top of page

Van blauwdruk tot prachtige ruimte: hoe ontwerptrends de opkomst van keramische en porseleinen tegels in België en Europa stimuleren
De werelden van architectuur en interieurontwerp evolueren voortdurend en hun trends hebben rechtstreeks invloed op de materialen die we kiezen voor onze woonruimtes. Keramische en porseleinen tegels, met hun inherente veelzijdigheid en functionaliteit, lopen voorop in deze opwindende synergie. Hier in België, en in heel Europa, stimuleren architecturale en designtrends de vraag naar deze prachtige en praktische tegels op innovatieve manieren.


Tegelplus, de toonaangevende en vertrouwde groothandel en detailhandelaar in keramische en porseleinen tegels in Dilsen-Stokkem, België, blijft op deze trends afgestemd. Wij bieden een samengestelde selectie tegels die tegemoetkomen aan de nieuwste ontwerpbewegingen, zodat u de perfecte oplossing vindt om uw ruimte te vergroten.Ontwerptrends die de tegelindustrie vormgeven:


pen-Plan Wonen: Moderne woonruimtes omarmen open plattegronden, waardoor een naadloze stroom tussen gebieden ontstaat. Grootformaat tegels zijn ideaal voor deze open ruimtes en bieden een gevoel van continuïteit en visuele uitgestrektheid. Tegelplus heeft een breed scala aan grootformaat tegels in verschillende stijlen en afwerkingen, perfect voor het creëren van een samenhangende look in uw open huis.


iofiel ontwerp: De integratie van de natuur in gebouwde omgevingen is een groeiende trend. Dit vertaalt zich in de vraag naar tegels die natuurlijke elementen zoals hout, steen en kiezelstenen nabootsen. Porseleinen tegels met verbluffende digitale replicaties bieden de schoonheid van natuurlijke materialen met de bruikbaarheid en duurzaamheid van tegels. Tegelplus biedt een uitgebreide selectie tegels met houtlook, steenlook en kiezeleffect, waardoor u biofiele ontwerpprincipes kunt omarmen zonder concessies te doen aan de functionaliteit.uurzame architectuur: Milieubewustzijn beïnvloedt steeds meer ontwerpkeuzes. Duurzame materialen en praktijken winnen aan populariteit. Keramische en porseleinen tegels, bekend om hun lange levensduur en lage onderhoudsvereisten, sluiten perfect aan bij deze principes. Bovendien dragen tegels geproduceerd met gerecyclede materialen bij aan een circulaire economie. Tegelplus geeft prioriteit aan samenwerking met fabrikanten die prioriteit geven aan duurzaamheid, zodat u toegang heeft tot prachtige tegels die vriendelijk zijn voor het milieu.


Voorbij functionaliteit: de esthetische kracht van tegels

Hoewel functionaliteit cruciaal is, is de esthetische aantrekkingskracht van tegels net zo belangrijk. Architecturale en designtrends beïnvloeden de stijl en afwerkingen van populaire tegels. Hier is hoe:


inimalistische elegantie: Strakke lijnen, neutrale tonen en natuurlijke texturen bepalen de minimalistische esthetiek. Grootformaat tegels in kalmerende neutrale kleuren zoals beige en grijs zijn perfect om deze look te bereiken. Tegelplus biedt een breed scala aan minimalistisch geïnspireerde tegels om een strakke en verfijnde ruimte te creëren.etgedrukte accenten: Voor degenen die hunkeren naar een statement-stuk, kunnen tegels met patronen een vleugje drama en persoonlijkheid toevoegen. Geometrische patronen, ingewikkelde mozaïeken en metalen afwerkingen winnen aan populariteit. Tegelplus heeft een gevarieerde collectie tegels met patronen en texturen die passen bij uw smaak en ontwerpvisie.


Tegelplus: uw partner in designgestuurde tegels

Bij Tegelplus begrijpen we dat designtrends zich steeds verder ontwikkelen. We blijven de curve voor en bieden een samengestelde selectie tegels die tegemoetkomen aan de nieuwste architectonische en interieurontwerpbewegingen. Of u zich nu aangetrokken voelt tot het open, luchtige gevoel van grootformaat tegels, de natuurlijke schoonheid van houtachtig porselein of de minimalistische elegantie van neutrale tinten, wij hebben de perfecte tegels om uw ontwerpvisie tot leven te brengen.


Bezoek onze showroom in Dilsen-Stokkem, blader door onze uitgebreide online catalogus samengesteld met de nieuwste trends in gedachten, of overleg met ons deskundige personeel. Laten we samen uw ruimte transformeren met de schoonheid en functionaliteit van keramische en porseleinen tegels.6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page