top of page

Welke kleuren zijn het beste voor vloertegel?

Kleuren spelen een vitale rol in uw huis. Men moet de tegel kiezen op basis van het project ontwerp

Als uw ruimte klein is en u wilt een illusie van het hebben van een grotere ruimte te geven moet je gaan voor lichtere kleuren en heldere kleuren. Kleuren zoals Wit, Beige, Grijs, enz. Dit soort kleuren en tinten geven een helderdere uitstraling aan uw huis en geeft de illusie van een grotere ruimte. Met behulp van dergelijke kleuren in uw kamer met bijpassende muren geeft je openheid en zuiverheid en zonnige vibes

Nu degenen die een sterke persoonlijkheid te kiezen voor de donkere kleuren zoals taupe, bruin en zwart dergelijke kleuren zien er geweldig uit wanneer ze zijn geïnstalleerd en weerspiegelen dat het het teken van macht, sterke en gedurfde persoonlijkheid en donkere kleuren kan eigenlijk maken uw kamer er warm en klein maar toch stijlvol. U kunt gebruik maken van verlichting als uw macht tijdens het gebruik van donkere kleuren, Verlichting speelt een centrale rol in het spelen met ruimtes, wanneer u donkere kleuren te gebruiken voor uw vloer en lichte kleur voor je muur het ziet er ruim en stijlvol, en als u ervoor kiest om uw ruimte te verlichten door Franse ramen zal het zijn als de kers op de taart.


Laten we beginnen met een paar van de beste en meest trending kleuren voor de vloertegels van 2022 :


1. Witte Keramische Vloertegel


De meest voorkomende vloer kleur zou wit zijn, dankzij de absoluut prachtige witte marmer opties die beschikbaar zijn in de wereld voor leeftijden. De meest populaire witte marmers zijn statuario, calacatta, Carrara, en dolomiet marmer.

Hetzelfde geldt voor de keramische vloertegel met dezelfde witte keramische vloertegel. Zij zijn wijd beschikbaar in de alle populaire grootte zoals 60x60cm, 60x120cm, 80x80cm en porseleinplaten. Ook, zijn de witte ceramische vloertegel gepolijst, matte en satijn eindigt.


Witte kleuren keramische tegel ook verkrijgbaar in de beton kijken, hout kijken en natuursteen kijken die steeds populair door elke dag.


2. Grijze Keramische Vloertegel


De grijze kleur is vooral populair in de betonlook. Tegelplus heeft een breed assortiment in de grijze betonlook keramische vloertegel. Met de populariteit van de minimale en chique look, kiezen de meeste interieurs voor een effen witte muur of grijze muur en de grijze betonlook of grijze natuurlijke marmerlook keramische vloertegel in mat oppervlak past perfect bij die interieurtrend.

De grijze kleur keramische vloertegel gaat goed met de witte muurtegel of zelfs de zwarte marmeren muurtegel die de andere twee populaire kleuren voor de muur tegelbekleding zijn.


De grijze terrazzo-kijk keramische vloertegel is een andere trending blik en de terrazzo-kijktegels zijn beschikbaar in verscheidenheden van de formaten en de vormen zoals chevron en hexagons.3. Beige Keramische Vloertegel


Beige is een klassieke keuze sinds de romeinse en byzantijnse keizerrijken. De populaire beige marmers heeft tot crema marfil, botticino en dyna marmer gevonden in de Europa. Beige kleur geeft een rustige uitstraling aan de sfeer echter als de kleur is niet perfect dan kan het heel vet en sterk.

Beige kleur marmer kijken keramische vloer tegel is steeds minder populair in Europa, maar het is nog steeds populair in de Golf markt. Echter in de Europa van het beton kijken keramische vloer tegel in de crème en beige kleur is steeds echt populair voor zijn subtiele en klassieke uitstraling.4. Zwarte Keramische Vloertegel


Zwart marmer is de meest koninklijke keuze vanwege zijn sterke en krachtige uitstraling in het interieur ruimtes. Zwart marmer zoals nero marquina, sahara zwart en portoro zwart marmer is echt populair in de high-end plaatsen zoals hotels, luchthavens en restaurants.


Zwart marmer wordt voornamelijk gebruikt in de receptie ruimtes of bar tegen de muur bekleding als gevolg van vorstelijke uitstraling. Zwart marmer keramische vloer in platen maten zoals 80x160cm, 60x120cm, 120x120cm en 120x240cm zijn steeds vrij populair in de vloeren industrie op dit moment.

Zuivere zwarte keramische vloertegel is ook heel populair en traditioneel, maar het is vrij zeldzaam om tegenwoordig te vinden of als je dan vindt het is hoog geprijsd en gemiddelde kwaliteit. Echter, bij tegelplus hebben we een gecureerde serie van pure super zwart in verschillende formaten en ook in de mozaïeken, zoals vierkant, zeshoek, bsketweave mozaïeken en nog veel meer.


De zwarte ceramische vloertegel is beschikbaar in de natuursteen kijkt zoals belgium steen, leisteen zwarte en pietra marmeren blik die beschikbaar in zowel rustieke afwerking als 3d geweven gebeeldhouwde afwerking zijn.5. Blauwe Keramische Vloertegel


Blauw is onze laatste maar niet de minste aanbeveling voor uw huis of kantoor vloeren. Blauw is relatief minder populair dan andere kleuren op deze lijst en onze normale keuze op de 5e positie zou de klassieke bruine kleur especially te wijten aan de het hout kijkt keramische tegel zijn maar het hout kijkt keramische tegels worden steeds populairder in lichtere tinten van beige, grijs en wit.


Blauw is steeds in de trend als gevolg van het zware gebruik en de waardering door interieur ontwerpers over de hele wereld. Blauwe kleur adering in de witte marmer zoals calacatta, statuario of zelfs carrara wordt steeds gevraagd rond de tegel tellers over de hele wereld.

België is een pionier in de natuursteen vanwege zijn prachtige blauwe steen ook wel bekend als België steen met donker blauwe kleuren tinten en witte wolk-achtige formaties. De blauwe Belgische steen is zeer populair als de openlucht 2cm ceramische straattegel of terrastegels. De bijpassende blauwe Belgische steen is ook populair voor binnentoepassingen en beide tegels in verschillende uitvoeringen zijn verkrijgbaar bij tegelplus.Welke keramische tegel uit deze lijst vond u het mooist? Deel je gedachten in de comments.


Deel ook deze blog en video aan uw vrienden of familieleden die misschien geïnteresseerd zijn in het krijgen van een idee over het kiezen van de perfecte tegel voor hun nieuwe huis of huis renovatie.


Als u van deze video houdt en meer van dergelijke video's over de best verkopende ontwerpen in de ceramische tegel wilt bekijken, druk dan op de "like" knop en voor eindeloze ontwerpen opties in zowel de wandtegel en vloertegel, voel je vrij om me te bellen op +32 484 41 74 14 of bezoek onze showroom Tegelplus in dilsen stokkem, belgië.
Комментарии


bottom of page