top of page

Waarom kiezen voor 2 cm terras tegels voor de buitenruimtes en tuinen

Er zijn veel materialen om uit te kiezen voor uw volgende terrastuin vloer, zoals keramische tegels, steengroeve tegels, travertijn marmer, graniet, leisteen, kalksteen, speksteen, zandsteen, PVC- of vinyltegels, beton, rubber, enz. maar in dit artikel, we zullen u een idee geven van waarom en waar u de keramische terrastegel van 2 cm voor uw buitenruimtes en tuinen kunt gebruiken.Bij het kiezen van het juiste materiaal voor de vloer van de buitenruimte moet u rekening houden met factoren zoals sterkte, prijsfactor, ontwerpen, anti slip weerstand, blootstelling aan licht en weersomstandigheden.


De voordelen van de keramische terrastegel van 2 cm zijn als volgt:


1. Belastingsweerstand: 2 cm Keramische terrastegel kan het gewicht van zware voertuigen zoals vorkheftrucks, kranen, zware vrachtwagens enz. redelijk comfortabel weerstaan.


2. Weerbestendig: 2cm Keramische terrastegel heeft een gemiddelde levensduur van 40 jaar.


3. Anti Slip Eigenschap: 2 cm Keramische terrastegel wordt geleverd met de R11-classificatie, wat een universeel geaccepteerde standaard is voor de anti slip certificering voor gebruik in zowel droge als natte omstandigheden. Speciale collectie keramische tegels bestaat ook uit een antislipwaarde tot R13.4. Herbruikbaar: keramische terrastegel van 2 cm kan worden geïnstalleerd door op het gras-, zand- en verhoogde installatievloer systeem te leggen. Deze methoden maken de keramische terrastegel van 2 cm ook herbruikbaar of in de toekomst naar een andere ruimte verplaatst.


5. Milieuvriendelijk: keramische terrastegels van 2 cm zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ook als de levensduur van de keramische tegel voorbij is, is deze door zijn chemisch inerte eigenschap niet schadelijk voor het milieu.


6. Weerstand tegen vuur, water, chemicaliën, vorst, weer


7. Coördinatie tussen buiten- en binnenruimte:
Alle keramische terrastegels van 2 cm komen ook met de bijpassende binnentegel met hetzelfde ontwerp en dezelfde kleur, maar met iets minder antislipwaarde volgens de normen voor de binnenruimte.


Nu je hebt geleerd waarom je keramische terrastegels van 2 cm voor je buitenruimte zou moeten kiezen, gaan we eens kijken naar enkele van de plaatsen in detail waar je ze voor de vloer kunt gebruiken.


1. Parkeergarages: perfect door hoog draagvermogen.


2. Tuinruimte: Perfect vanwege de antislip eigenschappen en het ontwerp gamma met verschillende opties in natuursteen, cementlook en houtlook.


3. Rondom het zwembad: Nogmaals, vanwege de antislip-eigenschappen is het perfect materiaal om rond de zwembaden te gebruiken. Ook de speciale eindstukken zijn verkrijgbaar met inkepingen en vormen om het overtollige water vanaf de randen van het zwembad te laten binnendringen.


4. Openbare ruimtes en paden buiten


Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en als je in de toekomst meer van dergelijke artikelen wilt ontvangen, laat het ons dan weten en deel je mening in de reacties.


Deel deze blog en video ook met je vrienden of familieleden die misschien een idee willen krijgen over het kiezen van de perfecte tegel voor hun nieuwe huis of huisrenovatie.


Als je deze leuk vindt en meer van dergelijke video's wilt zien over de bestverkochte ontwerpen in de keramische tegel, druk dan op de like-knop en voor eindeloze ontwerpopties in zowel de wandtegel als de vloertegel, bel me dan gerust op +32 484 41 74 14 of bezoek onze showroom Tegelplus te dilsen stokkem, belgië.
Σχόλια


bottom of page