top of page

Waarom 60x120cm keramische tegels de beste keuze is voor de vloer van uw droomhuis

Tegelplus heeft een uitgebreid assortiment keramische tegels in verschillende vormen, maten, looks en oppervlakte toepassingen. We deelden de lijst van ons assortiment in een eerder artikel en hier is de link daarvoor.
Er is echter altijd een vraag in de geest van een koper om de beste maat voor uw tegel te selecteren. Er zijn meerdere factoren om te tellen voordat u die beslissing neemt en hier is de link voor de gids voor dat onderwerp. Als een van onze klanten online of in de showroom ons echter vraagt ​​wat onze 'go-to'-maat is die ideaal past bij het grootste deel van de binnenruimte, dan zou die maat de geglazuurde keramische tegel van 60 x 120 cm zijn.


In dit artikel bespreken we dat keramische tegels van 60x120cm de beste keuze zijn voor de vloer van uw droomhuis.


1. Grootste scala aan oppervlaktestructuren en toepassingen


60x120cm is momenteel de laatste jaren het populaire formaat voor ontwerpers, projecten en tegelfabrikanten. De reden daarvoor is vooral te danken aan de toenemende populariteit van de laatste tijd bij de klant.


Dat is de reden dat de meeste fabrikanten van keramische tegels 60x120cm keramische vloertegels in hun collectie hebben en dat ze een breed scala aan opties hebben, niet alleen in termen van niet alleen de ontwerpen en kleur, maar ook de oppervlaktestructuren en toepassingen.

Met oppervlaktestructuren bedoelen we de gepolijste, hardmatte, satin matte, mat met structuur, lappato, suiker, hoogglans, 3e structuur snijwerk, metallic en glans toepassingen. Mat met structuur heeft verschillende texturen zoals beton stijl, natuursteenstijl, houtstijl, leisteenstijl en zelfs de geometrische stijl zoals de effen lijnen en golvende lijnen. Nu is dit allemaal gebruikelijk in andere maten, zoals 60x60cm en 80x80cm, maar de hoeveelheid keuze die je kunt krijgen in de 60x120cm is maximaal en het groeit de laatste tijd alleen maar.2. Perfect formaat voor kamers van elke grootte en ruimte


Het beste van het rechthoekige formaat zoals 60x120cm is dat het zowel in de kleine kamer als in de grote kamer kan worden gebruikt. Het goede aan het formaat 60x120cm is dat het in de smalle ruimte kan worden gebruikt door de lange zijde van de tegel evenwijdig aan de smalle muur te leggen.

Het kan echter ook de onregelmatigheden van de kamer vormen (de kamers waar de hoeken niet haaks op elkaar staan) maskeren door de tegels diagonaal over de kamer te leggen.3. Makkelijker te matchen met andere versieringen


Een ander voordeel van het formaat 60x120cm is dat de eindafwerkingen, zoals plinten, kunnen worden gedaan met de langere uiteinden, waardoor er minder voegen lijnen zijn en de binnenruimte er professioneler en moderner uitziet.


Ook kan het grootste deel van de trede en het stootbord uit de 60x120cm worden gesneden door de trede tegel van 30x120cm en het stootbord van 17,5 of 20x120cm te produceren. Deze geven de ruimte een bijpassende look of u kunt de kleur coördineren door te kiezen voor een lichtere of donkerdere tint van hetzelfde ontwerp dat voor de hele vloer wordt gebruikt.

60x120cm kan ook in de 20x120cm en 30x120cm of andere maten worden gesneden en het leggen kan worden gedaan met een mix van dezelfde tegel om een ​​unieke en designer look aan de kamer te gevenLaat het ons weten als je dit artikel leuk vond en in de toekomst meer van dergelijke artikelen wilt ontvangen in het commentaar gedeelte.


Als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze collectie keramische wandtegels en keramische vloertegels wilt bekijken, bezoek dan onze website op www.tegelplus.be of bezoek onze showroom op IQ Parklaan 54, 3650 Dilsen-Stokkem, België of geef ons een telefoontje naar +32 484 41 74 14.
bottom of page