top of page

Een wereld van stijl onder de voeten: ontwerptrends die de keramische en porseleinen tegelmarkt in België en Europa vormgeven
De wereld van keramische en porseleinen tegels evolueert voortdurend, weerspiegelt de huidige ontwerptrends en verlegt de grenzen van esthetiek en functionaliteit. Hier in België en in heel Europa omarmen huiseigenaren en ontwerpers een verscheidenheid aan opwindende trends en transformeren ze hun ruimtes met de veelzijdigheid en schoonheid van tegels.


Tegelplus, de toonaangevende en vertrouwde groothandel en detailhandelaar in keramische en porseleinen tegels in Dilsen-Stokkem, België, houdt de vinger aan de pols van deze trends. Wij bieden een samengestelde selectie tegels die aan elke ontwerpvoorkeur voldoen, zodat u de perfecte stukken vindt om uw visie tot leven te brengen.Laten we enkele van de populairste ontwerptrends onderzoeken die van invloed zijn op de tegelmarkt:

inimalistische elegantie: Schone lijnen, neutrale tinten en grootformaattegels bepalen de minimalistische esthetiek. Deze trend creëert een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit, perfect voor modern leven. Tegelplus heeft een breed scala aan grootformaat tegels in kalmerende neutrale kleuren, ideaal om deze tijdloze look te bereiken.


etgedrukte patronen en texturen: Voor degenen die op zoek zijn naar een statement-stuk winnen tegels met geometrische patronen, ingewikkelde mozaïeken en unieke texturen aan populariteit. Deze tegels voegen visuele interesse en persoonlijkheid toe aan een ruimte. Ontdek de uitgebreide collectie tegels met patronen en texturen van Tegelplus om opties te ontdekken die uw ruimte zullen laten opvallen.e aantrekkingskracht van natuurlijke materialen: De schoonheid van natuurlijke materialen zoals marmer, hout en steen blijft het tegelontwerp inspireren. Geavanceerde digitale printtechnieken maken verbluffend realistische replicaties mogelijk en bieden de esthetische warmte van natuurlijke materialen met de praktische voordelen van porseleinen tegels. Tegelplus biedt een uitgebreide selectie marmerlook-, houtlook- en steenlooktegels, waardoor u de gewenste natuurlijke esthetiek kunt bereiken zonder concessies te doen aan de functionaliteit.


ringing the Outdoors In: Het verlangen om verbinding te maken met de natuur wordt weerspiegeld in de groeiende vraag naar tegels die natuurlijke elementen zoals kiezelstenen, leisteen en beton nabootsen. Deze tegels creëren een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor een gevoel van verbinding met de natuurlijke wereld wordt bevorderd. Tegelplus biedt een verscheidenheid aan buiten- en tuintegels die natuurlijke materialen nabootsen, waardoor u uw woonruimte kunt uitbreiden en het buitenleven kunt omarmen.e blijvende aantrekkingskracht van metrotegels: Metrotegels, een klassiek designelement, blijven een populaire keuze voor keukens, badkamers en achterwanden. Dankzij hun tijdloze elegantie en veelzijdigheid kunnen ze naadloos opgaan in verschillende ontwerpstijlen. Tegelplus biedt een breed scala aan metrotegels in verschillende kleuren en afwerkingen, passend bij uw smaak en als aanvulling op uw algemene ontwerpschema.


Tegelplus: Uw partner in stijlvolle tegeloplossingen

Bij Tegelplus begrijpen we dat het belangrijk is om de trends voor te blijven. Wij bieden een gevarieerde selectie keramische en porseleinen tegels die de nieuwste ontwerpbewegingen omvatten. Of u nu verlangt naar minimalistische eenvoud, gedurfde patronen of de tijdloze elegantie van natuurlijke materialen, wij hebben de perfecte tegels om uw ruimte te vergroten.


Bezoek onze showroom in Dilsen-Stokkem, blader door onze uitgebreide online catalogus samengesteld met de nieuwste trends in gedachten, of overleg met ons deskundige personeel om te ontdekken hoe de meest stijlvolle tegels uw droomhuis in werkelijkheid kunnen transformeren.
3 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page