top of page

Verkenning van de veelzijdigheid van keramische en porseleinen tegels: een blik op het brede scala aAls het gaat om het transformeren van uw woonruimtes, spelen tegels een belangrijke rol bij het toevoegen van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. TEGELPLUS, een gerenommeerde tegelleverancier, biedt een uitgebreide selectie van keramische en porseleinen tegels die voldoen aan diverse ontwerpvoorkeuren. Of u nu op zoek bent naar betaalbare tegels, marmeren tegels, tegels met houten looks, tegels met stenen looks, tegels met bakstenen looks, metrotegels of mozaïekopties, TEGELPLUS heeft u gedekt. Met hun hoogwaardige producten zorgt TEGELPLUS ervoor dat u verbluffende ruimtes kunt creëren die uw persoonlijke smaak en stijl weerspiegelen.


Keramische en porseleinen tegels staan bekend om hun veelzijdigheid, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende toepassingen, waaronder vloeren, muren, backsplashes en meer. TEGELPLUS begrijpt het belang van het aanbieden van een breed scala aan opties voor elk project- en ontwerpconcept.Voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare maar stijlvolle tegeloplossingen, biedt TEGELPLUS een selectie van keramische tegels die voldoen aan zowel budget- als ontwerpvereisten. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen, zodat u de perfecte match voor uw project kunt vinden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.


Marmeren tegels zijn een populaire keuze om elke ruimte een vleugje luxe en elegantie toe te voegen. TEGELPLUS biedt een prachtig assortiment marmeren tegels die de natuurlijke schoonheid van marmer nabootsen, compleet met aderpatronen en een gepolijste afwerking. Deze tegels brengen verfijning en tijdloze charme in elke kamer, of het nu gaat om een badkamer, keuken of woonkamer.


Houtachtige tegels zijn een uitstekend alternatief voor echte houten vloeren en bieden de warmte en schoonheid van hout met de duurzaamheid en het gemakkelijke onderhoud van keramiek of porselein. De houten tegels van TEGELPLUS vangen de essentie van natuurlijk hout op en bieden een reeks kleuren, korrels en texturen die bij elke ontwerpvoorkeur passen. Of je nu de klassieke aantrekkingskracht van eiken, de rustieke charme van teruggewonnen hout of de strakke elegantie van mahonie verkiest, TEGELPLUS heeft de perfecte houten tegels om je ruimte te verheffen.Steenachtige tegels zijn perfect voor diegenen die de natuurlijke schoonheid en aardse aantrekkingskracht van steen wensen, maar de bruikbaarheid van keramiek of porselein verkiezen. TEGELPLUS biedt een indrukwekkende collectie tegels met stenen looks die de textuur, kleurvariaties en patronen in natuursteen repliceren. Van de ruige allure van leisteen tot de tijdloze elegantie van travertijn, je kunt de gewenste esthetiek bereiken zonder de onderhoudsvereisten van echte steen.


Brick-look tegels zorgen voor een rustieke en industriële charme en voegen karakter en textuur toe aan elke ruimte. De bakstenen tegels van TEGELPLUS zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, waardoor u een unieke en visueel aantrekkelijke speelwand, open haardomlijsting of backsplash kunt creëren. Door de veelzijdigheid van bakstenen tegels kunt u verschillende lay-outs en patronen verkennen, van traditionele horizontale stapels tot visgraat- of mandweefontwerpen.Metro tegels zijn een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt. Deze rechthoekige tegels, die doen denken aan de iconische metrostations in New York City, bieden een strakke en tijdloze uitstraling. TEGELPLUS biedt een reeks metrotegels in verschillende maten en kleuren, waardoor u een strakke en verfijnde esthetiek kunt bereiken in uw keuken, badkamer of andere ruimte.


Mozaïektegels zijn perfect voor het toevoegen van ingewikkelde patronen en visuele interesse aan uw ontwerp. TEGELPLUS biedt een verscheidenheid aan mozaïekopties, waardoor u prachtige backsplashes, muren of decoratieve accenten kunt maken. Van glas en keramiek tot porselein en natuursteen, de mozaïek selectie bij TEGELPLUS biedt eindeloze creatieve mogelijkheden.In België heeft TEGELPLUS zich gevestigd als een vertrouwde leverancier van hoogwaardige tegels, waardoor klanten toegang hebben tot een breed scala aan opties die aan hun specifieke behoeften voldoen. Met de toewijding van TEGELPLUS aan excellentie, kunt u erop vertrouwen dat hun tegels voldoen aan de hoogste kwaliteits- en vakmanschapsnormen.


Of u nu een huiseigenaar, ontwerper of aannemer bent, TEGELPLUS is uw bestemming voor keramische en porseleinen tegels. Hun uitgebreide productassortiment, waaronder marmeren uiterlijk, houten uiterlijk, stenen uiterlijk, bakstenen uiterlijk, metrotegels en mozaïeken, zorgt ervoor dat u de perfecte tegels kunt vinden om uw ontwerpvisie tot leven te brengen. Met TEGELPLUS creëer je verbluffende en duurzame ruimtes die je unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen.Comments


bottom of page