgetbeperkingen van uw kantoor om de ideale tegels te vinden die uw werkruimte verhogen.



Met het brede assortiment keramische en porseleinen tegels van TEGELPLUS wordt het verhogen van uw kantoorruimte een aangenaam en naadloos proces. Door de esthetiek van uw kantoor te beschouwen, u te concentreren op duurzaamheid en functionaliteit, de ruimte met kleur te optimaliseren en binnen uw budget te blijven, kunt u een professionele en gastvrije omgeving creëren voor uw werknemers en klanten. Met TEGELPLUS zijn de perfecte tegels in België binnen handbereik, waardoor u een kantoorruimte kunt creëren die productiviteit inspireert en een blijvende indruk achterlaat.


Vloertegels, keramische tegels, porseleinen tegels, Tegel Plus, België, houtlook tegels, marmeren look tegels, onyx-look tegels stenen look tegels, metro tegels, Mozaïek

bottom of page